- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
trisztan94 #19094 üzenetére
Hát azt nem tudom hol olvastad, hogy stabil.. én LM 14-el kezdtem 2-3 hónapja, instabil volt, majd 13 LTS, az is instabil volt (szétesett a kép, 3.ra bootolt be, csíkoztak a böngészők, nem indult el a telepítő sem), majd az LMDE-t próbáltam, az is szép, nagyon is, és az már stabil is volt. Végül a napokban azt is leváltottam stock Debianra, mert hiába volt már egész stabil az LMDE még mindig nem volt az igazi, sokszor nem bootolt be elsőre, csak 2.ra vagy 3.ra, és Chromeban nem tudtam a videókat teljes képernyőre állítani, a megoldást az jelentette volna ha frissítem a flasplugint, ha nem dobott volna rá 404-et a mint-repo
Szóval vannak ott is gondok még.
Mondjuk ha nagyon tetszik a Mint, akkor Próbáldd ki az LMDE-t szerintem
Remélem ez a Debian most stabil lesz olyan értelemben, hogy teszi majd a dolgát ahogy kell, elsőre bebootol, megnyit mindent ha kell, nem fagy le, le tudom majd állítani, újra tudom indítani ha kell.. mert sajnos az eddig próbált disztrókkal ilyen gondjaim akadtak főleg. Nem sikerül újraindítani, elakad bootolás közben stb..
A Debiant én is Mintesre csinálom, bár még folyamatban van: [link]
megj: külsőre tetszik a majaro a cinnamonnal vagy gnome-mal nekem is. A KDE alapú disztrók meg taszítanak egyenesen, olyan kis gagyik dizájn szempontjából
Lehet egyszer én is kipróbálom a majaro-t, bár én abszolút debian párti vagyok, a szerveremen is debian van, így azt kéne megtanulnom minél jobban ^^
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest