Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12072) megema


megema
őstag

Sziasztok!

A legfrissebb Kubuntu disztrót szerettem volna felpakolni tegnap. Szitu: Dell Inspiron Mini 10 HD netbook, telepítés 1GB-os pendriveról, 20 GB partíció leválasztva Win 7 mellől, formázatlanul.

Windows-t simán telepítettem pendrive-ról már többször is, viszont vagy 3 linuxos bootolható pendrive-ot készítő programot (UNetbootin, LiLi USB Creator, ...) próbáltam tegnap, és egyikkel se történt semmi a pendrive kiválasztása után. Üres fekete képernyő és villogó kurzor fogad, és nem történik semmi. Nem is olvassa a gép a pendrive-ot. Próbáltam FAT helyett FAT32-re is formázni a pendrive-ot, de ugyanaz. Leszedtem magam is a képfájlt, illetve UNetbootin-nal is leszedettem, de ugyanaz.

Legtovább az UltraISO-val jutottam, ott legalább kiírt egy sort, ami a linux disztróra utalt, de utána semmi... A Windows telepítéshez ezzel szoktam csinálni a pendrive-okat.

Mit rontok el? :U

F34R: 280 MB szabad a pendrive-on így is. Ez miért nem elég? :U Természetesen 32 bitest használtam, és mint írtam Windows 7 van fent, ami szintén 32 bites. A CD-kép 697 MB.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.