Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tavaly áprilisban szembejött egy facebookos postban az app, letöltöttem, regisztráltam, beutaltam, aztán elkezdtem nyomkodni, 3$-ért tört részvényeket vásárolgatni. Az volt a célom, hogy kicsit ismerkedjek a részvénypiaccal, a világ híreit olvasva próbáljam értelmezni a részvények mozgásait, igazolásokat keresni a rossz, vagy jó tippjeimre.Viszont most be kéne küldenem az SZJA bevallásom.
Az az értesülésem, miszerint a kiutalt nyereségről kell csak adózni, az helytálló? Mert ha letöltöm a tavalyi kivonatomat Lightyearről, akkor abban withdraw egyszer sincs.Illetve tovább megyek. Már van TBSZ-em is ott. Amennyiben a sima profilomról átvezetem oda szépen lassan az összes pénzt, és oda fektetem be, majd kivárom az 5 évet, lényegében mentesülni tudok a nyereség/kamatadó és szochó alól?
Köszi előre is.
Visszaolvasva, nem szeretnék feszültséget kelteni, és nyilván ha nem kapok értelmes segítséget, akkor megpróbálom másik topicban, és ha ott sem, akkor majd felkeresem a NAV-ot, ha ők sem kompetensek, akkor meg keresek könyvelőt...akikből százával vannak olyanok, akik legalább annyira világtalanok ezzel kapcsolatban, mint én.
De első körben bízom a PH-ban. Sok segítő, és okos ember van itt. ❤
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest