Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MaddeNNNN #1434 üzenetére
Jó számlára utaltál, arra, amit a lightyear felület írt ki?
Eurót utaltál, hogy sepa módon csináltad?Kiírja a felületen, hogy utalásnál milyen adatokat kell megadni. Forintnál magyar számalszámot ír (TransferWise-os) és bele kell írni a közleménybe az azonosítódat. Az azonnali.
Eurónál azt írja, hogy nem kötelező a megjegyzésbe írni az azonosítót, mert ott nevedre szóló észt számlát ír ki a felület. A sepa időbe telik, bár elvileg 1 munkanap. Ha munkaidőn kívül utaltál, akkor az már következő nap valsz. Tehát ha csak ma délelőtt tudott elindulni, akkor holnap lesz ott.
szerk: A felület ezt írja
Én mondjuk a böngszőből szoktam ilyesmit nézni a webes felüelten, mert telefonon túl sok váltogatás, nem látni egyszerre a dolgokat, könnyebb hibázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Külpolitika
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- iPad topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest