- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Oliverda #112 üzenetére
Ez nem válasz nekem. Én itt, vagy ennél már tovább tartok. Csak nem tudnak díjat mondani a kiutalásra. Ezért konkrét tapasztalatra lennék kíváncsi.
#116 Krethx: Nem csak.
Válaszaik FYI:
"I've just checked with some of our team here and it seems that Revolut don't offer local bank details to their Hungarian customers, which is quite annoying and leaves us with a couple of options:
We can make a SWIFT transfer back to your account - these however can be costly
or
We can send to another USD account you have, for example if you have an account with Wise."Mire én: Ok, mennyibe kerül nálatok a swift?
"SWIFT transfer fee generally varies from 15-50 EUR/GBP/USD per transaction but it’s best to check directly with your bank before making the payment as they can give you a better estimation, as it depends on them and any involved intermediate banks."
Mire én: Itt most ti vagytok a bank, tőletek utalnék.
"No, Lightyear does not charge you for bank transfers in or out of our platform. We keep all our fees transparent in our article "Fees and taxes"."
Na így... A revolut, ha jól (nem) látom, akkor nem von le díjat beérkező swift-nél. A fentiek szerint LY sem, de "a bank" (az melyik?) lehet, meg a közbenső felek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest