- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
A #61-re is írták, hogy revolutra csak swift-en lehet. Kézzel adják hozzá ilyenkor. Kétlem, hogy ne működne, hiába ragaszkodsz hozzá. Csak a díját nem tudom.
Szerintem én hagyom itt a dollárt. Még lehet olyan árfolyama később, hogy megérje másba váltani és úgy kiutalni. Addig elvan itt.
Szóval csak érdklődésképpen: Mennyit kóstál egy LY - Wise - Revolut útvonal USD-ben összesen vajon? Csak mert a LY-n váltás pl. euróra, úgy revolutra, majd ott vissza dollárra összesen 0,85% lenne (ingyenes revolut limit felett).
-
KMT
addikt
válasz
Oliverda #112 üzenetére
Ez nem válasz nekem. Én itt, vagy ennél már tovább tartok. Csak nem tudnak díjat mondani a kiutalásra. Ezért konkrét tapasztalatra lennék kíváncsi.
#116 Krethx: Nem csak.
Válaszaik FYI:
"I've just checked with some of our team here and it seems that Revolut don't offer local bank details to their Hungarian customers, which is quite annoying and leaves us with a couple of options:
We can make a SWIFT transfer back to your account - these however can be costly
or
We can send to another USD account you have, for example if you have an account with Wise."Mire én: Ok, mennyibe kerül nálatok a swift?
"SWIFT transfer fee generally varies from 15-50 EUR/GBP/USD per transaction but it’s best to check directly with your bank before making the payment as they can give you a better estimation, as it depends on them and any involved intermediate banks."
Mire én: Itt most ti vagytok a bank, tőletek utalnék.
"No, Lightyear does not charge you for bank transfers in or out of our platform. We keep all our fees transparent in our article "Fees and taxes"."
Na így... A revolut, ha jól (nem) látom, akkor nem von le díjat beérkező swift-nél. A fentiek szerint LY sem, de "a bank" (az melyik?) lehet, meg a közbenső felek is.
-
KMT
addikt
Valaki utalt már USD-t lightyear-től revoult-ra? Ez csak swift utalás lehet és képtelen a support konkrét díjat írni rá. Ha utalt valaki, tudna mondani egy összeget, hogy "mennyi lett a vége"?
#109 Gardaai :
Miért köröztetnél forintot így? Gondolom, váltanál közben devizát. HUF-ot utalj LY-től a normál hazai bankszámládra, onnan úgyis eljut ingyen revolut-ra, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest