Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
szuper -
TeeJay
félisten
válasz
t-joco
üzenetére
50/60Hz sima IPS vs. NANO IPS kb. tényleg csak a plusz rétegben térhet el
Ha örökké HDR UHD-t nézel kb. akkor vennél észre valami pluszt
Sima TV nézésnél szerintem kb. semmi különbség nem lesz
meg a rtings tesztben is látszik hogy egy grammal sem több a kontrasztja a NANO panelnak -
TeeJay
félisten
válasz
AssAssynn
üzenetére
5évig volt 100/120Hz LG IPS fullHD TV-m
most szeptember óta van 50/60Hz LG IPS 4K TV
Féltem hogy hú majd zavarni fog hogy fele akkora a panel képfrissítése
hát gyakorlatban meg észre se veszem pedig már néztünk rajta nem kevés UHD HDR filmet
Biztos van előnye sportnál de sima filmnél maximum a Halálos iramban filmeknél lehet -
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szüleimnél volt a hetekben, hogy sehogy sem sikerült regisztrálni az HBO GO t amikor is jött egy kiírás a tv re ami azt írta állítsa be a pontos időt. Ez azért is volt furcsa mert mindig is LAN kábellel volt a net kapcsolat és ezért is írtam hogy hátha nálad is ilyen lehet. Ahogy be írtuk a pontos időt és ki lett törölve a tv a listából utánna már ment az eszköz regisztrálása illetve ha ezek után reg előtt egy 5-10 perces áramtalanítás is segíthet.
A teljes vissza állítást nem javaslom mivel egy nehezen száját személyes beállítás újra állítása nehézkes lehet és nem biztos hogy megoldja a bajt de egy próbát az is megérhet. -
t-joco
tag
Sziasztok!
Ha már Nanocell témánál vagyunk érdekelne,hogy mi lehet a különbség e 2 tv között?!
Csak a kijelző,és a Dolby Vision a Nano javára? én mást nem látok. Vagy a kijelző is ugyanaz,csak a Nano kapott pluszba 1 "szűrő" réteget? A panel egyforma lehet a 2 tvben? melyiknek lehet jobb a kontrasztja, "szebbek" a színei? Tv,filmnézésre melyik ajánlottabb?
-
-
Kaba
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Még próbálhatsz egy tv áramtalanítást és ujraindítást.Egy esetleges ipv 6 helyett legyen ipv 4 beállítás.Legvégső esetben egy gyári visszaállítást.
-
Kaba
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Töröld majd telepítsd újra az appot.
-
yodamester10
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Akkor nálam fogalmam nincs miért halt meg.Pc-n és mobilon is a beírt kód ami a tévén megjelenik piros lesz és nem regisztrálja.Eddig működött 2018 novembere óta.
-
Kaba
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
A 2015 elötti tv-k HBO GO-s támogatása szünik meg.A 2018-s tévén minden működik.Már van Apple+ tv-s app is.Jelenleg telepítés alatt az Airplay 2 is.
-
junior19
senior tag
válasz
Samott
üzenetére
Kevered a TM működését a 100/120 Hz-el.
Ha 100/120 Hz-es a tévé panelje, akkor nem kell használni a TM-et. Az 50 félképet kétszer jeleníti meg a kijelzőn, az 50Hz-es egy megjelenítésével szemben. Nem számolgat a tévé semmit.
Ha viszont bekapcsolod a TM-et, akkor kezd el számolgatni, s helyez olyat a képre, vagy kihagy a képből, amit nem kellene.
Az 50/60 Hz-es is 3 síugrót fog a képre rakni, ha használod a TM-et. -
DJosef
őstag
válasz
Samott
üzenetére
Én se rá se lebeszélni nem akarok senkit a 863 típusról.
Ezért töltöttem fel a képeket és a videót,hogy mindenki döntse el maga,hogy amit lát az tetszik neki vagy nem.
Az áruházban világos fényénél demo módban jól fog kinézni minden.Én nem a True Motion 200Hz-re gondoltam hanem a natív 100Hz-re amit tudtommal nem lehet kikapcsolni.
-
Samott
addikt
válasz
DJosef
üzenetére
Sportnal speciel ki kell kapcsolni, siugrasnal harom siugro repul ha be van kapcsolva.
Szerk: ertem en hogy megvetted, es neked bejott, de el szeretnem kerulni hogy tobbi lyen panasz jojjon. Szoval csak ovatosan, mert eleg sokan rafaragtak vele.
-
DJosef
őstag
válasz
Samott
üzenetére
"A masik amiben tobbet tud az a 100Hz vs. 200Hz. Az igazabol csak a jateknal jelenthet pluszt"
Ezt pontosítanám:
A 8,9 széria natívan tud 100/120 Hz ennek nem csak játékoknál hanem gyakorlatilag minden képmegjelenítésnél hasznát veszed de főképpen sportközvetítéseknél (foci,tenisz stb).
Új generációs konzolnál a 4k 60fps/120fps 120Hz-et tudja kihasználni 8,9 széria.Nem vagyok ellene sem a 7-es és pláne nem a 9-es szériának csak tudni kell mire szeretné használni a user.
HDR tartalmak megjelenítésében sajnos egyik sem remekel de ezt írja az RTINGS is....pláne úgy,hogy a 8-as széria natív kontrasztja (1558:1)magasabb "jóval" mint a 9-es (1068:1)szériájé.
Ugyanez bekapcsolt local dimming-al Nano8 1697:1, Nano9 1676 : 1
-
asdf_
veterán
válasz
Samott
üzenetére
Alapvetően az Edge led és a dimming funkció egymást fizikailag kizáró dolgok. Egyszerűen nem működhet (jól). Soha. Kb. egy magas szikla széléről kéne lelökni azt az istenbarmát, aki kitalálta, hogy jóleszazúgy, rakjunk csak dimminget ebbe is.
(Félreértés ne essék, a direct lednél 10x6-os mátrixban dimmingelni majdnem ugyanekkora baromság, ott is a júzer egyik legelső dolga kikapcsolni a francba) -
Catman
aktív tag
válasz
Samott
üzenetére
Az a baj a tesztképekkel, hogy nem tudják visszaadni, amit a valóságban látsz. Élőben azért nem ennyire feltűnő a bevilágítás (bár oldalról nézve jobban látszik). Egyébként is csak akkor tűnik fel, amikor fekete háttéren van kis területen világos kép, pl. játékok logójánál, vagy amikor fekete háttéren bejön az OSD. Star Wars filmekkel még nem próbáltam.
-
Kaba
veterán
válasz
JockeyEwing
üzenetére
A Telekomnál nem használható CI modul és boxot is csak a sajátjukat használhatod.
-
Samott
addikt
válasz
DJosef
üzenetére
"A Local Dimming minden esetben kivan kapcsolva."
De akkor ennek megis igy mi ertelme van? Ha kikapcsolod akkor a 7-es es a 9-es szerianak is hasonlo kepe lesz (kiveve, hogy azok direct ledesek, tehat egyenletesebb a hatterfenyuk). Raadasul a 7-esen ki se kell kapcsolni, hiszen nincs benne, ennyivel is olcsobb.
AssAssynn: a 8/9 szeriat letesztelte az rtings, annal jobb tesztet ugyse talalsz: nano 85/86 , nano 90/91
Local dimming, edge led:

Local dimming, direct led:

Nyilvan ez se tokeletes, ahhoz mar OLED kellene.
Ezert mondtam hogy jol nezd meg mit veszel. Ha neked az jo uzlet hogy kifizeted a felarat es kikapcsolod hat tedd. A masik amiben tobbet tud az a 100Hz vs. 200Hz. Az igazabol csak a jateknal jelenthet pluszt (mar ha van uj generacios konzolod vagy csucs pc-d), a tv/blu-ray/streaming amugy is csak 50/60Hz... -
Apa+Fia
aktív tag
válasz
JockeyEwing
üzenetére
A Telekom műholdas tv csak szolgáltatói box-al tudod használni.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
AssAssynn
üzenetére
Ez az LG 2020-as 4k-s OLED tesztvideója, nem nehéz megtalálni

Amúgy a Rtingsnek van egy tesztképe is. -
AssAssynn
addikt
válasz
DJosef
üzenetére
Köszönet.
Hát igen, így kikapcsolva nincs az a függőleges világos folt, csak a sarkokban látok egy kis bevilágítást (ha így nevezik). Kíváncsi lennék egy direct lednél vagy más technológiánál hogy néz ez ki. Jó lenne, ha valakinek lennének ugyanerről a tesztvideóról, ugyanilyen sötétben hasonló képei, az összehasonlítás miatt.
-
TeeJay
félisten
válasz
JockeyEwing
üzenetére
Próbáld ki, rádugod a tányértól érkező koax-ot meg CL kártyát be kell tenni smart olvasóba és a TV-be hátha
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Arra vonatkozóan nem találtam sehol információt, hogy a T-Home műholdas - set top boxos megoldását ki lehet e váltani és ha igen, milyen CI modul kell hozzá a tv-ben? Mert azt látom, hogy van a TV-n tekerős F csatlakozó, amire rá lehetne dugni a parabolát. Működik ez valahogy, vagy ez csak a vízióm, és továbbra is használni kell a gagyi T-Home -os boxot egy szuper TV-hez? (A tv: LG 65UN80003LA )
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Nano7,8,9 témában szeretnék pár képpel segíteni a nagyérdeműnek.☺️
A Local Dimming minden esetben kivan kapcsolva.
Az alábbi képeket most csináltam teljsen sötét szobában. A megjelenítő egy 49NANO863NA
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Video (feltöltés folyamatban ha még nem indulna el): [link]
-
AssAssynn
addikt
#103945Samott Igen, ezért mondom, hogy úgy érzem vagy vesz a legolcsóbbak közül az ember, vagy ugrik a legjobbra, mert közte félmegoldások vannak (az én megérzésem szerint).
Nem vágyom tökéletesre, de ha már egy technológia elvben jobb és drágább (direct full-array), akkor illeni is jobban teljesíteni. Most én teszem azt afelé hajlottam volna, erre élőben meg mintha nem is lenne különbség közte és az edge local diming között.
#103946Wolverine Az biztos, csak ott sajna nincs fent minden infó, meg nem is minden gyártó közli ezeket.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Samott
üzenetére
Köszönöm a választ és a videókat. Két észrevétel:
Az első videónál a Full-Array változatnál sem volt hibátlan a fehér gömb mozgása, pedig elméletben annak sokkal jobbnak kellene lennie.
A második videó alapján pedig, kikapcsolt állapotban úgy tűnik megoldódik a local diming probléma, de ugye kérdés, hogy ezzel együtt mit veszít az ember (biztos van hátulütője, nem véletlen tették azt bele).
Hát őszintén nem tudom mi lenne a jó. Ahogy tanácsolod is, igyekszem óvatos lenni, és éppen ezért nagyon köszönöm az ilyen segítő válaszokat.
Most kicsit olyan érzésem van, hogy az olcsó kategóriában majdnem mindegy mit vesz az ember, ha meg igényeket támaszt, akkor egyből ugorhat a felső kategóriához (oledhez?), mert a kettő között csak félmegoldások vannak. Legalábbis most így érzek.
-
Samott
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
En ebben mar nem tudok segiteni, eloszor en is a nano8-ast neztem ki, de a amit mondtak a local dimmingrol elborzasztott (plusz egy masik). Ha fizetek a feature-ert akkor ne az legyen a megoldas ra hogy kikapcsolom. A 7-es kavaja nem tetszett, igy vegul 9-es lett belole. De egy baratom 7-est vett es vegtelenul boldog vele, szoval merem azt is ajanlani.
Latod, van akit nem zavar a 8-as local dimming problemaja, de masok itt reklamaltak csalodottan miutan beuzemeltek az uj tevejuket. Es vittek is vissza amint tudtak. Szoval csak ovatosan, jol nezd meg mit veszel.
-
AssAssynn
addikt
#103939asdf_ Köszönöm, bár ezek után kérdés hol és mit írtak még el. Én meg erre hagyatkozom.
#103941Samott Köszönöm, tehát akkor ezzel a 793-al nem lenne az a probléma, mint a fentebbi 8-asokkal, ugye?
Ez mondjuk jó, bár a 7-es ugye nem valós 10 bits, meg csak 60 Hz.
Valamit valamiért, kérdés melyik a fontosabb tulajdonság.
-
Samott
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nem, elirtak, a 793 az direct led es nem tud local dimminget: https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55nano793ne
Megvilágítás típusa: DIRECT LED
Dimming - Helyi fényerő szabályozás: Nem -
AssAssynn
addikt
válasz
Samott
üzenetére
Ez alapján a 7-es is ugyanolyan Edge Led (local dimming).
(TN-IPS közti különbséget is érzem, de több monitoron próbálva, szerintem az én szememnek jobb a magasabb Hz. Habár mondom, ha úgy alakul félre tudom ezt tenni.)
-
AssAssynn
addikt
#103923Samott Köszönöm a választ.

Nem szeretnék elmenni a 9-es árkategóriájáig, még a 8-as is kérdőjeles bennem, hogy megér-e annyi felárat. Ha 8 helyett egyből a 9 felé kellene vennem az irányt, akkor maradok a 7-esnél, mint eshetőségnél (még nincs eldöntve).#103925agressor12 Köszönöm a választ. Megnéztem a korábbi képeidet, ott tényleg borzasztó az a bevilágítás, főleg egy ilyen árkategóriájú készüléknél. Az a baj a 7-es széria is Local Dimming-es. Gondolom akkor annál is megvan ez a probléma.
Tehát ilyen téren nem sokkal járok jobban azzal sem.
A 9-esből meg ami ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az általam kiválasztott 8-as, az a 55NANO953NA, ami már jóval magasabb árkategóriájú (többi 9-es nem valós 10 bits).#103929DJosef Köszönöm a választ.
Amire használnám (gyakoriság szerint csökkenő sorrendben): böngészőből (kisebb videómegosztó oldalakról) animék - filmek indítása, konzol játék, sima böngészés, youtube, sima tv adások.
Nem tudom azt mondani, hogy túlnyomórészt ez vagy az, igazából vegyes. Család nappal nézné, én meg este, ez is vegyes.
60 Hz-et nem csak a játék miatt kerülöm. Tudom nem egy kategória de a 60Hz TN noti után felszabadító átülni a 75Hz IPS moncsihoz. Az üzletekben kiállított darabokon is jobban mozog a kép magasabb Hz-en. Ha a belépőszinten maradnék, ott elengedném ezt a dolgot. -
Szállító76
tag
Sziasztok!
A szüleim rám bízták a tv vásárlást
Olvastam sokat itt a fórumon mostanában, és szerintem az ő igényüknek ez
a LG 55UN74003LB és a LG 55NANO793NE elég lenne.
55" ban gondolkoznak kb 200 ezer ft az összeg amit rászának.
Estleg tudtok valami mást ajánlani?Előre is köszönöm!
-
l4cz
csendes tag
Üdv . 1 napos LG 55Nano 793.A probléma a következő az alap képeknel mintha vibrálna a kijelző ,1-2 játéknál is észrevettem. Feketéből vilagosba kell neki fél másodperc nagyon zavaró . Plusz olyan mintha függőlegesen látnám a ledeket. Nem igazán értek hozzá ezért már visszalehett küldeni ? Esetleg a 14 napos elállás játszik ha vodafonetol van ? Esetleg más is tapasztalt hasonlót ?
-
herdsman12
őstag
válasz
DJosef
üzenetére
Annyira vacak felvételt nem tudok produkálni.
Redőnnyel sötétített szobában az első képen az a döntött pirosas folt a kamera alkotása, a képernyőn nem látható.
A második szürke kép függőlegesen kitölti a képernyőt, jobb és bal oldalon kb 25 cm-es a “fekete” háttér. Az alsó világos sáv a TV állvány megvilágított lapja.
[kép] [kép] -
DJosef
őstag
válasz
DJosef
üzenetére
Közben kicsúsztam a szerkesztési időből.
Szóval nekem 863 van elsődlegesen a Xbox Series X miatt és arra hibátlan.Filmeket és sorozatokat szoktunk nézni és ha ezt este tesszük a sötét jeleneteknél kijön a részletes Local Dimming gyengesége de nem élhetetlen. Én mindenhol kikapcsolom a helyi sötétítést.
Ezt még olvasd el.
[link] -
válasz
szimszonos
üzenetére
Soha nem volt plazmám, így nincs gyakorlati tapasztalatom. Viszont az LG honlapon rákeresve az utolsó szoftverfrissítés az 2013.03.19-es, szerintem még WebOS sincs rajta hanem Netcast, mivel a HP a WebOS-t 2013 februárban adta el az LG-nek, és főverziót (pláne nem operációs rendszert) nem váltanak az LG smartTV-k.
-
-
fecke78
senior tag
Sziasztok
lg 82un85003la van valakinek tapasztalata
Jelenleg 55lg oledem van full hd-s model ,, de 4k-ra váltanék . Képminőségre lennék kiváncsi elsődlegessen , projektorom kiváltásra szeretném , szóval nem az oledhez hasonlitanám , hanem egy epson 3200 projektor képéhez ? -
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Esetleg még azt próbáld meg 2 dolog:
1: pc n a beállításoknál az eszközkezelöben a tv-t töröld ki és ujra akriváld.
2: a tv-n a pontos dátum és a pontos ídő nincs beállítva akkor állítsad be. -
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Lehet a frissítés okozta, fekete színű a logó a frissítés óta. Keresd meg a lg content store ban és töltsd le.
-
Samott
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Itt nagyon sok panasz volt a nano8 sorozatra, olvass vissza kerlek, nehogy kellemetlen meglepetes erjen. A 7-est szeretik, ha a 8-as extrai kellenek akkor erdemes a 9-est valasztani. 8-ast mindenkeppen nezd meg mielott megis mellette dontesz. 867->863 -> emlekeim szerint az ilyen aprobb szambeli kulonbseg altalaban a kava szinet jelenti, de errol is varj megerositest mastol.
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok!
Belépő szintű 55" IPS tévét keresek, és így jött szembe a 55NANO793NE.
Viszont ezen a szálon tovább keresgéltem és rátaláltam az 55NANO867NA készülékre, ami számomra úgy tűnik, jó kis tulajdonságokkal rendelkezik (IPS, valós 10 bits, Dolby Vision, 120Hz), bár igaz, hogy Edge led (local diming).
Az első kérdés, hogy ez vajon megfelel az itthon kapható 55NANO863NA változatnak? Itt ugye típusszám különbség van
867->863 de nem tudom, hogy ez milyen különbséget jelent.
Továbbá, ez a 863 már azért arányaiban drágább a 793-tól. Kérdés, hogy ér-e ennyivel többet a valós 10 bits és a 120 Hz? (összehasonlítás)Megköszönném, ha valaki tudna válaszolni. Még jobb lenne, ha lenne személyes tapasztalat a 863 (/867) típussal.

-
yodamester10
őstag
Erre valaki a választ?
Mindenkinek jól működik 2018-as tévén a HBO Go?
LG 49SK8100PLA -
TheMarci
addikt
UK6300MLB tv-hez van uj frissites, Homekit tamogatassal.
-
Wolverine
félisten
válasz
szimszonos
üzenetére
Még ha meg is voltak rá az appok, azokat rég nem frissítették egy ennyi idős tévére. Csak úgy fognak menni, ha teszel rá egy külső médiaboxot.
-
pjen
félisten
válasz
szimszonos
üzenetére
Nekem van Netcast os Lg és nem megy rajta a HBO GO, sajnos.Párszor ki is irta.
-
DJosef
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Üdv!
Klsszul néz ki de tudnál lőni egy olyat ami kicsit távoli és sötét a szoba, olyat mint Agressor12 képén.
-
válasz
szimszonos
üzenetére
Biztos hogy nem tudja a Netflix/HBO GO illetve bármilyen egyéb alkalmazást.
-
-
szimszonos
őstag
Egy ismerősöm nekem adna egy LG 50 PK760 plazma tévét.Állítólag van benne bluetooth,wifi,netcast.Az lenne a kérdésem hogy mivel ez a tv már kb 9-10 éves konstrukció így alkalmas a Netflix és az HBO Go használatára?Digi előfizetésem van az használható ezen a tv-én vagy kell hozzá a digi box?
-
mutika74
lelkes újonc
A Mede8er1000 tud 4K-t? Köszi a válaszokat.
-
djszido
tag
-
toompa
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Persze, én csak az adatokat közöltem.
Neki kell tudnia hogy milyen konzolja van. -
blakey
titán
-
DJosef
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Üdv!
Tudnál csinálni egy ugyanolyan képet a Nano9-ről mint ami a linkben van?
Baráti körben akarnak venni TV-t és hezitálnak a Nano8 és Nano9 között.
Előre is köszönöm!
-
blakey
titán
válasz
djszido
üzenetére
A törléstől ilyen, ha jobban megfigyeled akkor a törlésnyomokat lehet látni.
LG-nél ez gyakori a panel előtt plexi miatt. Finom mozdulatokkal ezt rendbe teheted és korrigálhatod, akár el is tüntetheted. Nekem is van egy LG-m ami így viselkedik. Megfelleő törlés mellett "homogénizálható". 
-
jack982
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a pc-n lévő videó bufferel a tv-n, és nem tudom miért. Médiaszervert csináltam a pc-n, tv látja is a fájlokat a gépen, megnyitja, hang is ok, viszont időnként megáll a videó és a kép közepén meg a kör(zés), aztán folytatja a videót. Véletlenszerűen, persze a legrosszabbkor csinálja.
Youtube-nál nincs ilyen gond, mikor pc-ről vagy telefonról megy ki tv-re chromcasten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szuper
Igazából a 793-ról rosszat nem olvastam emlékeim szerint, egyszerűen filózom, hogy tudok-e elfogadható összeghatáron belül jobbat találni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mobilizmo