Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noryta9
csendes tag
Hogy lehet felépíteni egy világot,ami összeomlott??
-
The DJ
addikt
Én sem tudtam sokáig...nem is volt egyszerű eljutni idáig, de ha valaki igazán szereti/szerette a másikat, akkor egy idő után megtanulja elengedni és tiszta szívből kívánja neki, hogy legyen boldog, Ő pedig fontos személy volt annó az életemben, szóval csak jót akarok neki és remélem minden rendben az életében. (Persze néha még most is nagyon hiányzik, dehát nem tehetek semmit, kénytelen voltam elengedni.)
-
The DJ
addikt
Minden szerelem kicsit más, mindegyik ad valami pluszt és mindegyik más miatt szép. Ez benne a különleges. Mikor már azt hiszed, hogy soha nem fogsz senkit úgy szeretni, mint régen Őt, akkor hirtelen betoppan valaki, aki iránt ugyanazt az érzést érzed, de teljesen máshogy, más dolgok fognak meg benne, más dolgokra figyelsz fel és más lesz kicsit az érzés maga is. De ez nem baj... Nem tudhatod, hogy soha nem fogsz senkit jobban szeretni, hisz még nem is szerettél mindenkit
Buta hasonlat, de rengeteg ember van akit szeretni tudnál, még több, akit nagyon és akiről szinte azt hiszed, hogy te jó ég Ő AZ. De az út végén csak egy valaki fog állni, akivel majd úgy döntessz, hogy megosztod hátralevő életed részét. Elfeledni nem fogod a régi nagy szerelmeket ez biztos. Miért is kellene elfelejteni? Csak meg kell tanulni a szépre emlékezni és meglátni azt, amivel több lettél azok a kapcsolatok által. Én sem felejtem el soha az első igazi szerelmemet, ha meglátom még ma is bedobban a szívem, de remélem már boldog és rájött arra, hogy az élet egy igazi körfogás. Csak jövünk, megyünk, az élet pedig kiszámítja lélegzetünk
Nem felejteni kell, hanem emlékezni és nyitott szemmel járni.
Emlékezz a múltra, fürkészd a jövőt, de a jelenben élj -
noryta9
csendes tag
Hát igen...Akit szeretünk azt sosem feledjük el... Lehet az egy rokon, egy barát,vagy maga a szerelem... Vagy bárki, akit szerettünk,ha csak egy kicsit,de szerettünk az mély nyomot hagy benünnk, és ha újra találkozunk vele, vagy újra eszünkbe jut,biztos,hogy fájdalmat fog okozni. Nehéz az élet. Szeretni megtanít,de feledni soha! De talán jobb is ez így, mert sok-sok kudarc után megtaláljuk azokat az embereket,akik nélkül nincs értelme élni!
Csak mindenkiben felmerül a kérdés,hogy én mikor fogom megtalálni? De a válasz már lehet,hogy meg is van, hiszem lehet,hogy az a valaki éppen ott áll mellettünk és arra vár,hogy mi is észrevegyük! Csak ezzel az a baj, hogy szinte senkinek nem jó az,amiért nem kell küzdeni,vagy amiben nincs kihívás...És ezért elsétálnak az olyan dolgok mellett,amik igazán értékesek! Nyitott szemmel kell járni! És hinni kell, hogy még van megoldás.
Talán én is elfelejtem egy nap azt a fiút,akiért most meghalok,de eltelhet 10 vagy 20év,de ha akkor újra látom tudni fogom,hogy valaha Őt is szerettem...Vagy inkább az,hogy valaha Őt szerettem... -
degu
senior tag
válasz
moongoose #489 üzenetére
Baratom!/Ha megengeded,hogy igy szolitsalak,de az,hogy irok Neked a kommunkiacio egy bevezeto formatuma./
Ez a szenzacios az internetbe,hogy nem tudok Rolad semmit,es valaszolnom kell a velemenyedre!
Amit irtal,abbol arra kovetkeztettem,hogy Te SOHA nem voltal szerelmes!
Had idezzelek!
nos ez, az idő elteltével patent módon eltűnik egy hosszabb kapcsolatban.
Akkor ez nem szerelem volt,csak egy...kapcsolat!
Boldog parkapcsolatban elek hosszu ideje,ennek ellenere az elso szerelmemet/az igazit,az egyetlent/ soha sem tudom elfelejteni!
Husz ev utan is soxor Vele almodom...Vegtelen sok variaciot almodtam meg,ahol egyutt tudtam volna elni Vele...De felebredve mindig radobbenek,hogy...jol dontottem,amikor szakitottam Vele...
De akkor mondd! Miert almodok Vele meg mindig? -
Gh0sT
addikt
Hát ezaz! Miért kell szenvedni? A szerelem a legszebb, leghatártalanabb dolog a világon, csak amit érzel, annak éppen semmi köze nincs hozzá!
Közhely: élj a mában! Nesze semmi fogd meg jól ugye?! Pedig annyira igaz, és annyira könnyű! Minden változik, semmi sem örök. Ami volt, nem lesz, amit pedig még mindig keresel azt sose fogod megtalálni. Mert nincs két egyforma ember, nincs két egyforma érzés.
Tudod mit csinálsz most? Elvesztegeted az idődet! Nem itt élsz a jelenben, hanem évekkel, hónapokkal korábban valahol a múltban. Nem érzed a pillanatot, nem tudod ki vagy és ha nem tudod ki vagy, akkor honnan tudnád, hogy mit akarsz?!
Nézz magadra! Kívülről! Figyeld, hogy mit miért teszel, hogy mi vezérli a tetteidet az érzéseidet! Ne csinálj semmit, csak létezz! Élj! Mert amit most művelsz az nem élet, csak vegetálás! -
Sátán44
addikt
A közös képeket el kell tenni,lassú számokat kerülni,ilyenkor kell a barátokkal körbefonni magad.Eljárni szórakozni,vagy ha nem is,de legalább hosszú sétákat tenni.Gondolj a jövőre és add meg a lehetőséget másnak,hogy flörtöljön.Ez enyhíti a fájdalmad és növeli a büszkeséged.Lásd be,hogy igen kellek még másnak is és Ő jobban szeret,mint az előző.B.nőm ugyanebben a cipőben járt és jöttem én.Megadta a lehetőséget, és holnap lesz 2 éve,hogy élek vele
-
noryta9
csendes tag
Olyan nehéz megfogalmazni,amit érzek... Őszintén szeretném,ha nem létezne örök szerelem...És miért van az,hogy ha szeretünk szenvedünk is
Amikor már kezdem Őt elfelejteni megjelenik és mindenem nekiadnám,ha csak rámmosolyogna
Ez nagyon nagy gonoszság az élettől... Mert ha csak egyszer élünk,akkor miért kell szenvedni??
Van egy fiú... Aki szeretne velem járni,nagyon rendes őszinte fiú,de hiába tudja az eszem, hogy benne biztos nem csalódnék...De nem megy...Nem tudok rá úgy nétzni,ahogy Őrá tudtam... És mindig azok az emlékek jönnek vissza,amiket vele éltem átÉs közbe lehet,hogy ő már nem is emlékszik semmire
Hát nagyon rossz...És nincs senki akinek mindezt elmondhtanám, mert ezt senki nem érti meg körülöttem.
Szóval FÁJ! -
moongoose
őstag
Szubjektív vélemény.
Nem hinném hogy lenne.
Az a gyomoremelgető,bizsergető érzés,mikor vágyódsz a másik után, ahová nézel azt várod,hogy hátha befordul a sarkon és szembejön veled mosolyogva,nos ez, az idő elteltével patent módon eltűnik egy hosszabb kapcsolatban.
A nej mellett szerelembe esni,na az kemény dolog...
Jobb mint egy drog, vagy bármi más amit a jóisten kitalálhatott e világon.
Aztán vagy beteljesül vagy nem.
De az érzés azért megmarad.
És ez a lényeg. -
The DJ
addikt
Le a kalappal, nagyon szépen megfogalmaztad és jól is látod a dolgokat
Ha régen én is képes lettem volna így gondolkodni és nem szomorkodni, akkor sokkal könnyebb lett volna minden. De legalább tanultam belőle
És ismét igazad van, minden az időn múlik. Élj, élvezd az élet apró örömeit, mert ezek együtt juttatnak majd el a nagyobb boldogsághoz -
noryta9
csendes tag
Köszönöm,hogy ilyen sokat bíztatsz engem. Nagyon jólesik.
Most minden erőmmel azon vagyok,hogy elfeledjem és ha mégse jön össze akkor ez az én sorsom. És még tényleg bármi lehet.Még az is,hogy Ő jön hozzám könyörögve,hogy legyek vele és én anélkül nemet tudok neki mondani,hogy fájdalmat okozna.Vagy,hogy akarnám és büszkeségből küldeném el.
Sokat tanultam az utóbbi időbe. És ami nem öl meg az megerősít...Ez pedig biztosan nem fog megölni.
Van egy nagyon jó barátnőm,aki 1éve járt egy fiúval,aztán a fiú elhagyta. A lány 4szer próbált véget vetni az életnének.Ereje nem volt hozzá,hogy bármit is tegyen,de a puszta gondolatnak sem lett volna szabad eszébe jutnia szerintem egy fiú miatt. Mert se egy lány,se egy fiú nem érdemli meg hogy sírjunk miatta. Mert tényleg igaz,hogy senki sem érdemli meg a könnyed,és aki megérdemli az biztosan nem akar sírni látni...
És mostmár úgy vagyok vele,hogy csak nevetni tudok a fiún,aki miatt én ilyen sokat szomorkodtam. Mert,akit így be tud csapni egy lány az valóban szánalmas...És nem is érdemel jobbat,mert Ő nem tudja értékelni az igazán kicsi dolgokat,csak sokat és nagyon akar...Aztán kevesebb jut neki,mint annak aki csak keveset akar,de azt őszintén,és tiszta eszközökkel.És az a lány is előbb-utóbb csúnyán megégeti magát. És majd a végén mindkettő fiút elveszíti,mert szerintem ha valamelyik még ezek után is vele marad azt csak sajnálni lehet...
Hát majd elválik mi lesz...Minden az időn múlik... -
The DJ
addikt
Én a helyedben most azt tenném, hogy adnék egy kis időt magadnak és a fiúnak is. Kiderül, hogy hogy alakul a kapcsolatuk a másik lánnyal (az általad elmondottakból ítélve előbb utóbb úgyis kiderül, hogy a lány két vasat tart egyszerre a tűzbe) és az is kiderül, hogy a te érzéseid mennyire biztosak. Megijedned nem kell semmiképp, hisz ha az érzés nem múlik az idővel az a legbiztosabb jele annak, hogy tényleg igazi
A legjobb példa erre egyik jóbarátom, több mint 10 éve szerelmes az első igazi szerelmébe és nem tud mást úgy szeretni, mint azt a lányt, pedig tudja, hogy immár elérhetetlen számára...
Meg itt vagyok én is. Sok idő eltelt már, mégse tudok bizonyos dolgokon változtatni, de talán ez nem is baj... -
ABnormal
őstag
szvsz csak a beteljesületlen szerelem lehet örök...
-
noryta9
csendes tag
Hát igen,én is nagyon remélem,hogy el tudom Őt feledni.Mert minden sokkal könnyebb lenne.
Néha van úgy,hogy már nem is érdekel,de amikor meglátom a közös képeinket,vagy meglátom Őt,akkor minden olyan,mint régen. Aztán mikor meglátom a lányt vele,olyan mintha újra meg újra kitépnék a szívemet a helyéről...
Hát igen az idő majd mindent megold,és ha ő lett volna az igazi,akkor most velem lenne.
De hiába minden,mert én tényleg szeretem és a szívemnek nem tudok parancsolni,pedig az eszem tudja,hogy Ő nem is érdemel meg engem igazán... Vagy talán én nem érdemlem meg őt??? Hát nem is tudom...
Bízom abban,hogy majd elmúlik az érzés és tényleg lesz valaki akit még így tudok szeretni,vagy még jobban,de az biztos,hogy eltelhet bármennyi idő,ha találkozok vele,akkor eszembe fog jutni,hogy valaha őt is szerettem...
Kezeidet el nem érem már,nem érzem bőröd bársonyát!Tekinteted még bennem él,őrzöm hamis szerelmedért. -
kugli81
aktív tag
Jó kis téma
nálam mindig szeretet hiány miatt van vége a kapcsiknak legalább is emiatt lett vége mindig nem mutatom ki .... pedig mindig szerettem akivel voltam...és hüséges voltam ...semise jó nekik
-
qdak
addikt
''Létezik örök szerelem?'' örök nem tudom nem voltbenne részem, de nem tudom h létezik e, talán most majd kiderül
[Szerkesztve] -
@Töki15
tag
Egyébként majdnem ugyan ez történt velem is!
Én csak reménykedek,hogy ott hagyja azt a másik srácot!
Nem tudom mi van velem,képtelen vagyok elfelejteni ezt a lányt!
Rengetegszer elmentem bulizni,szórakozni hátha sikerül, de bárhányszor elkezdtem beszélgetni vagy táncolni egy lánnyal mindig ő járt a fejembe!
Nem tudom, de olyan érzés van bennem,hogy már nem is szeretnék és nem is tudok lemondani róla!
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Azt mondják ilyen esetben nem lehetett ő az igazi szerelem, hiszen, ha ő lett volna, akkor nem azzal a másik lánnyal jött volna össze, hanem veled. Persze ez a te érzéseiden mit sem változtat és tudom mennyire szívbemarkoló tud lenni. Annó én is átéltem ugyanezt, bár az én esetemben akkor pozitív vége lett a dolognak, de nagyon sok fájdalmat kellett elviselnem míg elértem azt, amire vágytam. Az pedig, hogy ő ez az igaz szerelmed? Nem fogja más eldönteni csak az idő. Elfelejteni talán tényleg sohasem fogod, de a jövőt kiszámítani szintén nem tudod. Lehet, hogy fogja ő még majd a te kezed is és az is lehet, hogy jövőre már csak nevetsz az egészen és boldog leszel egy olyan valaki mellett, aki csak hirtelen betört az életedbe, mint napsütéses délutánon a nyári zápor
A másik lány pedig néhány jó nagy pofont kap majd az élettől és utána talán ráébred, hogy mi az, amit nagyon elrontott...
Ne légy szomorú, minden hamarosan rendbejön, még ha most nem is úgy tűnik és hamarosan kitisztul majd a kép és látni fogod mi a helyes lépés. Addig pedig ne görcsölj, próbáld meg azzal lefoglalni magad, amit szeretsz és törődj azokkal, akik megérdemlik a törődést. Az élet pedig majd hozza a többit. Egyszercsak elkap egy hirtelen fuvallat és olyan gyorsan leszel majd újra szerelmes, hogy hihetetlen és meseszerű lesz az egész -
noryta9
csendes tag
Hát újra írok...
Nem minden úgy alakult ahogy én szerettem volna...Az az igazság,hogy nagyon jó volt ez az elmúlt hét,de amit szerettem volna az nem jött össze,és kezdem azt érezni,hogy nem is fog.Hétfő volt a legjobb.megjött a barátnőm akit már fél éve nem láttam,és eljött hozzám az a fiú aki nélkül eddig nem sok mindent tudtam elképzelni...Egész este csak velem volt,rámnézett szinte zavarbaejtően,aztán miután elment felhívott.Mindez nagyon sokat jelentett nekem,aki tudja mi az a szerelem az tudja,hogy mit éreztem minden egyes szava hallatán,amit nekem mondott...
Enrique Iglesias-Do You Know...Éjszaka...És egy szerelmes lány meglátja a szerelmét egy másik lánnyal kézen fogva, és a szíve megszakad...Hát így történt ez.Elvesztettem őt,aki soha nem is volt az enyém,és csak szép álom volt,hogy valaha is az enyém lehet.
Nagyon fájt és még fáj is,de megpróbálom elfelejteni,és amikor rám néz vagy rám mosolyog megpróbálok úgy tenni mintha nem is látnám. Hiába hív fel tudom hogy nem beszélhetek vele,mert nekem se lenne jó ha más lányokkal beszélne,ha velem járna. Nem hbáztatom a lányt.. De szeretni,tisztelni nem tudom. Sőőt,hogy tudom,hogy neki van még egy fiúja...
Nem értem az ilyen lányokat...És nem értem magamat sem. És nem tudom mit tegyek,mit mondjak,hogy nézzek mikor rámnéz, mert bármennyire is akarom elfeldni nem tudom!
Mert nekem Ő az igazi örök szerelem... -
noryta9
csendes tag
Na újra itt vagyok én is! Jajj nagyon szépek ezek a versek! Tényleg nagyon látszik,hogy nagyon szeretted azt a lányt.Az előbb találtam egy kis idézetet,és szerintem nagyon igaz:Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak az,hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük.
Most 7végén elutazok,de jövő héten megpróbálom a lehetetlent és megszerzem a fiúkámat
Ha sikerül,akkor nagyon hálás leszek neked,mert te sok erőt adtál nekemDe ha nem akkor is köszönöm,hogy bíztattál,és tényleg megpróbálom nem álmodni az életem,hanem élni az álmaim
-
Protezis
őstag
Örök szerelem nem letezik. Nem elunk orokke.
Halalig tarto szerelem letezik. Ha holnap elutnek es meghalok, halalomig voltam szerelmes.
(ezt most altalanossagban ertem) -
The DJ
addikt
Szép vers
Ha már ''miénk'' lett a topik én is bátorkodom a sok közül berakni két kis versikémet. Az elsőt nem sokkal a megismerkedésünk után írtam, az utolsót a szakítás után.
''Angyal''
A semmiből jöttél, csak feltűntél hirtelen,
Egy pillanat kellett és megváltozott az életem.
Előtte nem tudtam mit is jelent Szeretni,
Mi az, hogy meghalni, mint inkább feledni.
Repülök veled és már ketten szállunk,
Fogom a kezed és ugyanarra vágyunk!
Csak veled...örökre, ennyi amit kérek,
amíg velem vagy soha nem félek.
A Szemedbe nézek, és csak ennyi mondok remegő hanggal:
''Szeretlek...egy életen át...gyönyörű Angyal!''
''Utolsó sóhaj''
''Behunyt szemmel álmodoztam s lepergett az életem.
Ketten voltunk ott és az égszínkék végtelen.
Megfogtam a kezed és együtt álmodtunk tovább,
Elmegyünk majd oda, ahol senki se lát.
Álmaink szigete, ahol az ég és a föld egybeolvad,
De kinyitottam a szemem és kiáltottam: ''Hol vagy?''
Ráébredtem hogy magam vagyok és nincs velem senki sem,
Nincs velem senki és üres lett az életem.
Fekszem és csak ölelem a párnát, amit adtál nekem.
Helyetted is Ő lett a mindenem...
Halk könnyek csorognak le az arcomon,
Éltem valaha, de meghaltam egy alkonyon.
Nem hiszek már a csodákban, talán nem létezik sors sem.
Csak én vagyok, csak én, nem más mint egy porszem.
Bárhova nézek, bármerre lépek kisért egy álom,
Egy álom, hogy valaha még megtalálom.
Talán csak ennyit tartogat nekem az élet,
Értelmetlen álmok és szép remények.
Becsukom a szemem, mert ott teljesülhet minden.
Valaha volt valamim...valaha volt kincsem.
Jól vigyázz hát a kincseidre, légy óvatos kérlek
Ne érezd soha mit én, hogy nincs akiért éljek...
Egy pillanat kell csupán és minden ködbe vész,
Nem voltam öntelt és nem voltam merész.
Csak hittem benne, vágytam a szépre,
Balga módon azt reméltem sosem lehet vége.
De most itt ülök és lassan eljön a hajnal.
A lelkem meghal csendesen az ébredő nappal.
Nem marad utánam más mint a kéklő végtelen.
Ittvagyok, ennyi voltam nincs többé életem.
Elvitte egy kapzsi önző tolvaj,
Nem maradt más hátra, csak az utolsó sóhaj...'' -
noryta9
csendes tag
Juhász Gyula
Szerelem?
Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Elrévedezni némely szavadon,
mint alkonyég felhőjén, mely ragyog,
És rajta túl derengő csillagok.
Én nem tudom mi ez, de édes ez,
Egy pillantásod hogyha megkeres,
mint napsugár, ha villan a tetőn,
holott borongón már az este jön.
Én nem tudom mi ez, de érezem,
hogy megszépült megint az életem,
Szavaid selyme szíven simogat,
Mint márciusi szél a sírokat.
Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen
Ha szerelem, bocsájtsd ezt meg nekem! -
noryta9
csendes tag
Hát akkor meg talán tényleg jobb is ha nem keresed,mert lehet,hogy majd lesz egy lány aki anélkül,hogy te keresnéd megtalál téged,mert ő épp keres valakit
És amúgy nem tudom,hogy miért lett vége a kapcsolatodnak,de szerintem nemcsak te vesztettél hanem a lány is! És soha ne csüggedj! Kösd le magad,látom az sikerülni is fog.
És újult erővel tudod majd belevetni magad egy új kapcsolatba,sok-sok tapasztalattal.
Azért nekem is nagyon-nagyon nagy szükségem van arra,hogy szurkolj -
The DJ
addikt
Megpróbáltam már nem egyszer, sőt volt olyan időszak, amikor tudatosan kerestem is az olyan lányok társaságát, akiket érdemesnek tartottam volna arra, hogy esetleg legyen valami, de mindig hiányzott az a bizonyos kicsi plusz, tudod az a szikra
Aztán most úgy vagyok vele, hogy nem görcsölök, nem keresem, megpróbálom élvezni egyedül is az életet és azzal törődni, amit a legjobban szeretek, a zenéléssel, az írással, a barátaimmal, nemsokára indul a netrádiónk, meló is van, csak azért mégis...ha van egy buta kis romantikus pillanatom egyből Ő ugrik beAz újrakezdésről pedig: Semmi sem lehetetlen, csak van, amikor az ember tehetetlen
De bármit hozhat még az élet...
Mindenesetre köszönöm, hogy szorítassz, az elején még én jöttem szurkolni neked, mostmár megfordultak a dolgok -
noryta9
csendes tag
Hát tényleg szép,hogy akkor összejöttek meg,hogy te ennyire szereted,vagy szeretted. És talán még újra kezdhetitek,vagy nem? Már nincs semmi esély?
Hiszen semmi sem lehetetlen... Vagy az is lehet,hogy jó lenne ha megpróbálnál találni egy lányt,aki talán elfeledteti Őt. Megpróbálni meg lehet.Én szorítok!!!!
-
heihachi
addikt
Amikor azt hittem nem létezik, akkor kiderült, hogy mégis. Amikor már kezdtem elhinni, hogy létezik, kiderült, hogy nem létezik. A franc se tudja. Most azt mondanám, hogy inkább nem.
-
The DJ
addikt
Most mondhatnám, hogy velem is így van, ugyanis akár titkolom akár nem én még mindig nem vagyok közömbös iránta és azóta kapcsolatom sem volt. Pedig már 1 éve, hogy szakítottunk, ennyi időnek elégnek kellene lennie, hogy tovább lépjek, de nem megy. Sőt, épp most írtam az álomfejtéses topikba, hogy vajon miért van az hogyha emlékszem az álmaimra, akkor az mind róla szól? Kicsit ijesztő így 1 év távlatában, főleg, hogy nem is vagyunk napi kapcsolatban. Ennek ellenére nem vagyok se szomorú se pesszimista, csak rossz, hogy ő rám ekkora hatással volt (én butus kezdtem azt érezni hogy ő az igazi). Néha pedig nagyon rámtör a magány, olyankor pedig természetesen jönnek az emlékek, az érzések, ha pedig ne adj Isten megcsap az utcán az illata, akkor olyan vagyok, mint akit meglőttek. Forgolódom, nem tudom hol vagyok, keresem Őt, de nem találom, sehol, semikor...csak az álmaimban...
De fel a fejjel. Talán jön még borúra derű -
The DJ
addikt
Én sem alszom még, úgyhogy elmesélek neked egy kis történetet
Volt egy fiú, 2004 végén életében először úgy érezte beleszeretett valakibe, de abszurd volt az egész, lehetetlennek tűnt, meg amúgyis őrültség volt az egész, hisz még nem is látta élőben a lányt, de már bele volt zúgva. Nem voltak közel, a fiúnak önbizalma sem volt meg amúgyis ''miért pont engem választana mikor annyi meg annyi nálam sokkal jobb pasi szaladgál a közelében.'' Szóval próbálta elhessegetni a gondolatot, de akkor már késő volt. Tudta: Mindent megadna, hogy az övé lehessen a lány. Rengeteg akadályon, küzdelmen, csalódáson, szenvedésen és síráson át, de sosem adta fel és végül pár hónap után ott lehetett vele, a karjaiba zárhatta és a fülébe súghatta: Szeretlek!
Ez a fiú én voltam és a lány pedig az a valaki, akiért bármikor bármit megtettem volna és ha tudnék változtatni a dolgokon megtennék most is.
Ugyanazokat éreztem, mint te most. Vágytam rá, álmodoztam róla, de féltem és szinte hinni sem mertem benne, hogy az álomból lehet még valóság. De lett! Meg kellett érte küzdenem és sokszor azt hittem kész, vége, ennyi nincs tovább. De akkor sem adtam fel, és megérte.
Ne álmodd a életet...éld az álmaid -
noryta9
csendes tag
Valahogy most nem megy az alvás és gondoltam feljövök ide és mégegyszer leírom h létezik örök szerelem egészen tutira...Mindig eszembe jut valami amit nem írtam még le
Szóval az örök szerelem szerintem minden embernál más és más.Mert minden ember máshogy tud szeretni.Valaki ki sem mutatja közben tiszta szívből szeret.
Valaki pedig minden percben bizonygatja érzéseit.Hogy kihűlnek e az érzelmek attól is függ,hogy mennyire akarjuk az egészet.
Hát én nagyon-nagyon akarom az én kis szívemetMit meg nem adnék érte ha most idejönne
Jajj mennyi álom,de bízom benne,hogy még jön hozzám és még fogja meg úgy a kezem és még néz úgy a szemembe mint egyszer régen...
-
ladybug
őstag
Hiszek benne, hogy létezik. Azt egészen pontosan tudom, hogy nem ugyanabban a formában fogom megtapasztalni 30-40 év múlva, mint ahogy most érzem, de jelen lesz, és bizseregni fogok tőle.
-
Kicker
őstag
áááá
nem létezik.
Egyáltalán, mit nevezzünk szerelemnek? Hmm? Mert ugye, a szerelem relatív...
Létezik egyfajta kötödés, de azért nem lehet örök szerelem, mert relatív a szerelem, tehát az első randik, együttlétek szerelmi töltését nem lehet fenntartani.... stb. -
noryta9
csendes tag
Amúgy arra a kérdésre hogy létezik e örök szerelem csak olyanok tudják a választ akik már 60-70éve együtt vannak valakivel.Mert lehet,hogy ma még szeretem holnap már nem,és jön egy új akit mégjobban szeretek.Egész biztos,hogy létezik.Én is ismerek olyan idős házaspárt aki meghalna a másikért
És ez nagyon szép dolog!
-
opr
nagyúr
Igen, létezik.
Ez az egyetlen dolog, amiben hiszek, semmi Istenben stb-ben nem, de ebben igen
Nincs annál szebb dolog, mint amikor reggel ébreszt a telefon, és nem az van, hogy fenébe, megint menni kell melózni/tanulni, utálom az egész világot stb...
Hanem az, hogy felébredsz, az első dolog amit meglátsz az a nő, akiért bármit megtennél, amit halandó csak megtehet. Legnagyobb gondod az, hogy hogyan bontakozz ki az ölelésből (ahogy elaludtatok) úgy, hogy ne ébreszd fel. Aztán kiszenveded magad az ágyból, nyomsz az arcára egy puszit (ha ő is kel veled, akkor megcsókolod), és egyszerűen jobban indul a nap. Szerintem létezik örök szerelem, ami nem ''bagatelizálódik szeretetté''. Léteznie kell olyannak, hogy ha valakit meglátsz bármilyen rossz a kedved mosolyt tud csalni az arcodra, de ha mosolyt nem is megvigasztal már a tény, hogy Ő ott van neked. Biztos vagyok benne, hogy ilyen van, és ez az egyetlen olyan dolog, amiben senki nem tud megingatni
szerk: láttam, hogy itt megy ez is, és bár nemtom hogy ez mit jelent, de mérleg vagyok
[Szerkesztve] -
noryta9
csendes tag
Persze,hogy nem függ a kémiától.Ha attól függne akkor már lenne ellenszere is
De valóban sokmindenre megtanít a szerelem,és a csalódás is. Ha másban nemis,de biztosan megerősít,és megtanít olyan dolgokra amiket máshogy nem tudnánk megtanulni...
Az emlékek pedig örökre a miénk maradnak.Nekem is vannak nagyon szépen emlékeim ezzel a fiúval kapcsolatban.És ha életem egyetlen percét visszahozhatnám azt a percet hoznám vissza amit vele töltöttem. De ő egy olyan fiú aki azt hiszi magáról,hogy bármit képes elérni.Mindene megvan és ezt kihasználja.Meg sem érdemli,hogy harcoljanak érte,mert egész biztos hogy amíg ő nem szeret bele egy lányba addig csak eszközknét bánik velük.És én nem szeretnék csak egy eszköz lenni a számára.Ezért félek annyira,de sokat segít nekem hogy szurkolsz nekem és kicsit bátorít is...
És én is szorítok neked,hogy találj egy olyan lányt akit úgy szeretsz mint azt a másikat,és nem csak te szereted őt,hanem ő is szeret téged! ÖRÖKKÉ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest