- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lamair
aktív tag
válasz
forceberg
üzenetére
egyetértek szerintem örök szeretet létezik, szerelemből egy mélyebb értelmű kapcsolat alakul ki és öszinte, nem a saját érdekeidet néző, a másikért mindent feláldozni képes szeretet lesz, persze, ha mindketten egy hullámhosszon vagytok!
Mindenkinek ajánlom a téma szerintem alapművét.
Csodás álmok jönnek című filmet
üdv
Lamair -
ByB
addikt
A szerelem egy olyan túlfokozott állapot, ami ha örökké tartana, belehalnánk! Ez a varázsa, hogy nem tart örökké: a világ legnagyobb örömét hozza és a legtöbb fájdalmát... De az idő megszépíti az emlékeket, így azt mondom szeretnék újra szerelmes lenni, de nem megy! Márpedig ezt nem lehet eröltetni!!!
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
És idősebb fireléd is volt???????

-
I_Am
veterán
Nem. A baj az, hogy túlságosan is óvtam mindentől, mivel elég korán kellett felnőnöm és sokat megéltem ezért ha olyan irányba terelődött a leányzó amit Én már átéltem, vagy Én áltam oda azért a pofonért amit Neki kellett volna kapnia vagy előre szóltam. Nagy hibám, hogy talán túlságosan is odaadó lettem miatta. Ez most változik (remélem, hiszen nem sokan esnek ugyanabba a gödörbe mégegyszer bele
), de figyelek nehogy nagyon az ellenkező irányba bukjon át. Ezentúl megpróbálom megkeresni azt a vonalat ahol el lehet evickélni. Magyarán egyelőre semmi komolyra nem vágyok. 
Ezek után azt kell mondjam őszintén, hogy olyan természet lett aki nem látja be a hibáit (oroszlán a horoszkópja és oroszlán az aszcendense is, ha mond valamit), lehet Nekem is köszönhető lehet nem. A megválaszolatlan kérdéseken való rágódáson és a válaszok keresésén már túltettem magam, most mint már régebben is írtam jön a nyár, haverok buli, fanta...
-
Darna
csendes tag
Kicsit melankólikus ez az egész. Mármint ez az élet. Meg úgy minden. Most meg aztán végképp sötét a hangulatom. ... no comment ...
-
killerjohn
addikt
na. mentem. meg kell etetnem a macskám. bye
-
killerjohn
addikt
sebaj. maradnak a 19-23 éves SOTE-s + ELTE-s csajok. Azért az sem olyan rossz...
mármint csak egyvalamire. de a többire... remélem érthető a gondolatmenet 
[Szerkesztve] -
Darna
csendes tag
A topicra pedig: elég romantikus gondolat. Kicsit talán naív is. De Einstein mondta (nem ezzel összefüggésben, de legyetek kreatívak
biztos összerakjátok)
''Ha valaminek a létezését nem lehet bizonyítani, az nem jelenti azt, hogy nem létezik. Csak akkor nem létezik, ha a nemlétezését bizonyítjuk. Isten nemlétezésére nincs kézzelfogható bizonyíték, tehát léteznie kell.''
-Talán örök szerelemnek is? -
Darna
csendes tag
De nem azért mondtam, hogy bárki is sajnáljon, vagy ilyesmi. Csak gondoltam megosztom veletek.
-
killerjohn
addikt
ismétlem! semmi bajom a 30 éves nők felfogásával ! komoly, érett nők. csak IDŐSEK HOZZÁM ! szerintem. nem azért mondom, mintha olyan ''kisfiús'' lennék, mert nem vagyok... van egy vállalatban 30% részem, ahol GPS navigációs rendszert és nyomkövető rendszert fejlesztek, már rég elköltöztem otthonról, a Fővárosi Oktatsátechnológiai Központban vagyok rendszertechnikus, stb. Úgyhogy szó sincs arról, nem nem passzolnék egy ''komoly'' 30 éves nőhöz, csak egyszerűen nem tudok (és nem is akarok) belegondolni..... (a hiba az én készülékemben van)

-
Darna
csendes tag
De az élet ment tovább és lett új kedvesem, aki mindenben segített. Mondhatni két év után, tegnap hagyott el. Azt mondta ''Már nem étzem azt, hogy szerelmes lennék beléd. Sajnálom.''
Úgy ennyi. -
tildy
nagyúr
Én sem értem miért lenne ciki egy nőnek egy fiatalabb pasi, vagy egy pasinak egy nála idősebb nő.
-
Darna
csendes tag
Aztán jött életem legszarabb időszaka. Súlyos mennyiségű alkohollal és más egyebekkel fűszerezve... Szar volt.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
hát,azért a tapasztalat azt mutatja hogy a 18 éves csitrik között kevesebb a normális felfogású mint a 30-asok között

[Szerkesztve] -
Darna
csendes tag
válasz
Versus123
üzenetére
Újrakezdtük. De még nincs vége. A sztori eleje 2000-ig nyúlik vissza.
2002-ben történt, amit utoljára írtam. A ''Nagybátyó!'' meg a többi. Azóta eltelt három év.
... kicsit ugorjunk tovább. Mondjuk egy fél évvel. Látogatni mentek a rokonokat Sopronba. Visszafelé az autópályán újabb balesetük történt... és a kórházba vezető úton meghalt. Belső vérzés. -
killerjohn
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
igen. és itt viszont az én felfogásom a probléma, miszerint... na mind1.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Nekem volt már idősebb csajom, és nagyon jól megvoltunk... Nem a kor számít, hanem a felfogás!
-
tildy
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
Faterom 21 volt, mikor anyámat feleségül vette aki akkor volt 27...Van ellenpélda tehát arra amit te mondasz..
-
Integra
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
majd megtudod egyszer mi a tuti

-
God Vazzeg
veterán
Nem létezik. Szeretet igen, de ki kell érdemelni, és partner kell hozzá h felismerje..
-
Integra
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
én elhiszem hogy ilyen is előfordul

-
Integra
titán
válasz
Versus123
üzenetére
még nyáron láttam egy ilyen ''anyukát'' a budaörsi osánban, aztajó.......életbe, de durva volt az a nő, még most is emlékszem rá

tisztában volt magával a nő, élvezte hogy az egész bevásrálóközpontban megáll az élet körülötte, az az igazi rohadt faszcibáló volt... nyammm
-
Den
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
miért nem kéne egy 30-as nő? azok teljesen rendben vannak

-
Darna
csendes tag
Tudom, hogy olyan, mint egy szappanopera. Akinek elmondtam az finoman vagy durván, de ezt mondta. A legaranyosabb ez volt: ''Nem hiszem el, hogy veled ilyen történhet. Körülöttem sosem történik semmi.''
... de visszatérve. Miközben az ősökkel beszéltem, Ő elment zuhanyozni. És mikor visszajött, láttam az arcát. Könnyesre volt sírva, és csak annyit mondott:
''Te nem a nagybátyám vagy, ugye? Ugye '' - habozott egy picit - '' ... Darna?''
Darna a becenevem volt. Ő ismerte csak - tudtommal - és Ő is találta ki. Szavai hallatán megdöbbentem. -
Integra
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
elvből nem nyúlok ahhoz a nőhöz amelyiken már a haverok végigzongoráztak, legyen akármilyen jó csaj

-
Versus123
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
nem tudod te mi a jó
Látnád a mostani anyósjelöltemet....heti 4 aerobik,szoli,fodrász,kozmetikus,körmös(férje finanszírozza persze...),nagy bögyök....amikor simogatja a buksimat elég nehéz visszafognom magam
-
killerjohn
addikt
engem csípnek a fiatalok is, csak attól félek, hogy nem találok még1 olyat, mint az első volt... dilis ez a mai világ. haverjaim egymás között cserélgetik a barátnőiket, és még nem is zavarja őket. 5en vagyunk nagyon jó haverok, és volt 1 olyan csaj, akivel mind az 5-en... izé. és csak utána tudtuk meg ! -
Versus123
aktív tag
''Azt mondta, hogy a lányával többé nem találkozhatok, nem akar velem beszélni. Megpróbáltam utolérni - reméltem, hogy még él, csak.. esetleg... súlyosan megsérült. Próbáltam az osztályán keresztül elérni. A tanárai elzavartak. A szülei nem nyitottak ajtót.''
Látod ezeket a részeket nem értem a Kafka könyvekben sem...miért nem ültek le a szülők veled és mondták el mi történt? Mert ha 1 hete jártatok volna még akkor is mondhattak volna valamit,de ennyi idő után... -
Darna
csendes tag
A ''Nagybátyó'' után kicsit szarul lettem. Le kellett ülnöm. Rengeteg kérdésem volt, de az első: Miért?
Miért mentek el?
Miért nem láthattam?
Miért nem kerestek?
Miért?
Jöttek a szokásos szöveggel: Nem akartuk, hogy fájjon. -
Kovacsgabor
tag
1 élet - 1 szerelem
-
Darna
csendes tag
...remélem még a kérdések előtt...
Kómában volt három hónapig. (Az eset, mikor elmentem a p.m.h.-ba két évvel az elköltözésük után jött)
Egy csoda volt a felépülése. Súlyos sérüléseket szenvedett... nem értettem pontosan, csak az biztos, hogy újratanult mindent: enni, írni, járni... -
Integra
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
ugyanmár, 21-22 évesen már rég 30 éves nőkkel kavartam, bár ez nagyon függ attól hogy hogy nősz fel, kik között és kiktől tanulsz és milyen a társaságod
könnyedén fel lehet kelteni az érdeklődését a nőknek, és csípik a fiatal srácokat
[Szerkesztve] -
Darna
csendes tag
Az apja nyitott ajtót. Beengedett.
Lexa - még nem is említettem... ez volt a beceneve. Alexandra eredetileg. Én találtam ki
Ott volt ő is. Zavarodottan nézett rám. Tisztán emlékszem az arcára. Az apja megpróbált lendíteni a helyzeten.
''Itt van valaki, akit rég nem láttál.''
Lexa szeme elkerekedett, arca mosolyra fakadt: ''Nagybátyó!'' ... no comment. szívem a földön, darabokban. -
Integra
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
drukkolok

-
Versus123
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
majd kiderül...
-
Versus123
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
neharagudj,de ez a csaj kb egy 13 éves szintjén(se) van.....ilyet benyőgni hogy szeretne elmenni inni meg smárolni fiúkkal....először azt hittem volna hogy csak poénkodik. nem vesztettél vele semmit.
-
Darna
csendes tag
De addig is folytatom.
Egy kiránduláson (enyhén ittas állapotban) elmeséltem asztorit és jött az isteni szikra: az új lakcímet be kell jelenteni a polgármesteri hivatalban. El is mentem Betámadtam őket azzal, hogy rokon vagyok. És odaadták. torkomban dobogott a szívem, gondolhatjátok... -
Integra
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
nem véletlenül a 30 körüli nők a gyengém

-
Versus123
aktív tag
nem tudom,az egész úgy hangzik mint egy Kafka-könyv(minden szép és jó,de egyszerre mindenki megmagyarázhatatlanul ellened fodul,indok az nincs,csak tűnj innen,nem mondunk semmit...)....szóval nekem hihetetlen így ez az egész,de lehet hogyha majd befejezed a sztorit akkor kikerekedik...
-
Integra
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
áááá, 1000ből egy 18 éves csajnak van csak a helyén az esze, a többi említésre sem érdemes
-
Integra
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
szerintem tisztázni kéne ki hány éves, mert ezen én jót mosolyogtam

szóval csak a nézeteltérések miatt
-
zsiga667
addikt
A válasz a topic nyitókérdésére: sajnos igen.
-
Versus123
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
hány éves a csaj???? 13? Nem semmi életfelfogás, de majd csak kialakul.... -
killerjohn
addikt
ja! az utolsó barátnőm azzal az indokkal szakított fél év után, hogy nagyon szeret, de amióta velem van, nem érzi jól magát a bulikon, mivel ő szeret berugni és másokkal smárolni, de tudja, hogy nekem ez nem esne jól, ezért inkább ejtsük a témát. két napig nem voltam hajlandó elhinni, hogy ilyen létezik.
és mégis! 
szerk: és akkor azt mondják, hogy a pasik azok, akik nem bírják ki egy helyben
[Szerkesztve] -
killerjohn
addikt
nem tudom, hogy én mit tettem volna, de kíváncsian vájuk a folytatást....
A Topic kérdésére a válaszom: IGEN, létezik. Az 1. barátnőmmel együtt toltak a szüleink babakocsiban, együtt jártunk általánosba (7. osztálytól már nem csak oda jártunk, hanem ''jártunk''), szakközép 4. év végéig együtt voltunk, és akkor hopp. end of program. system shut down. utána fél év alkoholizmus, majd fél év elmedoki. és legbelül még mindig szeretem, pedig azóta már volt egy pár új jelölt... -
Darna
csendes tag
Nosss... ha örök szerelemről nem is, de egy nagyról mesélhetek.
Testközelből.
Rég történt, de megtörtént. Megismerkedtem - mily meglepő - egy lánnyal. Olyan volt, amilyenről mindig is álmodtam. Csinos, okos, és lehet vele beszélgetni és - sokadsorban - gyönyörű zöld szeme volt. Tetszett nekem, és én is tetszetttem neki. Aztán összejöttünk.
Nehéz volt kitalálni, mi?
Minden jól alakult, nagyon jó volt. Már egy éve együtt voltunk, eljött a nyár, és elmentek nyaralni. Hazafelé jövet beléjükszállt egy kamion. Nem messze a várostól, ahol laktunk.
Nem is tudtam erről semmit, másnap csöngettem náluk, és senki nem nyitott ajtót. Próbáltam telefonon. Sokadjára felvették. Az anyja volt. Azt mondta, hogy a lányával többé nem találkozhatok, nem akar velem beszélni. Megpróbáltam utolérni - reméltem, hogy még él, csak.. esetleg... súlyosan megsérült. Próbáltam az osztályán keresztül elérni. A tanárai elzavartak. A szülei nem nyitottak ajtót.
Aztán elköltöztek. Nem tudtam hová. Azt hittem, meghalt. Két évig gyászoltam.
Egy kiránduláson elmeséltem a sztorit egy barátnőmnek. Azt mondta, az új lakcímet be kell jelenteni a polgármesteri hivatalban.
Van tovább is, de mielőtt folytatnám (...feltéve ha érdekel valakit) megkérdezem:
Ki mit tett volna a helyzetemben ezek után? -
erdeya
senior tag
...létezik...
-
Alvin_ti4200
félisten
Hmm...majd 70 év múlva elárulom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bestbuy játékok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de figyelek nehogy nagyon az ellenkező irányba bukjon át. Ezentúl megpróbálom megkeresni azt a vonalat ahol el lehet evickélni. Magyarán egyelőre semmi komolyra nem vágyok. 

mindig is utáltam a szarakodást, durr bele adj neki

mármint csak egyvalamire. de a többire... remélem érthető a gondolatmenet

hány éves a csaj???? 13? Nem semmi életfelfogás, de majd csak kialakul....