Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• noryta9

csendes tag

Hát újra írok...
    Nem minden úgy alakult ahogy én szerettem volna...Az az igazság,hogy nagyon jó volt ez az elmúlt hét,de amit szerettem volna az nem jött össze,és kezdem azt érezni,hogy nem is fog.Hétfő volt a legjobb.megjött a barátnőm akit már fél éve nem láttam,és eljött hozzám az a fiú aki nélkül eddig nem sok mindent tudtam elképzelni...Egész este csak velem volt,rámnézett szinte zavarbaejtően,aztán miután elment felhívott.Mindez nagyon sokat jelentett nekem,aki tudja mi az a szerelem az tudja,hogy mit éreztem minden egyes szava hallatán,amit nekem mondott...
    Enrique Iglesias-Do You Know...Éjszaka...És egy szerelmes lány meglátja a szerelmét egy másik lánnyal kézen fogva, és a szíve megszakad...Hát így történt ez.Elvesztettem őt,aki soha nem is volt az enyém,és csak szép álom volt,hogy valaha is az enyém lehet.
    Nagyon fájt és még fáj is,de megpróbálom elfelejteni,és amikor rám néz vagy rám mosolyog megpróbálok úgy tenni mintha nem is látnám. Hiába hív fel tudom hogy nem beszélhetek vele,mert nekem se lenne jó ha más lányokkal beszélne,ha velem járna. Nem hbáztatom a lányt.. De szeretni,tisztelni nem tudom. Sőőt,hogy tudom,hogy neki van még egy fiúja...
    Nem értem az ilyen lányokat...És nem értem magamat sem. És nem tudom mit tegyek,mit mondjak,hogy nézzek mikor rámnéz, mert bármennyire is akarom elfeldni nem tudom!
    Mert nekem Ő az igazi örök szerelem...

Új hozzászólás Aktív témák