Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz noryta9 #477 üzenetére

Azt mondják ilyen esetben nem lehetett ő az igazi szerelem, hiszen, ha ő lett volna, akkor nem azzal a másik lánnyal jött volna össze, hanem veled. Persze ez a te érzéseiden mit sem változtat és tudom mennyire szívbemarkoló tud lenni. Annó én is átéltem ugyanezt, bár az én esetemben akkor pozitív vége lett a dolognak, de nagyon sok fájdalmat kellett elviselnem míg elértem azt, amire vágytam. Az pedig, hogy ő ez az igaz szerelmed? Nem fogja más eldönteni csak az idő. Elfelejteni talán tényleg sohasem fogod, de a jövőt kiszámítani szintén nem tudod. Lehet, hogy fogja ő még majd a te kezed is és az is lehet, hogy jövőre már csak nevetsz az egészen és boldog leszel egy olyan valaki mellett, aki csak hirtelen betört az életedbe, mint napsütéses délutánon a nyári zápor :) A másik lány pedig néhány jó nagy pofont kap majd az élettől és utána talán ráébred, hogy mi az, amit nagyon elrontott...

Ne légy szomorú, minden hamarosan rendbejön, még ha most nem is úgy tűnik és hamarosan kitisztul majd a kép és látni fogod mi a helyes lépés. Addig pedig ne görcsölj, próbáld meg azzal lefoglalni magad, amit szeretsz és törődj azokkal, akik megérdemlik a törődést. Az élet pedig majd hozza a többit. Egyszercsak elkap egy hirtelen fuvallat és olyan gyorsan leszel majd újra szerelmes, hogy hihetetlen és meseszerű lesz az egész ;)

• ladybug

őstag

válasz noryta9 #477 üzenetére

Most még így érzed. Nem fogod elfeledni, mert jó volt vele, és őrülten szereted. De hidd el, hogy megtalálod még az örök szerelmet.

Új hozzászólás Aktív témák