- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Megpróbáltam már nem egyszer, sőt volt olyan időszak, amikor tudatosan kerestem is az olyan lányok társaságát, akiket érdemesnek tartottam volna arra, hogy esetleg legyen valami, de mindig hiányzott az a bizonyos kicsi plusz, tudod az a szikra
Aztán most úgy vagyok vele, hogy nem görcsölök, nem keresem, megpróbálom élvezni egyedül is az életet és azzal törődni, amit a legjobban szeretek, a zenéléssel, az írással, a barátaimmal, nemsokára indul a netrádiónk, meló is van, csak azért mégis...ha van egy buta kis romantikus pillanatom egyből Ő ugrik beAz újrakezdésről pedig: Semmi sem lehetetlen, csak van, amikor az ember tehetetlen
De bármit hozhat még az élet...
Mindenesetre köszönöm, hogy szorítassz, az elején még én jöttem szurkolni neked, mostmár megfordultak a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest