Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz noryta9 #464 üzenetére

Én sem alszom még, úgyhogy elmesélek neked egy kis történetet :) Volt egy fiú, 2004 végén életében először úgy érezte beleszeretett valakibe, de abszurd volt az egész, lehetetlennek tűnt, meg amúgyis őrültség volt az egész, hisz még nem is látta élőben a lányt, de már bele volt zúgva. Nem voltak közel, a fiúnak önbizalma sem volt meg amúgyis ''miért pont engem választana mikor annyi meg annyi nálam sokkal jobb pasi szaladgál a közelében.'' Szóval próbálta elhessegetni a gondolatot, de akkor már késő volt. Tudta: Mindent megadna, hogy az övé lehessen a lány. Rengeteg akadályon, küzdelmen, csalódáson, szenvedésen és síráson át, de sosem adta fel és végül pár hónap után ott lehetett vele, a karjaiba zárhatta és a fülébe súghatta: Szeretlek! :)

Ez a fiú én voltam és a lány pedig az a valaki, akiért bármikor bármit megtettem volna és ha tudnék változtatni a dolgokon megtennék most is.
    Ugyanazokat éreztem, mint te most. Vágytam rá, álmodoztam róla, de féltem és szinte hinni sem mertem benne, hogy az álomból lehet még valóság. De lett! Meg kellett érte küzdenem és sokszor azt hittem kész, vége, ennyi nincs tovább. De akkor sem adtam fel, és megérte.

Ne álmodd a életet...éld az álmaid ;)

Új hozzászólás Aktív témák