Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Én sem alszom még, úgyhogy elmesélek neked egy kis történetet
Volt egy fiú, 2004 végén életében először úgy érezte beleszeretett valakibe, de abszurd volt az egész, lehetetlennek tűnt, meg amúgyis őrültség volt az egész, hisz még nem is látta élőben a lányt, de már bele volt zúgva. Nem voltak közel, a fiúnak önbizalma sem volt meg amúgyis ''miért pont engem választana mikor annyi meg annyi nálam sokkal jobb pasi szaladgál a közelében.'' Szóval próbálta elhessegetni a gondolatot, de akkor már késő volt. Tudta: Mindent megadna, hogy az övé lehessen a lány. Rengeteg akadályon, küzdelmen, csalódáson, szenvedésen és síráson át, de sosem adta fel és végül pár hónap után ott lehetett vele, a karjaiba zárhatta és a fülébe súghatta: Szeretlek!
Ez a fiú én voltam és a lány pedig az a valaki, akiért bármikor bármit megtettem volna és ha tudnék változtatni a dolgokon megtennék most is.
Ugyanazokat éreztem, mint te most. Vágytam rá, álmodoztam róla, de féltem és szinte hinni sem mertem benne, hogy az álomból lehet még valóság. De lett! Meg kellett érte küzdenem és sokszor azt hittem kész, vége, ennyi nincs tovább. De akkor sem adtam fel, és megérte.
Ne álmodd a életet...éld az álmaid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest