Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
Régebben volt téma a melegedésről. Ma levettem az Y510p notebookom aljáról a porvédőt. Valóban sokat számít, mert 10 fokkal hűvösebb lett a gép.
Metro Redux 5 perc alatt porvédővel 97 fok és vette vissza az órajelet. Porvédő nélkül 10 perc max 91-92 fok.Dotá-val próbáltam huzamosabb ideig. Porvédővel max 81 fok VSync-el. Porvédő nélkül max 68 fok.
-
metalbambi
tag
Ti melyik progival méritek a hőmérsékletet?
Melyik adja a legtöbb infót?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
marilllyo
veterán
válasz metalbambi #9057 üzenetére
HWinfó. De a legújabbat kell leszedni belőle mert neked y50-ed van és a gtx 860M-et a régebbi változatok nem ismerik.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
marilllyo
veterán
válasz Because #9067 üzenetére
A gond ezzel az, hogy oké most a jelenben ez a helyzet. De menjünk előre csak 2-3 évet. 2017 játékaival vélhetőleg neccesebb lesz FHD-ban játszani. Szóval, ha már az y50-ben is csak 1366x768-as felbontáson tudsz játszani, hogy élvezhető legyen...ott kellhet az a plusz energia ami benne van.
Annyira mondjuk szerintem ne féljünk ettől. Nekem kevesebbet vesz el a játékélményből az, ha lejjebb kell vennem a felbontást mint az, hogy szaggat.
Szerk: A legtöbb esetben a HD felbontás + egy 2xAA nem fogja annyira a gépet mint a 1080, és azzal szép élesek még a vonalak.
[ Szerkesztve ]
-
kzolee216
senior tag
Valaki játszik a Planetary Annihilation-al? Ha igen, akkor vegyen fel steam-en (kzolee216). Jó kis játék, csak van még hova fejlődnöm. Tegnap vettem meg...
-
Sheld
senior tag
A mai nap folyamán felrakok egy videót. Felvettem, hogyan crashelnek a játékok, ha SLI-ben játszom, és nem underclockolom a VGA-kat. Kíváncsi vagyok tudtok-e valami okosságot mondani. Egyáltalán elfogadják-e a videót "hibajelenségnek". A videó itt lesz elérhető, kb. egy órán belül.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheld
senior tag
válasz kzolee216 #9074 üzenetére
Neked is 755m SLI-nek látja a rendszer? Nekem igen. Az ultrabay-es kártya GT750m-es, a gépben levő gt755m, és szerintem emiatt van a keveredés.
Közben felért a videó!
[ Szerkesztve ]
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Magill
csendes tag
Hali!
A fényerős problémám még mindig nem oldódott meg. Korábban írtam, hogy nem lehet feljebb venni majd valami miatt maxra rakta a fényerőt ami jó is még nem váltom át energiatakarékosra. Tehát én windowsban tök m1 hol húzom a fényerőt fel vagy le nem csinálja meg.Javasoltátok a bios frissítést amit most kiakartam próbálni, de ezt írja ki amit a képen is látni.
Mit tudnék ezzel kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
buborekosviz
tag
Nem érzékeli hogy be van dugva a töltő. BIOS-t csak bedugott töltővel enged frissíteni. +1 tipp, ha használsz TeamViewert és feltelepíted a display drivert hozzá akkor az tiltja a fényerőszabályzást.
Én legalábbis csak ekkor találkoztam a fényerő problémával.
[ Szerkesztve ]
-
theslaughter
csendes tag
az miért van hogy wifin nem töltök le gyorsan míg a többiek ugyanazon a wifin 7-8x gyorsabban töltenek le? (lenovo y50-70)
ez valami wifi hiba? vagy rosszul állítottam be valamit? -
Sefneni
őstag
Sikerült döntenem, megrendeltem a i5-ös Y50-7-et a Laptopszalontól
Csütörtökön jönNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
válasz Because #9084 üzenetére
Néztem énis az Asust, bár én olyan infót is kaptam, miszerint már nem lesz elérhető itthon az 550 Oo
Jó lesz nekem a Lenovo is megvan benne minden ami kell, direkt nem i7es procival vettem (van már egy sütő a lakásban, nem kell nekem külön egy ) + elvileg a benne lévő hdd-t kicserélem egy SSD-re
Csütörtökön jön, utána írok majd tapasztalatokatNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
kisza25
félisten
sziasztok akinek y510p-je van i5+ 1db 750-el milyen hőmérsékleteket kap játékok alatt?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
marilllyo
veterán
Nekem mindkettőből i7 volt /van. ~85 meg ~75 fokos hőmérsékleteket mértem. A stuttering miatt mindenképpen az y50 a jobb választás. Bár furcsa mód,ha bf4-ben megugrik a pingem... Pont ugyanazt tapasztalom mint sli bugnál..
-
metalbambi
tag
Hát nemtudom, h nekem különleges példány jutott-e, de nekem kajak eddig max 60 fokos volt a gép (i7es Y50). Pedig minden új cuccot leszedek, maxon játszok vele kb 1 órát (tovább nem köti le az érdeklődésem)...
Vagy ennyire sokat számít a jó laptophűtő?Valamint, én komolyan nem értem az Asus mániát :/ külsőre még jobban is néz ki szerintem az Y50, külső vinyóval orvosolva van az 1 vinyó hely, és ugyanazt tudja... Nekem a G551 nem tetszik, és most jöhet a leszólás érte
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
marilllyo
veterán
válasz metalbambi #9095 üzenetére
A laptophűtő számít. Az biztos. Én sem hittem volna míg a saját szememmel nem látom. Mondjuk én egy 3000 forintos gagyi hűtővel..úgy, hogy picit megemeltem róla a laptopot...értem el a legjobb eredményt. 5 fokkal hűvösebb mint a Coolermaster L1-gyel.
Milyen hűtőd van?
-
Sheld
senior tag
válasz metalbambi #9095 üzenetére
Y50 és y510p-ben az i7-es proci turbo boostja nem működik. (i5-el nem tudom mi a helyzet.) A g551/g550-ben pedig működik. Ezért van az Asus mania.
-
Sheld
senior tag
válasz Sefneni #9098 üzenetére
Amiről pontosan tudok nyilatkozni, az az y510p, i7+gt755m sli. Ennek az órajele ha játszok, akkor szépen csücsül 2.4GHz-en. Persze throttlestop-al simán lehet orvosolni a problémát, de eddig még sehol sem segített. Sehol nem lett több fps-em. Az i5-ösről nem tudok nyilatkozni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest