Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #8736 üzenetére
kalibráció mindig van a noteboochecken a monitorteszt résznél, azt az ICC file-t kell letölteni ami jobbra van az írás alján ahol a fényerő értékek szerepelnek
visszaolvastam kb 500hsz-t mert gondolkodtam egy ilyen gépen, pontosabban az y510p-n és arról sikerült lebeszélnem magam, de most láttam, hogy kijött az y50 és majdnem meggyőzött, az i7 változat kb azt tudja, mint asztali gépem (adatlap), de az 300eFt, a gépem 24" monitorral pont a felét éri
de nagyon bejövös az egész cucc, de nálam az ára meghaladja a fájdalomküszöböt
most van a 200eFt változat ami elvileg natívban kb azt tudhatja 750M-el, mint a 860m fullHD-hez, de tartok akkora felbontástól így 5év fullHD utánEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #8738 üzenetére
én is csak azt játszanék rajta, de amiért ismét napirendre került nálam az y50 vásárlás az amiatt van, hogy haldoklik a monitorom (24" tn kb 5éves) ami ha behal kell vennem, de akkor már IPS panelest vennék, de az 60eFt, a gépem kb 130eFt-ért eltudnám passzolni máris ott a 200eFt -os változat ára, ahogy számoltam 1millió pixel az 1366x768, pont fele, mint a fullHD 2millió pixele, tehát az i5+750M 1366x768 változatán(ez 200eFt) ugyanúgy menne a BF4, mint a fullHD sli 750m-en, vagy a 860m-en eddig ok is,
de bf4 alá kell a 4mag itt bukik az egész mutatvány
pedig késöbb még akár sli-re is lehetne bővíteni, de a 2mag +HT multihoz sovány
a legolcsóbb i7 változat y50-ből meg 295eFt
y510p-ből meg i7+sli 280, de olyat nem vennék, mert 100fok az 100fok[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #8738 üzenetére
egy kérdés: a 860M milyen órajeleken megy? mert tesztben 1029Mhz-en jár, de GPU-Z fotókon rendre 540Mhz mindenhol?
ha 1030/5000Mhz akkor azt tudja, mint asztaliban a 750ti, ami azért nem semmi
maxwell asztaliban is csak 60W fogyival van azért ehhez a teljesítményhez nagyon durva[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
sziasztok akinek y510p-je van i5+ 1db 750-el milyen hőmérsékleteket kap játékok alatt?
-
kisza25
félisten
sziasztok az y510p-ben amelyikben nincs optikai meghajtó, meg +vga sincs annak mi van ott a helyén? lehet azért még belerakni, vagy az teljesen le van zárva?
-
kisza25
félisten
sziasztok, most kaptam meg az y510p HD i5 gt750 változatot, gyönyörű a vas 190eFt volt ennyiért nem tudtam kihagyni
kicsit nehézkesen indult a telepítés, valamiért a jobboldali USB-ről nem akarta az igazat, balra bedugva már megy szerencsére, a win7 drivereket honnan tudom leszedni(ha valakinek van esetleg egy elmentett linkje), mert csak win 8 driverekkel kedveskedtek (meg egy Dell laptoptáskával)Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
első meglepetés, nem gt750m, hanem gt755m van a gépben
-
kisza25
félisten
sziasztok ma vettem egy y510p-t (i5-4200m gt755m HD kijelző ) a bal oldali usb 3.0-ák nem hajlandóak csak usb2.0-ként működni, minden drivert feltelepítettem, win7 64bit, másnál volt ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz v1kt0hr #9167 üzenetére
melyik wifikártya van benne? milyen oprendszer? milyen router?
nekem win7 64bit, Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230, és tp-link 1043 és multiplayer játékhoz is tökéletes eddig.
MÁS: BF4 alá nem elég a 4GB RAM, összevissza dropolt 40-60 FPS között, játszhatatlan volt, dobtam bele +4GB-ot most 55-95 FPS 1366x768 mediumon[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
azt lehet tudni, hogy a gép belsejébe milyen ssd kártya megy bele, mondjuk 120GB-os?
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9174 üzenetére
igen, amúgy nincs ODD benne, de ott is megvan minden, szóval mehetne bele SLI
tegnap szétszedtem, mert BFF droppolt, mint a fene, aztán vettem gyorsan 4GB RAM-ot bele, kicsit nehézkes a szerelése, ezek a hülye patentok
ilyen a bele, mondom csinálok pár képet, mert macera szétszedni:[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9176 üzenetére
játék alatt 80fok a proci, egy idő után kikapcsolja a turbót, és 80fok a VGA alatta hűtőpad (22cm 600rpm manta)
igen 190eFt volt ez a gép és azt kell mondanom ebben a formában verhetetlen, mind anyagminőségben, mind hardver erőben, mind bővíthetőségben, azt kell mondjam nagyon jó üzletet csináltam vele, máris imádom
még SSD-t rakok bele, csak még nem tudom hova, szerintem a meglévő 120GB-ost rakom bele beépítőkerettel, mondjuk kicsit csúnya leszEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz metalbambi #9190 üzenetére
még nincs itt írta valaki, hogy biosban állítsam át USB 3.0-ra, de nincs is ilyen lehetőség
-
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9197 üzenetére
USB 3.0 USB 2.0 sebességen ment mikor enabled volt, most átrakták disabledre és megy rendesen, mindjárt én is próbálom
Az intel rapidban lehetett valamit engedélyezni a teljesítmény fülön arra gondoltam azt, hogy az SSHD-re vonatkozik, lehet igen lehet nem[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz Don Atosz #9198 üzenetére
köszi ezzel jó lett az USB3 már 100felett másol
miket találok itt kutakodás közben, Porelszívó ventilátor ti próbáltátok már? ér valamit? megnyomom, többször felpörgeti a ventit maxra (gondolom visszafele) Energy Managment programban van a beállítások között[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kzolee216 #9210 üzenetére
ehhez miért kellet külön program? elindítom aztán kész (legalábbis nekem nem állt le magától)
amúgy ezt én sem értem, ha ennyin is tudna pörögni miért nem teszi, nekem még az sem hangos egyáltalán, pláne fülessel játszva[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9213 üzenetére
azt nem értem ennél olcsóbb gépeknél (pl. barátnőm 100eFt pentiumos samsungja) van profilozható venti amit lefele nem, de fölfele lehet állítani, szóval a megsütés kizárva, HP PL. inkább hangosabbra hagyja alapon is a ventit, csak hűtsön (biosban azt is be lehet állítani HP Elitebook-nál, hogy mindig aktív legyen, mondjuk az enyémnek hangos a hűtése, mert 12,5"-os és a leggyengébb proci amivel kapni lehet az i5-2540m (2,6-3,3Ghz és van teljes értékű i7-el a 12,5"-os kis vacak, igaz tiszta fém meg olyan merev, hogy rá mernék állni a 90 kilómmal, mondjuk majdnem 2kg )
-
kisza25
félisten
Ezeket a laptopokat be kell regisztrálni valahol? esetemben y510p
-
kisza25
félisten
az nálatok is megvan, hogy aksit nem bírja tölteni játék közben?
meg tegnap 80% körülre lemerült miközben játszottamEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
OMG, remélem a gépem soha nem romlik el
volt nekem is hasonló mikor garanciában küldtem valamit vissza iponnak, mondták küldenek érte futárt, én azt hittem majd ő tud mindent, aztán a végén meg kellett címeznem, meg én töltöttem ki mindent ami a futárnál volt, mondjuk ezek a futárok is alul vannak fizetve, meg tájékoztatva, ismerek olyat aki 6hónap után még nem volt bejelentve, meg saját telefonról hívta a kuncsaftokat, hogy mindjárt ott van...[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
tudtam, hogy valahonnan ismerlek mondjuk én azt már elég rég eladtam, kb 1 éve
mondjuk az enyém hibátlan volt, kb 2évesen adtam el, a8-3500m -el
más: a GT 755m- kari órajeleit mivel lehet módosítani? szeretném csökkenteni az órajeleket és a feszültséget, mert BF4 alatt átlag 65% teker, proci nem tudja kihajtani, akkor legalább hűvösebb lehetne[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
na gyerekek feltaláltam a spanyol viaszt
intel extreme tunin utilityt felraktam és minden létező dolgot lehet rajta állítani, próbaként DCVOffsetet visszavettem 40-el így 1,0072V-ról terhelés alatt 0,968V lesz a CPU feszültség, BF4 alatt silk road alatt felment proci 85-86 fokra, GPU meg 78fokig (mivel összeérnek a hőcsövek szerintem a procihő is befolyásolja a GPU hőt), na a lényeg 40,xxxx offsettel max 80-81 fok CPU és 74fok GPU, és ez lehet mehet még lejjebb isEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz metalbambi #9283 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz beholder00 #9286 üzenetére
szerintem hd kijelzőst vettél, mennyi volt 200eFt?
mert az enyém dettó ua. jó kis gép[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz theslaughter #9282 üzenetére
látod ezért nem kell olyan gyors net a 10/1-et az enyém simán hozza
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz beholder00 #9304 üzenetére
most nézem, hogy 20eFt-al vetted többért, de +1év gari és +4GB RAM ezt kerestem, mert egyszer láttam már a hírdetést de nem találtam meg, mindegy, most 200eFt-ba van a gép 8GB RAM-al, még az 1év gari kell rá
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest