- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
marilllyo #12134 üzenetére
nálam arra ott a párom és a laptopja
full automata, nekem csak meg kell néznem a filmeket és hallgatnom a kocsiban a pendrive-ra rakott zenéket, még jó, hogy mindenben ugyanaz az ízlésünk
amúgy 3 gép van itthon kettőnknek
ja és szerencsére a TV mindent lejátszik pendriveról, így nem kell erre is külön gép -
kisza25
félisten
válasz
Hurkaleves #12127 üzenetére
szerintem amúgy nem sok értelme van összehasonlítani egy asztalit lapossal, mert asztaliból mindig erősebbet lehet építeni olcsóbban, a lapos meg hordozható akár milyen nagy is.
Nekem van egy 100eFt laposom hurcolni, meg egy 200eFt asztali gép játszani és ez is 300eFt szóval van több variációs lehetőség
ja most kicsit többe van a gép már mert fejlesztettem rajta (VGA és SSD) -
kisza25
félisten
válasz
Hurkaleves #12102 üzenetére
ez így ok, de ez jobb, mint a laposod minden téren és bővíthető, hordozásra meg 40-50ből vehetsz egy tabletet, mondjuk akkor van előnye egy ilyen laptopnak, ha kollégista valaki, vagy egyetemista és otthon-kolesz/albérlet között ingázik
-
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #12023 üzenetére
eddig mennyi volt?
-
kisza25
félisten
válasz
->Raizen<- #12020 üzenetére
az alulfeszelés intel extreme tuning utility-vel lehet véghezvinni, cpu voltage offsetet kell állítani negatív irányba, ezt neked kell kitesztelni meddig marad stabil, nekem -90 volt ez az érték (i5-4200m), ezzel 5-10 fokot nyertem procin programtól/játéktól függően.
-
kisza25
félisten
válasz
Hurkaleves #12003 üzenetére
szerintem 1-2W-ot kajolhat, de egy hét alatt a sok kicsi
-
kisza25
félisten
válasz
bbubby00 #11996 üzenetére
lehet, hogy altattad, nem kikapcsoltad? mert ilyenkor a RAM kap áramot semmi más, az elképzelhető kibírta addig
1 év után sikerült letesztelni -
kisza25
félisten
válasz
Hurkaleves #11185 üzenetére
pont egy hónapja adtam meg neked ezeket a dolgokat már 1x
-
kisza25
félisten
válasz
Hawnin #10876 üzenetére
az alulfeszelés intel extreme tuning utility-vel lehet véghezvinni, cpu voltage offsetet kell állítani negatív irányba, ezt neked kell kitesztelni meddig marad stabil, nekem -90 volt ez az érték, ezzel 5-10 fokot nyertem procin programtól/játéktól függően.
azt, hogy ne vegye vissza a turbót egy másik programmal lehet elérni a neve, ThrottleStop, ezzel fixálni tudod az órajelet max turbó órajelig. alulfesszel azonos hőmérsékletem lett 2,5@2,7Ghz-re húzott procival, mint előtte alapon -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Magill #10840 üzenetére
kellet melóhoz egy laptop, de nem volt pénz asztali+ laptopra így eladtam asztalit és ezzel váltottam ki mindkettőt.
Megszűnt a meló amihez laptop kellett, így visszaváltok asztalira anyagi okok miatt, meg én ezt is bill+ egér+ monitorral használtam, nem is hurcoltam mióta nem kell melózni így elég evidens döntés volt -
kisza25
félisten
válasz
Hurkaleves #10838 üzenetére
csak vicc volt, nem kell mentegetőzni, te i7+ SLI-t akartál, ezt nem tudtam nyújtani neked, innentől kalap kabát
-
kisza25
félisten
válasz
Hurkaleves #10836 üzenetére
grat hozzá, bár kicsit neheztelek, hogy nem az enyémet vetted meg
-
kisza25
félisten
Na skacok fájó szívvel, de kedden távozom a klubból
-
kisza25
félisten
válasz
zsebtigris #10784 üzenetére
ja valami elállítódott, mert most meg jó
marilllyo: ilyen ez a popszakma -
kisza25
félisten
válasz
marilllyo #10778 üzenetére
én kb 2 éve eladtam asztalit és konzolt vettem egy gyengébb laptop mellé, 180órát toltam bele BF3-ba de nem bírtam megszokni, meg ami rosszabb nem tudtam élvezni a játékot
inkább visszatértem asztalira, most ugye van ez az y510p, de már külső monitorral játszom, így kevés az 1366x768, asztaliba kell vennem procit+ RAM-ot+VGA-t erre szánok 120eFt-ot (i5-3470, 8GB, 750ti) aztán ezt meg eladom és ha nagyon kell valami hurcolni veszek egy 10" tabletet mellé
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban melegszik a gép, ezért szétszedtem, hogy kitakarítsam, de szinte pormentes volt a venti meg a hűtő, lehet a paszta fárad
-
kisza25
félisten
válasz
hajduchris #10670 üzenetére
csatalakozom az előttem szólóhoz, játékokhoz kell a 8GB, nekem a BF4 nem is futott rendesen 4GB-al, és az SSD-vel meg a hétköznepi dolgok fognak sokat gyorsulni, ha arra rakod a win-t
-
kisza25
félisten
válasz
metalbambi #10615 üzenetére
sírjál már
itt "falun" 10/1-es netem van és választhatok is, vagy ez, vagy nincs net
-
kisza25
félisten
válasz
zsebtigris #10561 üzenetére
én nov 21-én rendeltem egy telót, meg egy hifit(2 külön oldalról edigital+ euronics), egyiket sem kaptam még meg (elvileg holnap), de legalább jókat beszélgettem az ügyfélszolgálatos csajokkal, összesítve kb 100 percet, ja és euronicsen sikerült nyitottá tenni a profilomat így más is rendelt rajta keresztül és volt aki jelezte nekem sms-ben, hogy az én profilomban van benne, ezek után azaz 1 nap...
emag-tól amit pénteken rendeltem azt meg ma meghozták (ez a normál ipon és pcx is vidékre 2 munkanap) -
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10528 üzenetére
nekem netezéssel 3-4 órát bír így energiatakarékossan, az előző lapos max 2-2.5 öt bírt, az azelötti meg 1,5 órát, nem tudom mennyit szeretnél elérni, szerintem ilyen erős hardvertől ez nagyon jó érték
-
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10526 üzenetére
van energiatakarékos is arra rakd
-
kisza25
félisten
válasz
Yamdrok #10518 üzenetére
nvidiaInspector.exe -setBaseClockOffset:0,0,135 -setBaseClockOffset:1,0,135 -setGpuClock:0,1,980 -setGpuClock:1,1,1100 -setMemoryClock:0,1,2700 -setMemoryClock:1,1,2700 -forcepstate:0,5 -forcepstate:1,5
ezzel elvileg 980Mhz bár csak terhelve ennyi, lehet ez miatt is volt 1100Mhz beállítva, mert turbóval annyi volt eddig is
-
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10507 üzenetére
ja jó áron van, fogynak is a termékek rendesen, 10perc után pár termék már nem volt kapható
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #10476 üzenetére
meg ugye a drivreket innen pakolhatod fel, valamelyiket csak akkor tudod frissíteni, ha már egy régebbi fent van
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Criton #10473 üzenetére
én már írtam korábban mit érdemes felrakni, milyen sorrendben, jobban tetszett, hogy nem kell felrakni mindent...,
szerintem nem véletlenül adnak ki frissítéseket, nekem mindenhez a legfrissebb intel driver van a gépen és a legfrissebb NV minden tökéletesen működik, driver felrakás sorrendje->
intel alaplap, intel HD VGA driver, USB driverek, hangkártya driver, NV driver azután a többi (wifi, bluetooth, tapipad....) -
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10470 üzenetére
azt be lehet állítani NVIDIA vezérlőpultban, a 3D beállítások kezelésében, hogy melyik programhoz, melyik GPU-t használja
-
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10465 üzenetére
én fix 1600-1700Mhz-re szoktam belőni és offset -85 az nálam alap
Throttle stoppal a cpu-t ixu-val a fesz csökkentést -
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10463 üzenetére
m.2 ssd-ről megy a win, HD4600 IGP-vel kis fényerő csökkentés, meg proci leszabályozás semmi extra
-
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10442 üzenetére
azért érdekelne, ha nem működik akkor elég egy újra indítás?
-
kisza25
félisten
válasz
GTomex #10348 üzenetére
lehet állítani, csak szétesik, akkor meg cseszheted a "gyönyörű" felbontást, ha minden pixeles lesz rajta, már a fullHD-t is vacakul kezeli 15,6"-on a winfos, akkor a 2x-es felbontását, amúgy 1366x768-ban pont jó az ikon méret, fullHD-n már fele akkorák az ikonok, 4k-n meg negyed akkorák
-
kisza25
félisten
válasz
y510problema #10309 üzenetére
sajnos a lenovo szervize nincs a helyzet magaslatán, most tavasszal vette át egy magyar szerviz 30 munkanapot ülnek a gépen és utána kapod vissza, vagy kapsz egy levásárlásra szóló igazolást, amire a 30 munkanap után még várhatsz vagy 2-3hetet azután lesz új géped, sokan jártak így, csak aki nagyon verte az asztalt ő kapta meg rövidebb idő alatt
-
kisza25
félisten
válasz
y510problema #10307 üzenetére
csak szólok, hogy több mint egy hónapig, de akár kettőig nem lesz géped, én ilyen hibával tuti nem küldeném vissza, csak, ha kifingik az alaplap vagy a gtx755m
-
kisza25
félisten
válasz
lipispan #10300 üzenetére
nem kell hozzá semmilyen beépítő keret, csak beteszed a 2,5" HDD helyére a 2,5" SSD-t és kész, vagy az m.2 helyre az m.2 2242 SSD-t (a2242 a hossz és szélesség mm-be 22mm*42mm)
Sheld: a 7200rpm-es érezhetően pattogósabb, mint az 5400rpm-es HDD, szekvenciálisan nem fog olyan egetverően változni a sebesség, de a késleltetés sokat javúl, ez mellett figyelni kell a tányérok számára a HDD-ben, nem mindegy 1TB esetén, hogy 3db 333GB, vagy 2db 500GB, vagy 1db 1TB tányér, mert ezek között sokkal nagyobb a sebességkülönbség, mint az 5400 vs 7200rpm között, pl. 333 vs 1TB tányér háromszoros adatsűrűség 3x sebesség harmad elérési idő. Mostanában nem foglalkoztam a dologgal, nem tudom milyen adatsűrűségnél tartanak 1db 2,5" tányérnál.
mindenesetre az SSD a leggyorsabb, szekvenciálisan és ami fontosabb elérési időben -
-
kisza25
félisten
válasz
marilllyo #10196 üzenetére
mondjuk a játék még csak alfa szóval nem vonnék le messzemenő következtetést
Sheepczx: van rajta táp, akkor is megy a HDD ha lehúzom az USB-t én inkább arra gyanakszom, hogy az USB3.0 felváltva kezeli le a 4 rádugott cuccot és ez másolás közben eldobással jár, vagy az USB3.0+ a HUB csip közötti kommunikációban van valami gond, de pl diablo 3 hiba nélkül futott róla 2 órát -
kisza25
félisten
az USB 3.0 ugye a 8b/10 kódolás miatt lassabb (itt találtok egy jó kis írást róla
), nekem ~100-110MB/s-hoz, de most azt vettem észre, hogy teszt közben eldobálja, ez játék alatt nem tűnt fel és másolás közben is eldobja random, erre még rá kell jönnöm, hogy mi okozza, eddig ez nem tűnt fel a dolog, csak most, hogy le akartam mérni, eddig ilyet nem csinált
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
ZPKing #10157 üzenetére
ezt a kettőt találtam ugye a második kapásból kilőve
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
beloadjoker #10135 üzenetére
kb évente jelenik meg,
az i9? alatt mit értesz -
kisza25
félisten
válasz
spyduck #10128 üzenetére
volt nekem elitebookom (2560p 375eFt) is az is melegedett és hangos volt, nem szolgálta ki amire szükségem volt akkor ilyenkor mit vegyen az ember
inkább veszek ilyet 200eFt alatt és cserélgetem 1-1,5évente, ha ez besz@rik is kevesebbet bukok rajta, mint egy elite bookon 2-év alatt, persze ott a használt piac is, de játékra nem igazán van üzleti gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest