Hirdetés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalbambi
tag
sziasztok! most vett a bnőm 1 lenovo y510p lapost, (free dossal persze), telepíteni akartam rá a win 7et, és miután kéri a telepítés során a dátumot, konfig nevet és belépési jelszót, és utoljára indul újra a gép, nem bootol a vinyóról... boot beállítások ellenőrizve, bios belőve. mit hagytam ki? vagy mi van a lenovoban, amit lenovo szűz fejem nem tud? előre is köszi a helpet
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
sziasztok! mik a tapasztalatok a szervízzel? bnőm vett 1 y510p-t (i7 4700mq, 8gb, 2db gt750m) és gyakorlatilag 6 nap után kijelző és vga hibás lett... mikre figyeljek? aksit pl elküldjem a géppel? nem nyúlják be? minden tanácsot elfogadnék, és hálás lennék értük! előre is köszönöm üdv
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Sziasztok! Y 50-el mik a tapasztalatok? Van már valakinek?
-
metalbambi
tag
több embertől is olvastam h nagy meglepetésükre 4710es procival kapták. de elsődleges tesztben (nehari, nem emlékszem melyik oldalon) azt olvastam, hogy csak 4710es procival szorják, és csak rosszul van feltűntetve. viszont vgaból van belőle 2, és 4 gigás... ebből nemtudom mennyi igaz, és állítólag a 2gigás kepler alapra épül, a 4gigás pedig haswellre... na erre várnám nagyon a hozzászólásokat
-
metalbambi
tag
válasz beloadjoker #8275 üzenetére
hát a tápos dolog, az eléggé rövidzárlat gyanús (főleg ha több OP rendszer alatt is produkálja), ami semmiképp nem tesz jót a gépednek, meg kellene nézetni!
a touch pad sajna nagyon sok esetben egybe van építve a burkolattal, így csak saját kezűleg lehet hegeszteni valamit. ha kifényesedik, akkor visszacsinálni sehogy nem lehet sokat használtad, kopik...
a megoldás rá, az usb-s egérFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz beloadjoker #8277 üzenetére
Természetesen igen! Hacsak nem frizbiként játszol a laptoppal
Ilyenkor szokják a szokásos szöveget tolni: "nem rendeltetés szerű használatból adódóan keletkezett sérülés"
De ajánlott minél hamarabb bevinni megnézetni. hallottam már hogy a szervizben éppen "pont" nem jelentkezett a hiba, és visszavitték, mondván hibátlan a gép, de azért nem árt megnézetni...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz beloadjoker #8280 üzenetére
am másik töltővel próbáltad már? lehet megtört a vezetéked... legegyszerűbb, és leggyorsabb megoldás lenne
-
-
metalbambi
tag
Ha esetleg valakinél lenne lehetőség személyesen megtapogatni 1 Lenovo Y50-et, akkor kérem jelezze
természetesen el akarom lopni ^^Szóval ha van lehetőség Debrecenben, vagy Veszprém megyében rá lehetőség, akkor szeretném megtapizni, és kézbe fogni!
Ha valaki tudja Debrecenben melyik üzletben van kiállítva 1db esetleg, azt is szívesen fogadom
Szerk: Y510et fogdoztam, tapiztam, kipróbáltam már, most szeretném a tesóját is megnézni, nagyban segítene választani
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
válasz telefonfulke #8342 üzenetére
Ez nekem is az 1etlen gondom vele, de szerintem kárpótolni fog maga a gép...
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8356 üzenetére
Nekem pont az említett Cooler Master van 10ért.
De jól néz ki, és fontos, hogy a 3 ventit oda rakom rajta ahova csak akarom
és marhára tetszik az extra funkciója ugyanis ha megfordítom, akkor tudom benne cipelni a lapost, és a tartozék cooler master "hajgumi"-val hozzá lehet húzatni, hogy véletlen se essen ki
Csak ajánlani tudom! Jó anyagFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz sanis77 #8362 üzenetére
Nekem a mostani laposomról, 13fokot szedett le... Hozzáteszem, amúgy nem szoktam terhelni a gépet, mindenemre vigyázok. De elsődleges szempontom a design, és a szerelhetőség volt. ezen meg a 3 venti halál egyszerű csiptetéssel van szerelve, gyakorlatilag olyan ventiket szerelhetnék rá, amilyet csak akarnék... (kék ledes 120mm voltak tervben )
-
metalbambi
tag
Valamelyik Y50 tulaj meg tudná mondani a pontos típusát a gépben lévő RAM-nak?
Köszi!Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Nos, a leendő vásárlókkal osztanám meg az első tapasztalatom...
(Sajnos) Hitelre rendeltem 1 Y50et a laptopszalontól... a hitelhez 50 oldalt kellett elküldeni, és macarás dolog...
Hétfőn délelőtt adtam fel a papírjaimat elsőbbségivel és ajánlottként! Gyakorlatilag másnap ott kellett volna lennie!
Az első dolog ami bosszantó: tegnap, azaz 3 munkanap alatt vették a fáradtságot, és bontották ki a levelem, holott időben odaért
Viszont kiakasztó, hogy a megadott 2 telefonszámon senki nem elérhető, 1 kócsag robothang mondja hogy várjak kapcsolásig, és egyből megszakad -.-Remélem nem sokan vásároltok hitelre, de mindenhol ilyen csiga tempóban dolgoznak?
Vagy hitelnél ez mindig így van?
2 hét eltellik mire az ember majd megkapja a kívánt gépet?Esetleg valakinek tapasztalat a laptopszalonnal?
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8423 üzenetére
Èn úgy olvastam, hogy csak a 7mm-esek mennek bele. Az evo pont 7mm-es. Esetleg próbáltad másikkal is?
Evon és hyper-x fury-n gondolkodom még... Ahogy néztem, utóbbi sokkal tartósabbFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8464 üzenetére
most hívott az üzletvezető, most adja át a futárnak a gépem... közben megrendeltem a hyper-x fury ssd-m is
de behalok milyen hülyének néz ez az üzletvezető...
"Ha nálunk vásárolt volna SSD-t, akkor olcsóbb szervízelési díj= beszerelés lett volna, és kb ugyanott tartanék mint a FURY-val.."
hát azért nem egészen, mert neten az evo basic 250es 33ért kapható, erre náluk 45ért van!!!! én meg direkt FURY-t akartam, ami náluk nincs is. de megemlítette hogy ha a címke sérül a vinyón, azonnal elutasítják a gariztatást! szóval csak ők cserélhetik.
mind1 is, ezután úgysem kell már hozzányúlniuk többet, garim maradjon meg
Laptopszalon-t meg erős "SZAR-ral" megbélyegzem... de szerintem nem vagyok egyedülFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Sziasztok!
Hát eljött a hihetetlen pillanat, amikor megérkezett a futár, és meghozta az én Y50et...
Hát voltam olyan béna, hogy egészen eddig nem vettem észre, hogy az aksi nem kivehető
No mind1, neki akartam esni, hisz holnap jön meg hozzá a Hyper-x Fury...
Nos, kapásból meglátszik a nyoma a kis csavaron, h hozzáértem
Persze a legelsőn, a többihez már gatyacsere miatt nem is próbálkoztam hozzá nyúlni
A Furyt is csak a Laptopszalon emberei fogják nekem belepakolni, meg az extra RAM-ot is...HÁT OMG de besz@rtam, hogy tényleg elbukom a garit ezzel a próbálkozással...
Aki már piszkálta, annak meglátszik?
-
metalbambi
tag
laptopszalonnál a legkevesebb a 3 hét... én is úgy tapasztaltam eddig h ha van, akkor az kb az első hétnél elő is jön... a biztonság kedvéért én vettem rá, de nem fizettem 8ezret (7990et) az 1 évért, elégnek véltem a 3hetet 3990ért.
érdemes venni hozzá pixelhiba garit, mert ritka bosszantó ha van az új géped kijelzőjén, és szarnak rá gariban!
azt viszont neked kell tudnod, hogy mennyit és mennyiértFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz szabyka95 #8533 üzenetére
Mindenki szerint más... nekem pl tökéletesen megfelel ez a fhd, de sokan 5 centiről nézik a kijelzőt és ips ill. Uhd-t akarnak, ezért leszólják
Ami engem pl jobban zavar, az a beépített aksi!
300kilóért....
Èrtem h gyönyörű gép, de szerintem a beépített, ráadásul 4 cellás aksi egyenlő az eretnekséggelFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
válasz Cyber_Bird #8586 üzenetére
Csajom Y510p gépe 6 nap után defektes lett, és 4 hetet pihent szervízben... de más ismerősöm y510pje hibátlan
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8597 üzenetére
Ma végre belerakattam a gépbe a hyper-x fury-t, és az extra memóriát
Had ne mondjam mennyire hálás lett a gépem
1 kérdés: a gépen bal oldalt van a 2db usb 3 és jobb oldalt az always on usb 2?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Ééés nagy meglepetésemre: Vissza kell szívnom mindent amit a Laptopszalonról mondtam...
Az eladó úgy örült mint 1 kisgyerek h boncolhatja a gépem, nem látott még Y50et belülről, és semmi extra költséget nem kért... rendesek voltak, és nagyon segítőkészek is!
Úgy látszik csak eladáskor nem tudnak viselkedni, biztos megundorodtak a sok "csak nézelődöm" vevőtől...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Bocsi hogy a harmadik hozzászólásom sorban, de privátban kérdezték, és gondoltam ez mindenkinek érdekesebb:
Igen, volt a hdd-n fólia. de az üzletben is nemes egyszerűséggel levágták, és nem raktak rá újat. A bővítésről sem kaptam semmmiféle írásos hitelesítést, ergo szerintem simán otthon is szerelhető!Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz zsombor22 #8631 üzenetére
Szia!
Kérlek ne kövess el eretnekséget!
Az U szériás procik gyengék, valamint a gt 840m elég filmezni, stb, esetleg még a battlefieldhez is (multihoz ennél akkor is erősebb proci kell) az R5 230m ennyi pénzért meg kidobott pénz
Én a helyedben elgondolkodnék, hogy valami 1-2 hónapos csodát veszek ennyiért...
mert sokat kapni már sokkal jobbat is 210ért!
Ha mindenképpen újat szeretnél, akkor az első legyen!
A második régebbi játékokat és újakat max közepesen elvinne,
a harmadik meg a régi játékokat és full hd filmeket pártolja...Szíved joga, de csak megerősítéseket fogsz kapni erről
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8656 üzenetére
Nekem nem kellene... Az Y510p-ről azért hallani ennyi rosszat, mert sokkal többen veszik mint az asust, így logikusan arányosan több a bejelentett hibás darab, és az elégedetlen vásárló
Minőségileg lehet! (nem biztos) hogy összeszerelésileg gyengébb, de én nem tudom fikázni az Y50emet.Ugyanakkor biztos vagyok benne, h 1 hónap múlva már fogok benne találni valamit ami nem tetszik
De ezt bzton ki merem állítani az Asusról isFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Sziasztok!
Gyakorlatban mik a tapasztalataitok az Y50 Wifijével?
Mekkora sebességet bír? a 250es digit bírni fogja?
elméletileg 433mb/sec-et ír...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz rennie95 #8833 üzenetére
Ha m2est veszel, megmarad az ultrabay ha esetleg bővítenéd a gépet én tuti erre gondolnék amilyen fanatikus vagyok
Viszont megkérném a kedves Y50 tulajokat, hogy írják le mik a tapasztalataik a wifivel... Milyen adatátviteli sebességet csekkoltak vele eddig
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8989 üzenetére
Én is morgolódom miatta :/ de bekapcsoltam, had legyen jobb a lelkiismeretemnek, h nem bassza szét az aksit. Bár nem békülök ki azzal, h szoftveresen megmondja az aksinak, h. "hé komám! te ottan te szíjjá kraftot magadba, mert megfájdul a pocid tőle idővel..."
tudtommal nincs benne semmi ami megakadályozza ilyenkor az aksi és a hálózat kapcsolatát...
És így eléggé parasztvakítás gyanús a dolog:/Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Ti melyik progival méritek a hőmérsékletet?
Melyik adja a legtöbb infót?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Hát nemtudom, h nekem különleges példány jutott-e, de nekem kajak eddig max 60 fokos volt a gép (i7es Y50). Pedig minden új cuccot leszedek, maxon játszok vele kb 1 órát (tovább nem köti le az érdeklődésem)...
Vagy ennyire sokat számít a jó laptophűtő?Valamint, én komolyan nem értem az Asus mániát :/ külsőre még jobban is néz ki szerintem az Y50, külső vinyóval orvosolva van az 1 vinyó hely, és ugyanazt tudja... Nekem a G551 nem tetszik, és most jöhet a leszólás érte
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9103 üzenetére
neeeem az enyém csak 1 snassz alulap 3 ventivel amit oda raksz ahova akarod kialakítás miatt meg cipelhető vele a laptop, de az más kérdés... még usb csatlakozó is csak 1 van rajta
nekem viszont a szerelhetősége és a praktikussága volt az első, ahhoz meg ennél nem tudok jobbat (az én igényeimhez mérten)
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
Az Y510p azért jóval több anyagból készült, testesebb gép bnőmnek van az, i7-el, és sli kártyával... de őszintén megmondom, h lövésem sincs az ő gépe milyen meleg szokott lenni (ugyanilyen hűtőpaddal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest