Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gygalilei
tag
Én 2 hete vettem az Y510p-t 750-es sli kártyával.Azóta folyamatosan tolom a bf4-et ultra beállításon(minden maxon) 1920x1080 felbontásban. Több órányi játék után is a 750-es kártyák hőmérséklete ritkán lépte át a 80 fokot.Más játékoknál 75 alatt maradt. Persze ez alapban, nem nyúltam hozzá semmihez, és a legújabb nvidia driverrel.
Tehát nálam egyelőre minden rendben van. -
Ghoula
senior tag
válasz Darth_Revan #5149 üzenetére
-
lolkapitany
tag
Az második vga-t hol lehet bekapcsolni? Mert játék alatt(tomb raider) úgy érzem hogy nem megy. Illetve hogy lehet megnézni hogy megy-e?
-
Oceanus
tag
válasz godfella69 #5132 üzenetére
Szia!
Szintén laptopszalonban...És ezt tényleg kurvamód nem értem hogyan lehet az hogy ráírva 755m van benne meg csak 750m... Visszavinni nem tudom sajnos, mert ma már Angliában vagyok de ezt nem hagyom annyiban egyszerűen nem erről volt szó, ennyi...Ha te metálfényű kocsit rendelsz és sima fenyezést kapsz akkor is mész reklamálni pedig a kocsi attól még ugyanolyan jó, nem? Szerintetek érdemes lenne bepróbálni az itteni lenovo customer service-t?
Ember tervez, Isten perverz!
-
Oceanus
tag
válasz Darth_Revan #5155 üzenetére
Ok de mivel ez fizikailag képtelenség és ráadásul ha nincs rajta op rendszer meg se lehet mondani h milyen hardwarerel rendelkezik így ez nem járható út még akkor sem ha otthon lennék!
-
Rundll32
tag
Srácok a 755-ös az már CUDA-s ?
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Oceanus
tag
Még pénteken felhívtam őket és jeleztem a dolgot ( hétfőre ígértek választ!) de szerintem most írok is nekik egy szerelmes levelet. Amúgy mondtàk akkor is h hiába mennék vissza mert jelenleg nem tudnák cserélni és mondom, op rendszer nélkül NEM lehet megmondani h milyen a belseje mert még a cikkszámuk is azonos teljesen a két verziónak.
-
Oceanus
tag
Azt nem tudom ennyire nem értek a dolgokhoz, azt tudom h a biosban nem látható a gépen meg csak freedos van, a driver nélkül csak a sima intel4600at látja... Amúgy tény h az ő dolguk csak azért ez már kissé kabaré, hogy már abban se bízhatsz ami rá van írva a gépre...
-
Oceanus
tag
A vicc az h nem is matrica van rajta hanem rendesen ra van nyomttva a muanyag hazra ogy Graphics: 755m
Szoval azert nem hagyom en ezt annyiban megprobalom a legjobbat kihozni a dologbol de legalabb ahhoz a gephez jutni amit venni szerettem volna
-
dragoners
tag
Egy apró kérdés: GT 750M -es kártyáknak a max órajele 967 MHz, nem? Mármint gyárilag. Akkor nekem Crysis 2 alatt miért fut fel 1058Mhz -re? Oké, lehet, hogy a kettő nem ugyan azt jelenti, mint amire gondolok, de semmi tuning nélkül ennek megkellett volna állnia 967Mhz -nél, nem?
-
marilllyo
veterán
"véleményt kérek szépen"
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gygalilei
tag
válasz marilllyo #5166 üzenetére
Milyen topicban vagy ? Szerintem az y510p jobb.Ahogy nézem a proci mindenképp nagyságrendileg.
A memória több az Acernél és olcsóbb.A többi ha jól láttam nagyjából azonos.Nekem y510p-m van sli-vel, játékoknál igen jól teljesít.A kérdés, hogy neked mire kell a laptop ?[ Szerkesztve ]
-
-
Malonee
tag
-
gygalilei
tag
-
-
Oceanus
tag
válasz marilllyo #5173 üzenetére
Vegyed meg a laptopszalonnal (en is ott vettem, bar teny hogy a graf karival vannak furcsasagok de ez nem az o hibajuk es mar rajta vagyunk a cseren annak ellenere, hogy jelenleg kulfoldon vagyok), vagy a computer imperiumnal, ott 329 brutto a fullos verzio
A laptopszalon mellett szol a 3+1 ev gari, meg az altalam eddig megtapasztalt normalis hozzaallas.
[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
válasz Malonee #5171 üzenetére
Jó kis teszt amit nem említenek meg viszont érdekes az I7 es procinál a minimum fpsek nagyobbak.
Persze az a +3-5 fps nem nagy különbség de nem ingadozik annyira az fps mint a kissebb procinál és a multiplayernél is többet számít a proci, persze ezt írják is hogy a sok változó miatt nem lehet tesztelni max használat mellett tapasztalni. -
marilllyo
veterán
Jólvan akkor nem Radiumból lesz.
Bármilyen DDR3-mas ram jó ebbe? Valamit olvastam, hogy ezekbe már másmilyen kell vagy mifene a haswell miatt. Mert van VAiO-ból kiszedett DDR3-masom akkor azt megspórolnám.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Draken
őstag
A segítségeteket kérném! Hogy is működik pontosan 8.1 alatt ez a biosos mókolás a második vga-val? Letöltöttem az adott fájlt, rendszergazdaként futtatnám a winflash-t de 1 másodperc alatt el is tűnik..
-
Oceanus
tag
Amugy most tenyleg komolyan kerdem... Az akinek 755m SLI-s verzioja van erez barmilyen szignifikans kulonbseget mondjuk egy ugyanolyan 750m-hez kepest ha a proci ugyanaz? Mert gondolkodom rajta, hogy emgse cserelek ha maceras lenne PP
-
Draken
őstag
Erre is kérnék egy választ, köszönöm szépen!
-
Danex
addikt
Gondolom a 2-3-4es pont kimaradt
1 - Keep machine in AC mode with at least 35% Battery
2 - Right click ProtectOff.bat and run as administrator;
3 - Need to choose "1" for 2nd VGA option;
4 - 2nd VGA Protect function is off;
5 - Double click the tool 2ndVGA_Winflash_Yx00.exe, and system will open CMD.exe;
6 - Press Y to start upgrade 2nd VGA firmware;
7 - When finish over, please reboot system.[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
Hát én letöltöttem a Lenovo oldaláról egy zip fájlt.
A zip fájl tartalma:
7003A.rom
cwsdpmi.exe
nvflash.exe
nvflash.txt
nvflsh32.sys
nvflsh64.sys
Vbios.bat
Vbiosbac.binKicsomagolás után vbios.bat rendszergazdaként indít ekkor egy parancssoros ablakban amikor kérdezi Y ont kell nyomni azaz yes.
kb 10 sec és kész is.[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
Neked nincs benne ezekszerint bat fájlt, lehet manuálisan kell parncssorból megcsinálnod ami fura.
Az án bat fájlom tartalma:
nvflash --index=1 -b vbiosBackup.bin
nvflash --index=1 --protectoff
nvflash --index=1 -4 -5 -6 7003A.romHa ilyent létrehoznál akkor gondolom a 7003A.rom helyett kellene a 9D3D.rom
De nálad van winflash fájl is érdekes meg kéne nézni a lenovo oldalán tuti irnak róla valamit, hogy hogy kellene végrehajtani.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni! Szimplán annyi volt a megoldás, hogy a leírással ellentétben nem rendszergazdaként kellett futtatni, már minden rendben van!
-
taboros
tag
válasz Anubris #4824 üzenetére
Hali,
a 8GB SSD az 1TB-os HDD-re van ráépítve. Ezért is hívják SSHD-nek...
Ha az angol nem gond (ha igen, Google translate ):
Solid-state hybrid drive (SSHD) refers to products that incorporate NAND flash memory into a hard drive, resulting in a single, integrated device. SSHD is a more precise term than the more general term hybrid drive, which has previously been used to describe SSHD devices and non-integrated combinations of solid-state drives (SSD) and hard disk drives (HDD).
The fundamental design principle behind SSHDs is to identify data elements that are most directly associated with performance (frequently accessed data, boot data, etc.) and store these data elements in the NAND flash memory. This has been shown to be effective in delivering significantly improved performance over the standard HDD.Az Y510p-ben ilyen van. Az NGFF M.2 SC2 illesztés/hely üres az Y510p-ben (legalábbis azokban, amit Mo-n lehet kapni), oda lehet ilyen SSD meghajtót tenni. Akkor ez lehet a rendszerlemez és a az 1TB-os SSHD lehet csak adat lemez vagy ha sok a progi, akkor a programok egy részét ide lehet installálni.
Egy ilyen konfi azért jó, mert (a) igazi SSD-s, nem csak SSD cache van (b) megmarad az ODD, ha eredetileg az volt benne (c) ha pedig SLI-is a gép, akkor ez az egyetlen opció, hogy SLI mellett legyen valódi SSD is.
Mellesleg olvastam, hogy vannak (vagy voltak) olyan Y510p-k értékesítve (Mo-n is), amiben az NGFF hely megvan, de a Lenovo kispórolta belőle a csatlakozót. Ha vki ilyet fog(ott) ki, annak persze a fenti lehetőség nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek normális ha a töltő 99%-ig tudja feltölteni az aksit és nem tovább?
Más is tapasztalt már ilyet?
Tovább még mindig elég idegesítő, hogy az ESC gombnál a bal szélen a billentyű alatti műanyag kicsit felfelé hajlik, így ha megnyomom a gombot recseg.
Külön fura, hogy nem mindig csinálja ezt, úgy vettem észre főleg akkor ha az aksi bent van és melegíti azt a részt.
Erre van valami megoldás vajon? -
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne az y510p-vel kapcsolatban, hogy az alap felszereltségével tudok-e microSD kártyát olvastatni, vagy vennem kell hozzá külön egy adaptert?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest