Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
Bocs, ha off a kérdés, de erre mit érdemes rakni ? Win 7 vagy Win 8 ? igazából a 8at kinemállhatom, de ha muszály, felteszem....
köszi !Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
Srácok !
Segítsetek légyszives tapasztalatokra lennék kiváncsi !
Lenovo Y510P (SLI) tulaj lettem én is !Lenne pár kérdésem:
-Windows 7-el abszolut esélytelen az SLI dolog ?
-Igazából utálom a win8-at és maradnék a 7-nél, mert azt szeretem csak nem tudom, milyen buktatói vannak a win7 nek ennél a gépnél ?
Órajelet húzni, nem akarok, igazából főleg munkára van a gép.üdv
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
Köszönöm akkor elkezdem a 7et és a hozzá tartozó dolgokat telepítgetni
-
Rundll32
tag
válasz olahmate1991 #4796 üzenetére
Ugyan én is új tulajdonos vagyok, de régi motoros a számítástechnikában.....
Nos nézzünk néhány alapvető dolgot az asztali gépek világából, felteszem a kérdést :
Mennyi egy GT750 kaliberű videokártya maghőmérséklete egy asztali gépben ?
simán 70-80 fok , persze van hova elhűlni neki, nagyobb légtér komolyabb hűtőnek köszönhetően.
Na most ez egy laptopba zárva, nyilván jobban fog melegedni, sőt ha van kettő VGA akkor meg pláne !Egy jó hűtő viszont nem árthat, én most rendeltem meg ezt.
Mindenhol jót írtak róla, előnye,hoyg a 3 ventit tetszés szerint lehet pakolgatni oda ahová a laptopnak legjobban szüksége van rá .
-
Rundll32
tag
válasz olahmate1991 #4798 üzenetére
Nem tudom a régebbi tulajoknak mi a tapasztalata a hőmérsékletekkel, de szerintem ez a laptop jobban fog melegedni mint egy átlagos
Nem feltétlenül kell ezért visszavinned. De várd meg mit mondanak a többiekRendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
Amúgy ajánlotok valamilyen hőmérséklet figyelő progit ?
-
Rundll32
tag
És még valami A lenovo honlapjáról letöltött NVidia VGA driver megfelelő vagy tudtok ajánlani jobbat ? (WIN 7hez )
-
Rundll32
tag
No én közben mértem egyet AIDA64-el, win7 alatt
CPU-ból a Core 4 ért el maximum hőmérsékletet 86 fok
A CPU-K 100% terheléssel voltak hajtva mind a 4 mag [ 4Thread ] i7-esGPU-k közül a GPU 2 volt a max 75 fok
mind2 kártya 99% terheléssel. (100%ra nem ment fel nem tudom miért.)szóval szerintem, ez így egyáltalán nem rossz és még nincs alatta a hűtő.
A teszt 7 percig tartott
[ Szerkesztve ]
-
Rundll32
tag
Más... Lehet bagatel kérdés, de a Drakensang Online játéknál, miért nem használja mindkét videókártyát ? Csak az 1-es megy... Mitől függ az, hogy egy játék 1 vagy 2 kártyát használ amúgy ?
-
Rundll32
tag
Köszi , akkor gondolom esélytelen, hogy menjen mind2-vel...No annyira nem fontos így is fut.
Ha akksiról játszok akkor laggol picit, de nyílván akkor a teljesítmény is vissza van véve, és ilyen mód az SLI nem is lenne jó, mert az akksit lezabálná gondolomRendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
Dual VGA-s konfignál pedig ugye ne feledjük, hogy a az Intel HD4600 iGPU ki van kapcsolva, tehát gondolom játékba ilyenformán nem segít be a CPU
-
Rundll32
tag
válasz Darth_Revan #4960 üzenetére
Én ezt használom eddig jó tapasztalatok vannak, full aluminium, 3 venti melynek a helyét te választhatod ki, fordulatszám szabályzás KATT
-
Rundll32
tag
válasz Darth_Revan #4982 üzenetére
Szerintem ez is jó lesz tekintve hogy a laptop alul középpen szív, én is oda tettem a 3 ventit
-
Rundll32
tag
Srácok a 755-ös az már CUDA-s ?
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
NGFF SSD-t árul bele valaki Magyarországon ??? mert sehol nem találtam :\
-
Rundll32
tag
Az Ultrabayen kivül milyen lehetőség van SSD-t rakni a gépbe ? Esata ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest