- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne az y510p-vel kapcsolatban, hogy az alap felszereltségével tudok-e microSD kártyát olvastatni, vagy vennem kell hozzá külön egy adaptert?
Köszönöm a választ! -
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit kérném a segítségeteket a következőben:
Szeretnék én is egy y510p-t venni, már csak az a kérdés, hogy melyiket válasszam. Jelen pillanatban ő a kiszemelt: http://mysoft.hu/details.aspx?pn=59-404675 . 755 SLI van benne, viszont nincs benne a 8GB ssd. Szerintetek az nagy hátrány és inkább vegyek ugyan ennyiért 750 sli-set, de legyen benne az ssd?
Kérlek írjátok meg, hogy szerintetek melyik a jobb megoldás. Elsősorban időtálló gépet akarok venni, játszanék is rajta, de nem olyan elvetemültem!(többet nem feltétlenül szeretnék már szánni rá)
Válaszokat köszönöm előre is! -
Amorialz
csendes tag
GT 755M-ből nem is létezik 1GB-os ugye? Ne haragudj, csak nem szeretnék akkor szembesülni a ténnyel, hogy 2 GB összesen a 4 helyett amikor átvettem a gépet.
-
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha fárasztót kérdezek, de számomra nem egyértelmű a hirdetés szövege, írtam e-mailt is a bizonyos boltnak, amire sikerült kétértelmű választ kapnom. http://mysoft.hu/details.aspx?pn=59-404675
A kérdés pedig az ezzel kapcsolatban, hogy akkor ebben 2x2=4GB-os, vagy 2x1=2GB-os a videókártya?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest