Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha fárasztót kérdezek, de számomra nem egyértelmű a hirdetés szövege, írtam e-mailt is a bizonyos boltnak, amire sikerült kétértelmű választ kapnom. http://mysoft.hu/details.aspx?pn=59-404675
A kérdés pedig az ezzel kapcsolatban, hogy akkor ebben 2x2=4GB-os, vagy 2x1=2GB-os a videókártya?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Amorialz
csendes tag
GT 755M-ből nem is létezik 1GB-os ugye? Ne haragudj, csak nem szeretnék akkor szembesülni a ténnyel, hogy 2 GB összesen a 4 helyett amikor átvettem a gépet.
-
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit kérném a segítségeteket a következőben:
Szeretnék én is egy y510p-t venni, már csak az a kérdés, hogy melyiket válasszam. Jelen pillanatban ő a kiszemelt: http://mysoft.hu/details.aspx?pn=59-404675 . 755 SLI van benne, viszont nincs benne a 8GB ssd. Szerintetek az nagy hátrány és inkább vegyek ugyan ennyiért 750 sli-set, de legyen benne az ssd?
Kérlek írjátok meg, hogy szerintetek melyik a jobb megoldás. Elsősorban időtálló gépet akarok venni, játszanék is rajta, de nem olyan elvetemültem! (többet nem feltétlenül szeretnék már szánni rá)
Válaszokat köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne az y510p-vel kapcsolatban, hogy az alap felszereltségével tudok-e microSD kártyát olvastatni, vagy vennem kell hozzá külön egy adaptert?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Windows 11
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs