Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
válasz tibcsi0407 #6400 üzenetére
Ezen logika mentén pont ugyanakkora az esélye, mint a túlmerülésnek.
-
kolak73
kezdő
válasz tibcsi0407 #6400 üzenetére
Ahogy olvasgatom az írásokat, még senkinek nincs tapasztalata a teljesen lemerült telefonal kapcsolatban, egy kicsit aggaszt a dolog, tegnap 3% volt mire konektorhóz jutottam 🤔😪 viszont olyan már volt hogy kikapcsoltam éjszakára és reggelre semmit nem tett az aksiba 😪😱😤
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
válasz kolak73 #6404 üzenetére
Én azért (is) írtam, mert merült le teljesen a telefon. Semmi baja nem lett. Nem is szabad. Elég gáz, ha ettől kimúlik. Elhiszem, hogy volt 1S, ami nem működött, de volt Samu is ami pukkant.
Azt azért még egyszer kiemelném, hogy mindkét végletért ugyanaz az elektronika felelős. -
szitaati
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
Nem ide tartozik - ezért előre is bocsi, de most ütköztem a problémába -, de találkozott már vki olyannal, hogy a gmail-es címtárból és ennek köszönhetően a telefonból is eltűnt egy névjegye?!? Lehet, hogy több is, nem tudom fejből az összeset - elég sok van -, de ez most éppen kellett volna és sehogyan sem találom. 2 nappal ezelőtt még tudtam hívni, mert meg volt a telefonban! Aztán annyi változott csak, hogy feltettem Aureeel ROM-ját - így végül is már tartozhat is ide - és most hívnám az illetőt újra és nincs meg?!?
Ez azért kellemetlen, mert most váltok munkahelyet és az új hely vezérigazgatójáé.
Esetleg, ha vki tapasztalt már ilyet, volt-e rá megoldás, mi volt, lehet a gond?szerk: most néztem, hogy az elmúlt napok - héten - történtek vhogy elvesztek!? Értsétek ez alatt, hogy van további két telefonszám is, ami szintén a munkahely váltás miatt került bele a telefonomba - gmail-be - és biztosan tudom, hogy a számhoz rendeltem neveket, de most csak sms-ek vannak meg a két számtól, de nincsenek névhez rendelve. Ez hogyan lehetséges?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #6409 üzenetére
Azt meg végképp nem értem, hogy a ROM csere előtti SMS-ek, hogyan, miként maradhattak meg a telefonban? Nem kellett volna törlődnie az összesnek és üres üzenetekkel indítani?!?
Még 2016.11.24-i üzenetem is meg van......hogyan?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
minden új névjegyet a Gmail-re (Google) viszek fel, ez alap nálam. Régen nem mentek névjegyet SIM-re, de még telefonra sem. Amúgy mindkét esetben látnom kellene, mert semmi nem változott, csupán a ROM!
Amúgy még az is érdekelne és örülnék, ha vki, aki régóta használja Aureeel romjait, tudna megnyugtató választ adni, hogy normális-e az, hogy a 2 napja feltett ROM-al - a telefon tegnap és ma is újraindult kb 17 óra magasságában.....csak úgy!? Tegnap csak hevert az asztalon, ma pedig az autós tartóban! Semmi nem volt elindítva rajta, se WAZE, semmi! Engem nem nyugtat meg, még akkor sem, ha az akksi ideje az tényleg brutális az előző ROM-hoz képest.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
gonorrea
senior tag
válasz jano_77 #6414 üzenetére
Nekem Aurel/RR/MIUI romoknál is volt random reboot, nem 2 nap alatt 2x, de volt! Tegnap este óta van fenn Aurel v16 eddig nem volt, viszont valaki pár hsz-el feljebb írta, ha nem használjuk a telefont másik rommal is elmegy annyi ideig, hát ezt megcáfolom, tegnap reggel óta este 17ig RR 42%ra merült, 2ó20p SOT-al, most ugyanúgy reggel 7kor vettem le a telefont a töltőről, 60%-on áll 2ó35p SOT
[ Szerkesztve ]
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Fezoka
tag
válasz jano_77 #6414 üzenetére
Nekem is volt ilyen, de akkor az volt a baj, hogy a szinkronizálás valamiért kikapcsolt. A miértet viszont nem tudom.
Azóta frissítés előtt automatikusan mentek mindent (SMS-t, névjegyet, stb.), és a Gmail szinkronizálást is lefuttatom, persze onnantól kezdve még nem volt rá szükségem. -
noe_01
csendes tag
Sziasztok!
Én úgy láttam hogy a x820-at (csak) US és UK plug-al árulják.
Lehet buta kérdés, de UK plug-al Magyarországon hogy használható ki a gyorstöltés? (kellene venni valami kiegészítőt / előtét adaptert?) -
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Ugyan az RR-ben nincs töltésjelző kikapcsolt állapotban, viszont a LineageOS-ben van.
Egyébként kijött az új MIUI. -
merlix
tag
Azt hiszem 3 hét után az ujjlenyomat olvasó megadta magát...
Egyik pillanatról a másikra.
Van rá esély, hogy ROM csere esetén visszajön, vagy ez biztosan hardveres hiba?Tomtopos gariztatásról van valakinek tapasztalata?
-
merlix
tag
válasz Racecam #6423 üzenetére
Ujjlenyomat olvasót tekintve Aureel 14.1 romja volt a legjobb (elég volt ha meglátta az ujjamat, már fel is oldott ).
Aureel 16.1 futott rajta az elmúlt héten.
Voltak vele akadások (2-3 érintés is kellett a feloldáshoz), de ma reggel egyik pillanatban még működött, 5 perccel később pedig semmi (fényképező vezérlés sem)... -
merlix
tag
válasz tibcsi0407 #6422 üzenetére
A tomtop 1 éves garijával mi a gond?
Tudsz valamit?Nem létszükséglet, de kicsit zavar, hogy ennyire gyorsan meghalt.
Még kipróbálom a korábban javasolt MODEM_CN_23S_V.00033.zip appot és egy rom cserét.
Ha nem változik a helyzet, akkor valószínűleg visszaküldöm (1-2 hónap múlva)... -
merlix
tag
válasz fehermokus #6427 üzenetére
Először a modem app, majd ha nem javul, akkor egy rom csere (a remény hal meg utoljára...).
A modem appot honnan tudnám letölteni?
Van valakinek esetleg egy linkje?Köszönöm!
-
merlix
tag
Megvan az app, de meg tudná valaki mondani, hogy hogyan kell telepíteni?
-
hyrex
tag
válasz conanabarbár #6429 üzenetére
Kikapcsolt állapotban tölt a készülék RR alatt?
-
merlix
tag
válasz fehermokus #6432 üzenetére
Köszönöm!
A telepítés módjáról tudsz esetleg valamit?
-
csapee
őstag
Ilyet használ valaki?
Csapee
-
ati3738
aktív tag
Magyar Postával kintről soha!!!
Forever Young
-
merlix
tag
válasz fehermokus #6437 üzenetére
Felment(ek), de semmi változás.
Sajnos ez az ujjlenyomat olvasó hardveresen elhalálozott...A telepítés után fejlesztői módban maradt a telefon (újraindítások után is).
Ebből hogyan lehetne kilépni?
Köszönet! -
fehermokus
aktív tag
829 tulajoknak egy hír: XDA-n 06.14-én írták, hogy a telefonból hiányzik a B20 sáv vételére alkalmas antenna rész, így ezek a telefonok nem lesznek alkalmasak B20 vételére.
-
merlix
tag
válasz fehermokus #6444 üzenetére
Igazából semmi különbséget nem látok, csupán a fejlesztői beállítások él (ha ki akarom kapcsolni akkor: az eszközvédelmi funkciók nem fognak működni üzenetet dob fel...)
Build-szám megnyomásakor: Ön már fejlesztő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest