Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:34:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4001) kirusz1


kirusz1
őstag

Nekem is a spemallos üvegfolia van még rajta 3 hónapja +egy mofi tartalékba de nem kellett használnom még mert mindig tökéletesen rajta van

(#4002) milapsy válasza sd6 (#3999) üzenetére


milapsy
aktív tag

egyelőre csak tesztelem! ami hátrány hogy a magyar nyelv kimaradt, bár more langs telepítve van ott bekapcsolható, susperSU működik nem kell a magiskel rootolni xposed telepítve az is működik. most raktam fel nagyon nem tudom még véleményezni :R

"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy

(#4003) Ballin


Ballin
csendes újonc

Sziasztok!

Először is megemlíteném, hogy nagyon új vagyok a témában, mármint a romolásokban meg hasonlókban.
Nagyon töröm a fejem egy ilyen telón, már össze is karistoltam az árát éppen készülök megrendelni de kissé el bizonytalanított, hogy főként problémákat olvastam itt a telóról. (Gyári rommal ez a baj.. az-meg azzal a rommal az nem mükszik..viszont bizonyos tulajdonságokban mégis kimagaslik)
Persze normális, hogy ide inkább a problémák kerülnek, de jó lenne hallani olyan embert aki azt mondja, hogy teljesen meg van elégedve vele, minden tökéletesen működik és semmi de semmi nem vacakol. Ja és ehhez kellett romot cseréljen vagy valamit buheráljon?

Aztán meg abban vagyok kicsit gondban, hogy a 64gb elég lesz? Én a 128gb tárhelyűt néztem ki a bővíthetetlenség és a 4K miatt, de gondolkodom, hogy azt vajon megéri egyáltalán, ki tudom használni?
Videózni valszeg fogok vele bőven.

A gyári rommal úgy nézem, hogy itt erdélyben nem lesz gond mert támogatja azokat a frekvenciákat amik itt vannak az orange hálózatban, viszont egyéb problémák lesznek/lehetnek még vele? Nem szivesen romolgatnék a gari miatt.
Ami a hardware-t illeti egyedül csak az akksi kapacitásától óckodom egy kicsit. Normálisnál picit aktívabb használat alatt kibírja az egy napot?

Ezt a példányt néztem ki. [link]
Amúgy ismeri valaki ezt az oldalt?

Már másfél hete szabadidőmben telókat nézek és hasonlítgatok, ezen kívül még a Xiaomi Mi Maxxal kacsintgatok.
Győzzön meg valaki, hogy megéri megvenni ezt a mobilt, hanem veszek egy maxot, azon legalább több szalonnát lehet aprítani :))

Előre is köszönök minden fáradozást!

[ Szerkesztve ]

(#4004) fajuszt válasza Ballin (#4003) üzenetére


fajuszt
csendes tag

honorbuy-rol ha rendelsz EU wh-bol 2. nap megkapod telot kb. En most rendeltem baratnomnek note 3 specialt, 2. napon mar hoztak is delelott.
Nekem le max 2 van, abszolut semmi bajom teloval. Birja sokaig nekem, eleg jol belottem battery savert, appokat stb.
Gyari rommal vettem spemall-rol, tokeletes minden rajta, en tudok angolul, szoval nekem megfelel.
Mi max azert kicsit mas; 1: joval nagyobb, 2: joval gyengebb is a hardware azert :)
Ha le max2-t rendelsz, mindenkepp valami olyan tokkal, ami vedi a kamerat. Ez a nagy hatranya, hogy nagyon kilog. Amit adnak hozza vekony, kaksi szilikontok, az semmit se er.

(#4005) kirusz1 válasza Ballin (#4003) üzenetére


kirusz1
őstag

Az ujlenyomat olvasóval voltak inkább gondok.Nálam tökéletes az is 3 hónapja vettem a telefont.Miui rom van fent kb 1 hónapja.Ha lényeg a magyar nyelv akkor le kell cserélni a gyári romot.érdrmes nem webshopos rommal kérni hanem gyárival mert a webshoppost körülményes lecserélni.

(#4006) mckangi válasza Ballin (#4003) üzenetére


mckangi
senior tag

Ez idáig a legjobb telefonom. Mivel nem hátrány az angol nyelv, gyári rommal tökéletes választás, mint tudás mint ár függvényében.
Gyári rom+morelocale2-vel tökéletes!

Poco F3

(#4007) Ballin


Ballin
csendes újonc

Igen "fajuszt" az igaz, hogy igen nagy a Mi Max bár a határon nem sokkal van túl, úgy nagyok vele, hogy kéne is meg nem is. Képes voltam kartonból méretarányos sablont csinálni és felpróbálni egy csomó gatyámmal :))
Köszi a tokos tippet, reméltem hogy nem lóg ki de jó tudni, hogy mégsem. :R

Én is angolul tervezem használni, (igaz nem tudok nagyon angolul de szerintem annyira el boldogulok rajta amennyire kell) Úgyhogy egyelőre jó lesz a gyári rom. Ha mégsem majd itt fogok tanyázni :DDD

Ha jól sejtem a morelocale az, hogy milyen országban használod, a későbbiekre hagyom, hogy miért fontos az de ahogy néztem te már ki tapostad az ösvényt "mcangi". :C :R

"We are required to write the lower value on all customs forms. If you believe we could help you avoid or minimize import taxes/duties, contact Customer Service to make a request and we will do what we can to assist you. However, as the receiver, you are still responsible for import taxes/duties, and we cannot promise that you won't be charged on receipt."

Ezt vajon milyen biztonsággal lehet kérni, erről valakinek infója vane? Gondolom házhoz nem hozzák, vagy mégis ha az euból jön? Állítólag olaszországi raktából hoznák.
Azért kérdem, hogy milyen biztonsággal lehet kérni, mert nálunk (Erdélyben) úgy van, hogy ha kínából hozzák akkor a postán kell felvenni (A héten két nap ott vannak a vámosok és azokon a napokon adnak ki csomagot.) az emailen vagy a rendelési lapon (tök mindegy csak az ára legyen rajta) szereplő adatokat ki kell nyomtatni és azzal kell felvenni a csomagot. (Az szerint szedik a vámot, viszont romániában a telefon nem vámköteles de áfát azt kell fizetni.)

Vajon, ha kérem a kisebb árat akkor csak a csomagon tüntetik fel vagy emailben is úgy küldik? :F Csak mert kicsit gáz lenne, ha nem egyezne a nyomtatvány amit viszek és a csomagon feltűntetett ár :)) :))
Amúgy volt olyan eset is, hogy a kést a kezembe nyomták és felvágatták a helyszínen a csomagot. :((

[ Szerkesztve ]

(#4008) Rozmika válasza Ballin (#4007) üzenetére


Rozmika
tag

Én (meg sokan itt) spemall-ról rendelték a telefont. Az tényleg úgy küldi, hogy nincs vám meg áfa, meg kapsz hozzá tokot és védőüveget és kedvezményes kupon is van. Itt az áfa a nagyobb rész +27%. A vám ha van akkor max 2% meg 2000ft amiért foglalkoztak vele. (az idei tarifákat még nem néztem, lehet, hogy változott) Amúgy meg kínából úgy küldik ahogy kéred. Ha megírod nekik, hogy 30 dollárt írjanak rá, akkor annyi lesz rajta. De most van a holdújév náluk ami jan. 28-án indult és 15 napig tart. Ekkor nem nagyon foglalkoznak mással...
A telefonról: Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Most Aureeel rom van rajta, stabil és tud magyarul is. Szerintem az ujjlenyomatos hibán már túltették magukat, a mostani szériából kevés tönkremenős cikket olvastam. (lehet, hogy nem így van) Kameravédő ajánlott! Akku jól bírja. Nálam 2 nap, de azért annyit nem nyüstölöm.

(#4009) gonorrea válasza Ballin (#4003) üzenetére


gonorrea
senior tag

Szia, nekem okt közepe óta van meg a telefon, minden tökéletes rajta, van hozzá CM alapú rom, MIUI, multi nyelvekkel mind, szerintem tökéletes választás volt eddig

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4010) Ballin válasza fajuszt (#4004) üzenetére


Ballin
csendes újonc

"fajuszt" Neked házhoz vitték a csomagot vagy postára kellett menj?

[ Szerkesztve ]

(#4011) fajuszt válasza Ballin (#4010) üzenetére


fajuszt
csendes tag

hazhoz. spemallrol DPD hozta, honorbuy-rol DHL

(#4012) Ballin


Ballin
csendes újonc

Szuper!
Köszi mindenkinek a visszajelzést! :DD :R :DD

(#4013) Kaneven


Kaneven
tag

Pár sor a LeMadMax ROMról:
Nagyjából 1,5 hete használom madsurfer1 romját, EUI alapú 5.9.20 verzió. A kis csomag tartalmaz Rootot, Xpose, és Adblockot. A gyári launcher helyett HTC Home fogad, ami nagyon pöpec, könnyen hozzá lehet szokni. Saját Theme storeja van, rengeteg cuccal. Érdekesség, hogy ha a china-t régiót választjuk, akkor megmarad a gyári wallpapers és a theme store appok is. Camera2 Api sajnos nincs benne, legalábbis a test szerint. Az akkuidő átlagos, én sokat nyúztam, hamar le is merült, de átlagos használat mellett is töltőre dugtam a nap végén. Gyors a rendszer, lassúlást nem tapasztaltam, mondjuk antutuban 132K-nél nem tudtam többet elérni.
Eddig egy problémába futottam bele: HERE WeGO nem működik sajnos, nem tölti be online a térképeket, ha letölteni akarom a térképet akkor hibát ír.
Magyar nyelvet nem tartalmaz.
Elvileg hamarosan jön egy update tőle, akit érdekel a ROM, javaslom hogy várjon a telepítéssel.
A napokban szerintem andr68rus-tól ResurrectionRemixet fogom felrakni.

#4014. hacseki:

MIUI 7.1.20

Ebben az xda topikban követheted nyomon a fejlesztés.

[ Szerkesztve ]

(#4014) hacseki válasza milapsy (#3996) üzenetére


hacseki
tag

Hol található?

(#4015) szitaati válasza Ballin (#4012) üzenetére


szitaati
aktív tag

Szerintem ami a lényeg, hogy Spemall-nál írni kell nekik, hogy ne a tákolt ROM-ukat tegyék rá, hanem maradjon a gyári. Azt lecseréni is könnyebb.
Ha EU warehouse-ból rendelsz, akkor elvileg nem vámolják és nincs áfa sem. Nekem a Spemall-nál így volt.

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#4016) Kaneven válasza Ballin (#4007) üzenetére


Kaneven
tag

Érdemesebb a spemalltól rendelni, én itt Finnországban nem fizettem rá semmiféle adót. EU garanciát és EU express szállítást kell választani és akkor nem lesz gond.
Itt meg itt olvashatsz bővebben a vásárlásról és a kedvezményekről. :)

[ Szerkesztve ]

(#4017) hacseki válasza Kaneven (#4013) üzenetére


hacseki
tag

Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#4018) milapsy válasza sd6 (#3999) üzenetére


milapsy
aktív tag

amit így 1 nap használat után biztosra mondok hogy érezhetően gyorsabb a rom, pedig az előző is elég smooth volt, stabilitás szerintem ugyanaz eddig, popec. akku idő nagyjából ugyanott alakul :R teljesen rendben van eddig a frissítés :R

"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy

(#4019) sd6 válasza milapsy (#4018) üzenetére


sd6
tag

Ez jó hír, köszönöm :R
Nekem a mostaniban a FB messenger állandóan crashel, az újban az is jól megy?

(#4020) milapsy válasza sd6 (#4019) üzenetére


milapsy
aktív tag

nekem az ezelőttiben sem volt vele gond, az egyedi probléma lehet akkor, pedig sokat használom én is egyszersem crashelt még :))

"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy

(#4021) kirusz1 válasza Kaneven (#4013) üzenetére


kirusz1
őstag

Nekem 8.6.12.29 beta miui fut kb 1 hónapja.

(#4022) gonorrea


gonorrea
senior tag

Feltettem ezt a miui-t amit fentebb linkeltetek, de nekem nem jön meg semmi üzenet lezárt képernyőnél (messenger, gmail), sőt gmail csak akkor ha rányomok hogy szinkronizáljon
Milyen beállítási hiba lehet?

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4023) kirusz1 válasza gonorrea (#4022) üzenetére


kirusz1
őstag

Nálam megjön minden

(#4024) gonorrea válasza kirusz1 (#4023) üzenetére


gonorrea
senior tag

messenger most már jó, te mit állítottál értesítésekhez?
Beállítások/fiókoknál nálam csak google és viber van, másik romoknál ott szokott lenni a facebook, messenger is :F
Viber is akkor jött meg mikor beléptem az alkalmazásba :(((

[ Szerkesztve ]

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4025) Rozmika válasza gonorrea (#4022) üzenetére


Rozmika
tag

Ezt próbáltad? *#*#46360000#*#* disable - "Enable background resource control"
Meg a beállítások/értesítések-ben az alkalmazást beállítani illetve az akkunál az alkalmazás védelemnél még, hogy ne legyenek elkaszálva.

(#4026) gonorrea válasza Rozmika (#4025) üzenetére


gonorrea
senior tag

szerintem ez miui-nál nem játszik, eui romoknál persze, hogy használtam

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4027) gonorrea


gonorrea
senior tag

hát itt vmi nem kerek, pl újraindítás után semmi üzenetet nem kapok meg amíg be nem lépek, és utána is csak max messenger, de az sem mindig, gmail és viber csak ha belépek, ez nagyon gáz
Aki ezt használja, minden rendben neki, beállította a magyar nyelvet vagy angolul használja?

[ Szerkesztve ]

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4028) Fitzgerald válasza gonorrea (#4027) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Hónapok óta vergődök ugyanezzel én is. Most már 3 különböző készüléken (Mi Note Pro, 2x Le Max 2 - tegnapelőtt megkaptam az új Le Max 2-t a szétégett helyett), összesen vagy 8 különböző rom produkálta eddig ugyanezt a hibát.

[ Szerkesztve ]

(#4029) gonorrea válasza Fitzgerald (#4028) üzenetére


gonorrea
senior tag

Most ott tartok, hogy lelockoltam az appokat, akk-t átraktam hogy ne legyen kímélő módban (már első beírásnál is így volt), most messenger és gmail megjön, de csak akkor ha már beléptem egyszer telefon boot-olása után, vibert nem nagyon tudom tesztelni, mivel nincs itthon senki akivel próbálkozhatnék :(

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4030) Fitzgerald válasza Fitzgerald (#4028) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Ja, és minden romot angolul használok. az kimaradt.

(#4031) gonorrea válasza Fitzgerald (#4030) üzenetére


gonorrea
senior tag

Úgy néz ki talán jó lesz: restart után nem jön meg semmi addig, amíg el nincs indítva az adott alkalmazás, utána minden megjön, ha le van "lakatolva", hogy ne zárja be a rendszer tisztításkor sem, ill akku használatnál
akkumulátorkímélő módok kikapcsolva

Van valami megoldás arra, hogy fent a bal sarokban ne zölden mutassa az órát(?):

[ Szerkesztve ]

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4032) sd6


sd6
tag

Gariztatnám én is az ujjlenyomat olvasót. Meddig tart a kínai újév, érdemes most feladni?

(#4033) Biggeszkij válasza gonorrea (#4031) üzenetére


Biggeszkij
aktív tag

Én beletettem őket az automatikusan elinduló alkalmazások közé, még a Le 1s-emen...

"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)

(#4034) gonorrea válasza Biggeszkij (#4033) üzenetére


gonorrea
senior tag

igen én is, de sajnos az nem elég neki, ugyanígy van eui alatt is, restart alatt mindig el kellett indítani egyből, ha meg akartam kapni az értesítéseket, talán cm alapú romoknál ment rendesen.
Mostanában minden romnál mintha "szigorú akkumlátorfelügyelet" lenne, és az ember elcsesz egy csomó időt, mire megtalálja jó mélyen a megfelelő beállításokat

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4035) Biggeszkij válasza gonorrea (#4034) üzenetére


Biggeszkij
aktív tag

Más tippem nincs. Nekem szépen megjött minden, miután:

1. auto-indulók közé betettem;
2. lelakatoltam;
3. a 4636-os varázskódot beírtam.

De azért valljuk be, az értesítések azonnali megérkezésének alapból teljesen automatikusan kellene megtörténni, minden hókuszpókusz nélkül. Végülis ez lenne a telefon alapfunkciója. Szomorú dolog.

"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)

(#4036) fehermokus válasza Biggeszkij (#4035) üzenetére


fehermokus
aktív tag

Itt sem volt ez másképp... A régebbi verziójú firmwarek még tudták, hogy mi a dolguk. A 16S óta valami filozófiát váltottak és azóta ez a helyzet. Üzenet vagy van, vagy nincs, vagy késve van.

(#4037) gonorrea válasza Biggeszkij (#4035) üzenetére


gonorrea
senior tag

igen az lenne sztem is alap hogy ne zárja be ezeket az alkalmazásokat, csak ha vki bekapcsolja az akkukímélést
az a kód miui alatt nem működik
így már nákam is megjönnek, de reboot után el kell egyszer indítani őket, hiába van bekapcsva az aurómatikus indítás

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4038) Biggeszkij válasza gonorrea (#4037) üzenetére


Biggeszkij
aktív tag

De akkor ezek szerint, hiába van beállítva, mégsem indulnak el a háttérben? Vagy "előtérbe kell hozni"? :F

"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)

(#4039) gonorrea válasza Biggeszkij (#4038) üzenetére


gonorrea
senior tag

Próbáld ki, hogy újraindítod a telefont, miközben újraindul küldj rá messenger viber gmail üzenetet, és hogy megkapod-e őket úgy, hogy nem lépsz be az alkalmazásba. Telefon indul, és hagyd úgy pár percig, kíváncsi vagyok te megkapod-e az üzeneteket. Nálam sem EUI-n sem MIUI-n nem jön meg. Ha elindítom őket, akkor már nincs semmi hiba, megkapok minden értesítést, max 1-2 perc késéssel pl. messengert ha régen használtam. Lényeg hogy akkor már nem zárja be őket a rendszer, le vannak lakatolva :)

[ Szerkesztve ]

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4040) Kaneven válasza gonorrea (#4031) üzenetére


Kaneven
tag

Gravitybox-ot ha felrakod, akkor ott betelehet állítani. (Xposed kell hozzá).

(#4041) kirusz1 válasza gonorrea (#4024) üzenetére


kirusz1
őstag

Holnap megnézem.de nekem más a miui verziom

(#4042) milapsy válasza gonorrea (#4024) üzenetére


milapsy
aktív tag

ha nem jön meg valamelyik alkalmazás értesítés miuin, leg könnyebb módja ha link2sd progivial rendszer alkalmazassá alakítd. :R root kell neki

így nem kell lelakatolni semmit sem kell állítgatni működik szépen az értesítés

[ Szerkesztve ]

"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy

(#4043) gonorrea válasza Kaneven (#4040) üzenetére


gonorrea
senior tag

igen azzal próbáltam, de a romban lévő nem "aktív" telepítés/restart után, így GB sem indul

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4044) Biggeszkij válasza gonorrea (#4039) üzenetére


Biggeszkij
aktív tag

Sajnos most nem tudom tesztelni, az X500-asom eladtam, a 720-ast pedig legkorábban hétfőn tudom rendelni a kínai újév miatt...

"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)

(#4045) turboo


turboo
csendes tag

Sziasztok régi telóból kivettük sim kártyát levágattam nanora beletettem max2be hívni tudok de nem találom a telefonkönyvet ezt is engedézezni kell?vagy más a hiba

(#4046) turboo


turboo
csendes tag

megvan szinkronizálni kellett

(#4047) conanabarbár válasza turboo (#4045) üzenetére


conanabarbár
aktív tag

Megijedtél,hogy levágták a telefonkönyvet róla igaz??? ;]

Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...

(#4048) matyics válasza conanabarbár (#4047) üzenetére


matyics
őstag

:DD :C

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#4049) turboo válasza conanabarbár (#4047) üzenetére


turboo
csendes tag

hát persze.

(#4050) gonorrea


gonorrea
senior tag

Itt a miui-nál fényképező nem tud ujjlenyomattal fényképezni? Vagy csak én nem találom?

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.