Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:34:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4007) Ballin


Ballin
csendes újonc

Igen "fajuszt" az igaz, hogy igen nagy a Mi Max bár a határon nem sokkal van túl, úgy nagyok vele, hogy kéne is meg nem is. Képes voltam kartonból méretarányos sablont csinálni és felpróbálni egy csomó gatyámmal :))
Köszi a tokos tippet, reméltem hogy nem lóg ki de jó tudni, hogy mégsem. :R

Én is angolul tervezem használni, (igaz nem tudok nagyon angolul de szerintem annyira el boldogulok rajta amennyire kell) Úgyhogy egyelőre jó lesz a gyári rom. Ha mégsem majd itt fogok tanyázni :DDD

Ha jól sejtem a morelocale az, hogy milyen országban használod, a későbbiekre hagyom, hogy miért fontos az de ahogy néztem te már ki tapostad az ösvényt "mcangi". :C :R

"We are required to write the lower value on all customs forms. If you believe we could help you avoid or minimize import taxes/duties, contact Customer Service to make a request and we will do what we can to assist you. However, as the receiver, you are still responsible for import taxes/duties, and we cannot promise that you won't be charged on receipt."

Ezt vajon milyen biztonsággal lehet kérni, erről valakinek infója vane? Gondolom házhoz nem hozzák, vagy mégis ha az euból jön? Állítólag olaszországi raktából hoznák.
Azért kérdem, hogy milyen biztonsággal lehet kérni, mert nálunk (Erdélyben) úgy van, hogy ha kínából hozzák akkor a postán kell felvenni (A héten két nap ott vannak a vámosok és azokon a napokon adnak ki csomagot.) az emailen vagy a rendelési lapon (tök mindegy csak az ára legyen rajta) szereplő adatokat ki kell nyomtatni és azzal kell felvenni a csomagot. (Az szerint szedik a vámot, viszont romániában a telefon nem vámköteles de áfát azt kell fizetni.)

Vajon, ha kérem a kisebb árat akkor csak a csomagon tüntetik fel vagy emailben is úgy küldik? :F Csak mert kicsit gáz lenne, ha nem egyezne a nyomtatvány amit viszek és a csomagon feltűntetett ár :)) :))
Amúgy volt olyan eset is, hogy a kést a kezembe nyomták és felvágatták a helyszínen a csomagot. :((

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.