Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:34:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4751) cowboy_bebop válasza Maotun (#4747) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Javasolnám ezt.

2 port 3A, többi 2/1.5A.

Aliexpressen sok van eladó.

(#4752) kormi0312 válasza Sumptuous (#4742) üzenetére


kormi0312
senior tag

Feltelepítettem (clean install) a V8 romot, kipróbáltam a Skype videóhívást és a front kamera pont ugyan úgy lefagyott mint a V7.1 esetében. Ha a hátsó kamerára váltottam és úgy vissza a frontra, akkor a váltás pillanatában készült képet merevítette ki a Skype front kameraként.

Ez csak nálam jelentkezett?

Köszönöm a munkásságod! :R

Szerk:
a beállításoknál, ha rámegyek a "PanoSearch" menüpontra, akkor a Dolby Atmos beállításait adja be - ez helyénvaló?

[ Szerkesztve ]

(#4753) fecosrac


fecosrac
tag

Boldogan jelentem, hogy nagy felhasználó lettem. :)
Az 1S és a Le 2 mellé befutott a Le Max 2 is. Múlt hét pénteken délután rendeltem és tegnap már hozta is a postás. Elsőre nagyon tetszik, bár picit beárnyékolja az örömömet, hogy a szürkének mondott készülék igencsak lilás beütésű hátul. :/
Remélem ennél nagyobb bajom nem lesz vele. Este pedig veretem fel rá a custom romot. :DD

[ Szerkesztve ]

(#4754) gonorrea


gonorrea
senior tag

Ezmiez? Nincs beállítva autómatikus restart, aurel v8 2 napos telepítés (data wipe nélkül)

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4755) Fehi85 válasza fecosrac (#4753) üzenetére


Fehi85
tag

Valóban furcsa árnyalata van a "szürkének", én is csodálkoztam rajta, de nem vészes..sokkal jobb, mint a többi verzió. :)

(#4756) jemy


jemy
tag

tölthető aureeel v9 romja! 😎
vagyis hamarossan!

[ Szerkesztve ]

(#4757) Sumptuous válasza jemy (#4756) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Megint megelőztél :D

Nos igen, sajnos nem kis update a V9, ugyanis az egész romot a legelejétől a legvégéig újra összeraktam. Nem kevés munka van benne. Sikerült megcsinálnom úgy, hogy a LED értesítés jelző ne csak az agyonunt zöld színnel tudjon villogni, hanem az alkalmazások által meghatározott módon/színben. Frissítettem a modem és driver fájlokat, illetve tovább hangoltam a hotplug-ot, így még simábban fut a rendszer. Készenléti fogyasztása gyakorlatilag nincs. Egész éjszaka ment (teszt folyamat) és csak 1%-ot merült reggelre. (Mindenféle takarékossági-mód nélkül. ) Kipróbáltam a viber és skype kamerákat is, most már tökéletesen megy huzamosabb ideig is. Az kínai lapokat is eltüntettem az indítóból, illetve új ikonokat is raktam bele.
Plusz apró módosítások, a még jobb akkuért és a még simább rendszerért :))

Ha V8 vagy V7 már fent van, akkor nem kell ismét a data wipe. Viszont ha valakinek cuoco vagy mokee stb. ROM van fent, és szeretné a Small EUI-t használni, akkor szükséges a data particiót is formázni.

Több updatet jelenleg nem tervezek, amíg ki nem jön a nougat! :)

(#4758) Fitzgerald válasza Sumptuous (#4757) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Zsátártumenge! :R

Nagyon köszönjük! És akkor erre simán mehet az Xposed zip, meg a push service zip?

(#4759) Sumptuous válasza Fitzgerald (#4758) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Pontosan! :D Illetve kiszedtem a telepítés utáni automatikus újraindítást, így az első boot-ot sem kell megvárni, egyből mehet a supersu és az xposed zip flash :)

(#4760) jemy válasza Sumptuous (#4757) üzenetére


jemy
tag

nagyon köszi a munkád!!! 😎 :C :R

(#4761) kirusz1 válasza Fitzgerald (#4758) üzenetére


kirusz1
őstag

2 zip mire jó?

(#4762) jemy


jemy
tag

a led értesítő fény állítását hirtelen nem találom, merre bujkál?

(#4763) Sumptuous válasza jemy (#4762) üzenetére


Sumptuous
senior tag

A "Beállítások->Megjelenítés->Villogó értesítő fény->Egyéb" bekapcsolása után minden alkalmazas értesítés az alkalmazás által meghatáozott módon/színben villog. Ezt a lightflow appal lehet személyre szabni, ha esetleg nem tetszene az eredeti szín. :)

(#4764) Racecam válasza Sumptuous (#4757) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Ez óriási!!!!! :Y :K :R :K :C :))

Megérdemled a "sormintát". :DDD
Mióta bosszant, hogy az amúgy RGB LED ostoba módon a LeEco-nál nem állítható az alkalmazásoknak megfelelően. Szuper, hogy ez is megvan!
Lassan már kávé helyett, egy kávégépet érdemelsz! :D
Most melózok, de holnap kipróbálom. :K

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4765) fecosrac


fecosrac
tag

Tegnap én is feltettem a szűz telóra az új romot. Nem tudom ismert hiba-e (más leeco típus egyes romjánál tudom hogy igen), hogy az időzónát ha módosítani szeretném a defaultról, akkor a beállítások alkalmazás azonnal összeomlik, bezárul. Ergo képtelenség módosítani, csak manuális órabeállítást tudok csinálni.

A másik észrevételem az 1S és a Le2 után, hogy közel sem olyan finom az ujjlenyomat olvasó. Az előbb említett modelleknél bármilyen hanyagul megérintem már nyit is azonnal, ennél viszont komoly precizitással és gyakran több alkalommal is szükséges megérintenem, hogy feloldjon a képernyő. Fura nekem, hogy egy szuperül működő dolog egy újabb modellnél sokkal kezdetlegesebb. :/

"Készenléti fogyasztása gyakorlatilag nincs. Egész éjszaka ment (teszt folyamat) és csak 1%-ot merült reggelre. (Mindenféle takarékossági-mód nélkül. )"
- Nálam sajnos nem ezt produkálta, pedig semmi sem futott a háttérben. 5%-ot merült az éjszakai 6 óra nyugalmi idő alatt a teló. Nem mondom hogy ez vészes, de gondoltam megjegyzem, mint észrevételt.

Egyébként köszönjük a munkádat aureeel. :R

(#4766) Sumptuous válasza fecosrac (#4765) üzenetére


Sumptuous
senior tag

@Racecam: Igen, engem is nagyon zavart a LED behatároltsága, ezért is ügyködtem a megoldásán. :D

@fecosrac: Az időzóna valóban FC-t dob, de csak magyar nyelven. Ha angol ul használod, akkor működik. Erre egyébként Tibcsi elmondta nekem a megoldást, de sajnos nem jutott eszembe időben, lévén hogy én nem szoktam ezt állítgatni, ezért sajnos ez a bug megmaradt. Bocsi :(

Az akku statisztika pedig még nem annyira pontos, legalább 2-szer le kell meríteni, illetve feltölteni, hogy pontosabb legyen. Más romoknál tapasztaltam, hogy este akár 14%-ot is esik a töltöttség, az összes energiatakarékos mód bekapcsolása után is. Ezért gondoltam ezt ennyire jónak.

Asszonyomnak LE2 van, így tudom miről beszélsz. Abban sokkal minőségibb (-nek tünik) az ujjlenyomat olvasó. Pedig a Max2-ben ultraszónikus és hasonló badarságokkal van hírdetve. Többet vártam volna én is tőle..:(

Jelezték xda-n hogy a 23S-romok ha nem kapnak egy darabig térerőt, akkor hajlamosak újraindúlni. Ez jelentkezett esetleg valakinél? Nálam még nem, pedig nyüstölöm a masinát. :))

[ Szerkesztve ]

(#4767) fecosrac válasza Sumptuous (#4766) üzenetére


fecosrac
tag

Köszi az infókat.

Az ujjlenyomat olvasóra van remény, hogy javulni fog a szoftveres fejlődésnek köszönhetően a későbbiekben vagy ez ennyit tud hardveresen aztán annyi?

(#4768) Racecam válasza Sumptuous (#4766) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Csak addig ügyködtem, amíg itt bent a melóhelyen is sikerült felvarázsolnom a V9-es ROM-ot. :D
Viszont az RGB LED értesítőfény valahogy nem az igazi nálam. Eddig a töltést sárga (narancs?) színű fény folyamatos világításával jelezte, most ez villog... A WhatsApp-nál beállítottam, hogy zöld fénnyel jelezzen, helyette valami rózsaszín szerű fény villog. :F

u.i.: Most 90%-os a töltöttség és folyamatos zöld fény (mintha full tele lenne)... :F

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4769) Sumptuous válasza Racecam (#4768) üzenetére


Sumptuous
senior tag

@fecosrac: Szerintem ebben a hardverban ennyi van, lehet lesz jobb kicsivel, de csodát én nem várnék. :)

@Racecam: Letöltöttem a whatsapp-ot, hogy ki tudjam próbálni. Nálam a feher értesítés egy kicsit rózsaszínes (nem meglepő a leeco-nál a rózsaszín :'D ) viszont ha a kéket, vagy bármelyik értelmes színt állítom be, akkor csodásan működik. Töltésnél pedig a sárga világít egyfolytában, nem tudom nálad miért villog. Sajnos a 90%nál zöldre váltás nem tudom mi okozza, ezt sajnos nem én raktam bele, így nem tudok rajta változtatni. Talán ennyi hátránya van csak, hogy tudja a led az összes színt. :)

(#4770) Racecam válasza Sumptuous (#4769) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

A "bármelyik más értelmes szín" a kulcs szerintem...
Te mivel állítod be? Mert én letöltöttem a Light Flow alkalmazást és ha azzal állítom be az ott lévő "alapszíneket", akkor jó. Ha viszont egy színskálán állítom be valami bonyolultabb színre, akkor "rózsaszín".
A villogás még most is megvan, pedig a Light Flow-ban is a töltés jelzés folyamatosan világító narancssárgára van beállítva. :F

u.i.: Mondjuk a 90%-os töltöttségnél zöldre váltás lehet, hogy az akku kímélése miatt van, a Light Flow-ban is be lehet állítani milyen színnel mekkora töltöttségi szintig világítson. (Magyarul: a töltés jelzés mikor váltson töltött jelzésre.)

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4771) Sumptuous válasza Racecam (#4770) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Én semmilyen alkalmazást nem használok most. Se a lightflow se a lightmanager nincs felrakva. Csak az alapértelmezett whatsapp színválasztóval próbaltam ki az összes szint. Ha zöldre állítom, akkor a már jól megszokott zöld színben/módon villog. Illetve a piros az piros a kék az kék. A fehér is fehérnek mondható, de van egy kis rózsaszínes beütése. :( Esetleg próbáld meg így, app nélkül. Használom még a hike-t ott is tökéletes az összes szín. A viber is jó. Más app jelenleg nem is nagyon van fent, aminél lehet színt is állítani :)

(#4772) Racecam válasza Sumptuous (#4771) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Akkor valami gáz lehet, mert lightflow nélkül a WhatsApp zöldre állítva nálam "fehér" (továbbra is rózsaszínnek látom). Az AnTuTu benchmark pedig (most csak kíváncsiságból többször is futtattam) 99K és 107K között van. :F
Lehet, hogy újra kellene rakni data wipe-al az egész telót? :U

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4773) jemy válasza Sumptuous (#4766) üzenetére


jemy
tag

nálam ma délután volt 1szer, hogy amikor feloldottam kérte a pin kódot.

(#4774) fehermokus válasza fecosrac (#4767) üzenetére


fehermokus
aktív tag

Ha száraz, vagy egy kicsit nedves az ujjad, akkor a leolvasó észre sem veszi. Viszont, ha egy kicsit zsíros, akkor azonnal olvas. Legalábbis nálam így működik.
Sajnos ebben a kategóriájú telefonban ez a minőség nem állja meg a helyét...

(#4775) fehermokus


fehermokus
aktív tag

Töltés 3.0.
Legújabb kutatásaim eredménye ebben a témában az, hogy a töltési problémának az alapja (leggyakoribb) a LeEco type C kábel. Ma bevizsgáltam a gyárilag adott kábelt és sajnos szakadozott (1/2 éves, új korában jó volt). Hol érintkezett, hol nem.
Azt vélem, hogy a rosszul érintkező kábel egyes esetekben padlóra küldi a töltőt is, rossz esetben a telefonra is kihathat. Tehát célszerű beszerezni egy normális minőséget, amíg nem késő.
Szerencsére nekem a töltőm két nap múlva "talpra" állt, de ez nem mindenkinél garantált. A kábel persze ment a lecsóba...

(#4776) Solarium válasza Fitzgerald (#4560) üzenetére


Solarium
csendes tag

Egyre többen vagyunk így, hogy a töltő behal...,de legalább az nyugtat, hogy nem egyedüli lúzer az ember. :)

(#4777) Solarium


Solarium
csendes tag

Tinydili még nem ért ide a Type c jack adapterrel, amit márc. 2-án rendeltem DHL post...bezzeg márc 10-én rendeltem Alin székre elasztikus huzatokat, az már múlt pénteken átvehető volt pf :D

(#4778) Solarium válasza fehermokus (#4775) üzenetére


Solarium
csendes tag

Nálam is úgy volt, hogy egyik reggel dugom a telefonomra a kábelt, visszajelzez, aztán rezegve is, és utána 1 másodperc múlva kialszik a led, és nem tölt, de most már az új kábelt használom, és remélem tartós lesz, pláne, hogy szépen össze is szoktam tekerni, és az éjjeli szekrényben tartom, hogy senki se rágja meg :D

[ Szerkesztve ]

(#4779) Fitzgerald válasza kirusz1 (#4761) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Egyik az Xposed framework-öt teszi fel, a másik az értesítési problémákat oldja meg elvileg.

@Solarium

Nálam a kábel és a töltő is beszart, de vettem én is egy a tiédhez hasonló, kevlár-szerű bevonatú kábelt, csak arany színben. És a Tronsmart töltőhöz is egy elég jónak tűnő kábelt adtak, úgyhogy most már van tartalék is.

(#4780) gonorrea válasza Sumptuous (#4757) üzenetére


gonorrea
senior tag

A böngésző alkalmazás sajnos leállt, küld visszajelzést?
xposed installer fel, restart és ez az üzenet jön elő. Gágyri böngésző hasal csak el, chrome megy rendesen!

V9-es rom

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4781) Sumptuous válasza gonorrea (#4780) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Töröld a böngésző adatait és cache-t. :D

(#4782) gonorrea válasza Sumptuous (#4781) üzenetére


gonorrea
senior tag

:R

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4783) Dawee


Dawee
tag

Nagyon noob kérdés, de eskü már 15 perce keresgélem a menüben, hol lehet átállítani a zárképernyő háttérképet? :D Minidg csak a főképernyő hátterét állítja (és nem kérdezi, hogy a zárképernyővel mi legyen) V9-es rom van fent

A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#4784) gonorrea válasza Dawee (#4783) üzenetére


gonorrea
senior tag

testreszabás/rendszerháttérképek/kiválasztod hogy honnét (pl galéria stb) és jobb sarokban beállítás mint... akkor nekem felkínálja zárképernyő, kezdőképernyő háttere vagy mindkettő

[ Szerkesztve ]

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4785) Bénibá


Bénibá
újonc

Sziasztok! Olyan problémám van a max 2 x822 -el hogyha hívnak nem csörög! Esetleg valaki tudna rá megoldást? EUI 5.9.021S by aurel(Stabil) van fenn.Először ritkábban utána sűrűbben elfelejtett csörögni. Most már nagyon ritkán csörög. Előre is köszi!!

(#4786) fehermokus válasza Bénibá (#4785) üzenetére


fehermokus
aktív tag

Próbálj valamit kihangosítani (pl. zene, film...), az szól-e? Kapcsolgasd ki-be.

(#4787) Racecam


Racecam
MODERÁTOR

Kedves Fiúk! :)

Segítsen már valaki, mert így még nem jártam... :U

Úgy gondoltam, hogy most "szűzen" rakom fel aureeel V9-es ROM-ját, ezért volt DATA WIPE is. G Cloud alkalmazással felhőbe lementettem a telefon beállításait, adatokat, app-okat stb. (Nyilván máshová is, de most ez az érdekes. :) ) Így a "tiszta" telepítés után bármit is csinálok, akár amit eddig is tudtam, vagy mckangi ebben a hozzászólásában leírtakat, nem sikerül a Google Play áruházat rávennem, hogy emlékezzen azokra a programokra amiket megvásároltam... :U
Ott van a Play-ben, a rendelési előzmények között, hogy megvettem kifizettem, mégis újra fizettetné velem. :(

Mit csinálok rosszul? :F

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4788) kungzi válasza Racecam (#4787) üzenetére


kungzi
veterán

A beállítások/alkalmazásokban töröld a Google play áruház gyorsító tárját, belső adatait. De NE magát a programot.

[ Szerkesztve ]

(#4789) Biggeszkij válasza kungzi (#4788) üzenetére


Biggeszkij
aktív tag

És, ha még így sem lesz jó, akkor az Áruház ÉS a "Letöltéskezelő" adatait is... :K

"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)

(#4790) mckangi válasza Racecam (#4787) üzenetére


mckangi
senior tag

Nem tudom honnan szedted le a Play Áruház alkalmazást, de lehet, hogy rossz Android verziót.(nem a 6.0.1-hez valót) telepítettél fel.
De ha a fentiek ellenére sem megy, akkor lehet a Play Services sem tetszik neki.
Annak is töröld a cache, majd az adatfájlait.
Ha még így sem javul, akkor próbáld meg ezt feltenni a Play áruházból. :

[link]

Indítsd el, majd ez leszedi a telefonodra való Play servicest, amit a 'fix problem'" opcióval javíthatsz. Miután ez megvan ez majd a háttérben telepíti a megfelelő Play Áruház-at is, amit majd úgy is észreveszel.. :)

Mivel én gyári romon vagyok, Aureel romjában nem tudom van-e egyáltalán előre telepített Play szolgáltatások, így lehet ez fals tanács lesz.

[ Szerkesztve ]

Poco F3

(#4791) Racecam


Racecam
MODERÁTOR

No, Mindenkinek aki segített köszönöm szépen! :R

De! Amiket leírtatok azon már túl voltam, ráadásul mivel nem először telepítettem teljesen elölről a telefont, már találkoztam is a problémával és gond nélkül orvosolni tudtam. Eddig... :U
Areeel V9-es ROM-ja ment fel tisztán és az abban lévő Play áruházat használtam (volna). De ahogy írtam nem akarta a jót...

Az előző bejegyzésem után (mivel már indultam haza a melóból) még kicsit nyomkodtam a telefont, fel akartam rakni a "modulok" közül a "Chronus" időjárás modult és annak van a "Pro" verzióban elérhető 4x2 modulja. nyilván amikor erre ráböktem, kiírta, hogy ehhez meg kell vásárolni a PRO verziót. Erre is ráböktem, mire kiírta, hogy ez már megvan nekem (naná, többek között ezt is megvettem annak idején) és simán kirakta a kezdőképernyőre. (Hmmm... :U ) Aztán feltettem az MKB mobil alkalmazást, ennek valószínűleg nincs köze semmihez egyébként és kínomban még visszanéztem a Google Play-re és csoda történt! :Y
Ott volt az összes megvásárolt alkalmazásom, most már "megvásárolva" jelzéssel az ár helyett...

Úgyhogy nem tudom, mi történt, de majd lehet, hogy később kísérletezek vele, hogy mitől is lesz jó, hátha máskor még valakinek jól jön egy újabb trükk, megoldás erre a problémára.

Viszont!

Úgy vettem észre, hogy areeel V9-es ROM-ja nem egy teljesítménybarát. AnTuTu friss ROM telepítéssel is csak nyögvenyelősen 117K pont körüli. Ami nagyon kevés ezzel a procival. Láttam, hogy mintha az XDA fórumon is panaszkodtak volna erre. ki is tette aureeel "performance" módot újra az XDA oldalra. Az lenne a kérdésem, kérésem hozzátok, hogy aki areeel bármelyik, de főleg a V9-es ROM-ját használja, megtenné, hogy néz egy AnTuTu tesztet simán és ha úgy dönt, hogy felteszi, akkor a "performance" mód telepítése után is? :R

Én most megyek aludni végre.... :)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4792) Sumptuous válasza Racecam (#4791) üzenetére


Sumptuous
senior tag

XDA-n egyébként írtam is, hogy nem egy antutu optimalizált rom. Szerintem nem sok értelme van erre építeni bármit is. Főleg, hogy a legtöbb gyártó amúgy is bekapcsoltatja ilyenkor az összes magot, illetve a throttling is később történik ilyenkor. Ami szerintem nem egy fer dolog, de ez van. A romot úgy optimalizáltam, hogy az (ekkora készülékhez viszonyítva, viszonylag kicsi) akkumulátorból minél több használatot lehessen kihozni, teljesen lagmentesen és használhatóan. -Nem volt kis feladat- Ha valakinek annyira kell az antutu pontszám akkor tegyen fel egy stock romot. Én már rég leszálltam erről a 'vonatrol' :)

Esetleg ha lesz időm, akkor csinálok egy csak antutura optimalizált patch-et. Hidd el, a telefon nem lesz smoothabb, de antutuban elér majd 160k-t, és nehezen ki tudsz majd vele hozni 3 óra képernyőidőt :)

[ Szerkesztve ]

(#4793) Dawee válasza gonorrea (#4784) üzenetére


Dawee
tag

Köszi, nem tudom hogy nem találtam :)

A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#4794) Fitzgerald válasza Racecam (#4791) üzenetére


Fitzgerald
veterán

131k-t dobott peccs nélkül. A kijelzőidő 4, 4.5 óra körül van nálam általában. Madsurfer romja dobta eddig a legtöbbet, 149k-t, de annak valóban rosszabb volt az aksiideje. Egyébként próbáltam aureeel romját játékkal is (az egyetlen olyan terület, ahol valóban számít is ez az egész), és a Titan Quest, valamint az új Asphalt is lag nélkül futottak az alacsonyabb Antutu score ellenére is.

(#4795) Rozmika válasza Sumptuous (#4792) üzenetére


Rozmika
tag

Szerintem ez teljesen korrekt. Ez az antutu csak egy cyber f.szméregető progi. A 120-as antutu értékkel is ugyan azt fogja nyújtani a tel mint a 140-el. Csak stabilabban és akkukímélő módon. Ha valami 60 fps-sel megy akkor úgysem veszi észre az ember, ha 50 vagy 70 lesz. Ha meg valami 12 fps-t produkál akkor a 14 sem fog segíteni. A stabilitás legyen az elsődleges szempont!

(#4796) Racecam válasza Sumptuous (#4792) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Kicsit félreértetted és rossz értelemben magadra vetted és így egy kis neheztelést érzek a "hangodban". Pedig nem az volt a szándékom, hogy "felelősségre vonjalak", igyekeztem is úgy megfogalmazni, de úgy látszik nem sikerült. :(

A problémám, ami lehet, hogy csak az enyém, onnan indult ki, ahogy írtam is ebben a hozzászólásban, hogy a WhatsApp lagol, amit addig nem csinált. Utána vettem észre, hogy a kifejezetten rengeteg észt kívánó ( :DDD ) egg inc. nevű egyébként tök unalmas és primitív játék (azért nyomtam, mintha kötelező lenne, jellemző... :U ) szintén akadozik... Más játékokkal nem játszom, nem vagyok ilyen, kinőttem belőle. (Aha, de a csirke az megy mi? ;] )

Szóval innen indult a bench kérdés ekkor raktam fel az AnTuTu-t és néztem, hogy most akkor tulajdonképpen mi van? :F Számomra meglepően kevés pontot hozott, igaz utoljára kb 8 hónappal ezelőtt néztem ilyet, amikor megvettem a telefont. Ezért is kértem, hogy más is futtasson bench-et, hogy kiderüljön, nem az én készülékemben van-e a hiba.

Visszatérve az elejére. Tudod, hogy én maximálisan elismerem a munkádat, minden formában és hálás is vagyok érte, hogy van, aki foglalkozik ezzel a telefonnal. Mióta készíted a ROM-okat nincs is más fent nekem, csak a tiéd és bárkinek jó szívvel ajánlani merem. Jól működik, megbízható, teljesen magyar és van support is hozzá ugyebár rajtad keresztül. (Én őszinte ember vagyok és voltam világ életemben, úgyhogy nem rejtem véka alá azt a véleményemet, hogy a launcher téren nem egyforma az ízlésünk, én azt másképpen csináltam volna, de ugyebár ízléseken nem érdemes, és nem is lehet vitatkozni. Én ezt a nova launcherrel tökéletesen tudom orvosolni, nekem az jobban bejön. :) )

Egyszóval légy szíves aureeel ne vedd magadra amit írtam, csak keresem a megoldást egy talán csak engem, az én telefonomat érintő kisebb problémára. ;)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#4797) Rozmika válasza Racecam (#4796) üzenetére


Rozmika
tag

Én is a novát használom. Egyszer kipróbáltam, azóta nem láttam jobbat. Szinte minden állítható, kis erőforrást igényel.

(#4798) fehermokus válasza Rozmika (#4797) üzenetére


fehermokus
aktív tag

+1

(#4799) gonorrea válasza Rozmika (#4797) üzenetére


gonorrea
senior tag

ZenUI is nagyon baba :D

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#4800) Racecam


Racecam
MODERÁTOR

No, a Google Play mizériához!!!

Ismét "szűzen" raktam fel aureeel V9-es ROM-ját, ezért ismét volt DATA WIPE is. Utána csak a telefonba belépéshez kötelező dolgok (nyelv, régió stb.). Ezután mindenek előtt TWRP alól felment egymás után a "Performance mód", "SuperSu" (classic), "LePush Services" (köztük mindig újraindítás).

Mikor ezzel készen voltam jött Google-ba bejelentkezés. Utána a Play áruházba belépve a szokásos fogadott, a menüben a "Saját alkalmazások és játékok" alatt ha az "összes"-re böktem, ott voltak ugyebár a régebben is letöltött alkalmazások, de a fizetősök árakkal és nem a "megvásárolva" kitétellel...

Gondoltam egyet és letöltöttem a már jól bevált "Chronus: Home & Lock modulok" alkalmazást, mert kíváncsi voltam, hogy az előző hozzászólásomban leírt dolog működött-e, vagy az csak véletlen volt?

Irány ismét a "modulok" a kezdőképernyőről és a "Chronus" időjárás modul "Pro" jelölésű verzió rábökése.Nyilván megint kiírta, hogy ehhez meg kell vásárolni a PRO verziót. Erre is ráböktem, jött, hogy ezt már megvásároltam. Ok, vissza és voila', a Play áruházban az összes régi alkalmazásom átváltott fizetős helyett "megvásárolva" jelzésre. ;]

Nyilván ennek semmi köze magához a Chronus alkalmazáshoz, valami történik ilyenkor a háttérben, fogalmam sincs, talán frissül a Play Store, vagy nem tudom, de az biztos, hogy működik! :K

Com'è diverso il mondo visto da qui

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.