Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:34:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3301) tibcsi0407 válasza Rozmika (#3300) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Kétlem, hogy bármilyen szériahiba előjönne. Az összes LeEco-ból egyedül a Max 2 problémás.

https://utdetailing.hu/

(#3302) Legendas válasza Rozmika (#3300) üzenetére


Legendas
aktív tag

A le max 2-t legalább ismerem. 6 gb ramos volt. Picit bánom, hogy eladtam. :W

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#3303) Rozmika válasza tibcsi0407 (#3301) üzenetére


Rozmika
tag

Ezt a max 2-re is lehetett volna mondani amíg el nem adtak belőle egy nagyobb mennyiséget, de nem így lett.... Szóval csak "nyugtával dicsérd a napot" Tudod a bizalmat a legnehezebb visszaszerezni. Amúgy meg 400$ környékén már bejönnek más versenyzők is! (legalábbis ha nekem kellene választani)

(#3304) tibcsi0407 válasza Rozmika (#3303) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Mivel nem egy LeEco telefon volt már a kezemben, azt hiszem tudom miről beszélek. Egy baki miatt pedig nem fogok temetni egy egész márkát.
Az Apple minden szériában elszab valamit, a Samsung-ról nem is beszélve. Még sem nevezi őket senki sz*rnak ennyi miatt.

https://utdetailing.hu/

(#3305) kirusz1 válasza Legendas (#3302) üzenetére


kirusz1
őstag

6 és a 4 gb között lehet szemléltetni a különbséget?

(#3306) Rozmika válasza tibcsi0407 (#3304) üzenetére


Rozmika
tag

Nem erről van itt szó, hanem arról, hogy te kijelented látatlanba, hogy egy jövőbeli telefonnál minden szupi lesz. Tibcsi én tisztellek, becsüllek, de azért ezt így nem lehet kijelenteni! Nem neveztem senkit sz*rnak, nekem is lemax-om van (eddig lekopogom nálam az ujjlenyomat hiba sem jelentkezett). Te írtad, hogy nagyobbaknál is előfordulhatnak hibák.... akkor meg miről is vitatkozunk? Remélem én is, hogy tökéletesek lesznek a jövőben kiadott telefonok, de amíg nem adtak el belőle egy nagyobb adagot, addig nem merném ezt kijelenteni a fenti példák alapján. Amúgy meg csak azt írtam, hogy akinek a magyar gari meg az ujjlenyomat a fontos az vegyen inkább p9 lite-ot pl. mert kb. azt kap itthon ennyiért. Azért annak az ujjlenyomat érzékelője nem összehasonlítható a max-al! Ha másban nem is, de ebben fényéveket ver rá. Teszteltem. Ha meg már sokkal mélyebben kellene a zsebbe nyúlni akkor én lehet, hogy az általad is tesztelt note 2-t venném. Az valami gyönyörű és nem egy szokványos lassan tucat unibody tel!

6 és 4 gb között 50% van :) Amúgy meg sokat olvastam róla, de vegyesek az érzelmek. Leírások alapján sok telefon nem is használja. Ami meg használja ott annyi az előnye, ha sűrűn váltogatsz futó alkalmazások között akkor bent tudja tartani a memóriában az adatokat, ezért gyorsabb a váltás, cserébe jobban merül a telefon. De ha beállítod, hogy lőjön ki mindent energiatakarékosság miatt akkor meg nincs értelme az egésznek. Ha csak sima alkalmazást nézed akkor a 4 GB is bőven sok.

[ Szerkesztve ]

(#3307) kirusz1 válasza Rozmika (#3306) üzenetére


kirusz1
őstag

Én is így gondoltam 250$ felárat szerintem sem ért meg az a +2 gb ram

(#3308) Rozmika


Rozmika
tag

Egy kérdés (főleg aureeel felé) Olyat nem lehetne csinálni, hogy a couco legújabb romjában lecserélni a magyart tibcsi fordítása alapján? Akkor lenne egy elég jó rom közel 100% magyar nyelvvel. Lehet ezt úgy esetleg, hogy patch-ként lehessen telepíteni, hogy ne kelljen törölni a telefont, ha már úgyis couco van rajta?

(#3309) Legendas válasza kirusz1 (#3305) üzenetére


Legendas
aktív tag

Engem inkább a 32 gb zavar... 64-esem volt. És ugye nem bővíthető...

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#3310) jano_77 válasza Rozmika (#3308) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez érdekelne engem is! :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#3311) kirusz1 válasza Legendas (#3309) üzenetére


kirusz1
őstag

Nekem bőven elég a 32.anno az Xperia S em 16 volt de félig sem volt

(#3312) ->Raizen<- válasza Rozmika (#3308) üzenetére


->Raizen<-
veterán

Tegnap pont erre gondoltam a couco magasan a legjobb rom a telóra.

(#3313) Sumptuous válasza Rozmika (#3308) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Haha, ez nem olyan egyszerű, de lehetséges. Csupán az összes appot ki kell csomagolni és belerakni a magyar nyelvet -amihez van- és utana összecsomagolni. Majd az egészből csinálni egy zip-et. Kb 3órás meló az egész, max. De én nagyon megvagyok elégedve a mostani romommal, a cuoco féle nekem mindig lassabban müködött, mint ez. Pl.: a beállítások app, van vagy 2 másodperc mire megnyílik, ezen meg egy szempillantás, és még pár apróság, ami engem zavar (pl. tap clock to lock)

Ha esetleg lesz annyi felesleges időm, lehet megcsinálom, de inkább várok stabil nugat-os romot, és azt szeretném pöpecre hangolni. :)

Probáltátok már, amit felraktam ide? Vagy csak a cuoco-t? :D

[ Szerkesztve ]

(#3314) Rozmika válasza Sumptuous (#3313) üzenetére


Rozmika
tag

Én még nem próbáltam, nehezen váltok, mert már belaktam a telefont és nem szívesen teszek fel "bétás" rom-ot. A belakás miatt meg már volt szerencsém elveszteni egy csomó mindenemet, mert a mentő program tökéletes volt, de a visszatöltésben már nem jeleskedett annyira. (igaz, hogy csak a backup funkciót hirdette ezerrel és abban tényleg jó is volt) Lehet, hogy most sikerülne a visszatöltés is, de karácsony előtt idő hiányában nem szeretnék megint elveszteni dolgokat és felesleges köröket futni. Amúgy meg azt a pár tized másodpercet inkább kivárom, minthogy eldobja a wifit menet közben.... Az sem zavar annyira, hogy ha 10 perccel előbb kell töltenem illetve az sem, ha az antutu csak 130k-t mutat 140k helyett. Nálam a stabilitás a fő szempont. Egy bétás romról általában sok jót el lehet mondani csak azt nem, hogy stabil és bugmentes. Ha majd egyszer csinálsz egy végleges jól működőt, akkor tutira az elsők között leszek akik felteszik! (azért remélem azt a gyári tyúklábas calendar progit száműzöd majd)

(#3315) Sumptuous válasza Rozmika (#3314) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Megértem. Ilyenkor valóban nem jó ötlet csereberélni. Szerintem csak egy embernek dobálja a wifit. Másnál nem láttam ezt kifogásolni. Az antutu engem sem érdekel. Körübelül ugyanazon az állásponton vagyok én is, mint te. Emaitt is nem szeretném lecserélni a cuoco-ra, hogy azt foltozgassam. Egyébként az alap naptár appban még mindig ismeretlen dolog a tyukláb, ha usa régioval használod a telefont. :)

(#3316) Rozmika válasza Sumptuous (#3315) üzenetére


Rozmika
tag

Nem vagyok az USA-ban, de a naptár jó volt, csak valamiért időnként küldte a tyúklábas riasztásokat. Mire kiderítettem, hogy a naptár a bűnös.... Most jól letiltottam az egyik részét ("calendar storage" szerencsére még nem volt baj miatta) azóta nem jött riasztás, de ugye a kínaiaknál nincs olyan sok ünnep (vagy ki tudja mit írkált).

(#3317) Sumptuous válasza Rozmika (#3316) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Tudom, hogy nem vagy az USA-ban, de ez a legegyszerűbb módja, hogy ne dobja be a sok marhaságot. Persze nekem mindegy, hogyan használod. Csak egy tipp volt. Nem muszáj élni vele. :) Ha esetleg átváltanád, akkor nem lenne szükség tiltani, meg utánajárkálni, hogy mi okozza a galibát :) Hátrányát nem látom. Van?

(#3318) Rozmika válasza Sumptuous (#3317) üzenetére


Rozmika
tag

Nem tudom. Azt gondolom, hogy akkor meg a függetlenség napján fog angol szöveggel ébresztgetni. Az sem lenne jobb. :) Na viccet félretéve átállítottam. Köszi a tippet. Remélem nem lesz több felesleges riasztás - ha nem kérem. Ezért nem bízok én az ilyenben.

(#3319) matyics válasza Sumptuous (#3315) üzenetére


matyics
őstag

Szia, az lenne a kérdésem,hogy a névnapokat hogy lehet előcsalogatni,ugyanis nekem nincsenek a naptárban.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#3320) szitaati


szitaati
aktív tag

Sziasztok!

Az Asphalt Xtreme-et próbálta már valaki? Nekem gyári ROM van, a play áruház leáll mikor elkezdené installálni a játékot. (Letölti, majd mikor indulna a teleítés leáll a play áruház.) :W
ROM cserén kívül van valakinek valami ötlete? Most először futok bele ilyenbe, eddig minden felment rendben a telóra.
Köszi

Attila

[ Szerkesztve ]

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#3321) tibcsi0407 válasza szitaati (#3320) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Próbáld meg törölni a Play adatait az alkalmazáslistán.

https://utdetailing.hu/

(#3322) Rozmika válasza szitaati (#3320) üzenetére


Rozmika
tag

Cache törlés?

A naptárral kapcsolatban - nekem is tetszik a névnapos változat!

(#3323) Sumptuous válasza matyics (#3319) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Én egyszerűen oldottam meg. Csak hozzáadtam a saját google-s naptáramhoz a névnapokat tartalmazó fájlt, és az van szinkronizálva. Működik Windowson is meg az összes helyen, ahol lehet naptárat szinkronizálni, így itt is. Itt egy útmutató róla. Aztán csak egy szinkron kell, és megjelenik :)

[ Szerkesztve ]

(#3324) Rozmika válasza Sumptuous (#3323) üzenetére


Rozmika
tag

Köszi! :)

(#3325) szitaati válasza tibcsi0407 (#3321) üzenetére


szitaati
aktív tag

Cache és adat törlés is volt, meg reboot, ugyanaz. :(

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#3326) szitaati válasza szitaati (#3325) üzenetére


szitaati
aktív tag

Na, most letöltés közben kaptam egy errort (error code 907).

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#3327) Waikiki válasza Sumptuous (#3313) üzenetére


Waikiki
tag

Én feltettem a legutolsó patch-edet, de olyan bődületes a proci ereje, hogy nem tudom megmondani, csak belelátom a smúszabb életérzést, ahogy írtad, vagy tényleg olyanabb lett. (Hajlok rá, hogy egy picit folyékonyabb lett.)

Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

(#3328) Sumptuous válasza Waikiki (#3327) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Majd az akkuidőn jobban látszódni fog a változás. :) Jó irányba :D

(#3329) matyics válasza Sumptuous (#3323) üzenetére


matyics
őstag

Megcsináltam a leírtak alapján,de nekem nem lett olyan mint nálad, nekem így néz ki:

[ Szerkesztve ]

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#3330) tibcsi0407 válasza matyics (#3329) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Neki gondolom a névnapok be vannak szinkronizálva a Google naptárba.

https://utdetailing.hu/

(#3331) msanyi67 válasza matyics (#3329) üzenetére


msanyi67
csendes tag

Húzd le a naptár alsó sorát, hogy teljes képernyős legyen a naptárad, ha szikronizáltad, akkor megjelennek a nevek

(#3332) matyics válasza tibcsi0407 (#3330) üzenetére


matyics
őstag

A leírás szerint én is beszinkronizáltam a Google- be. A Google naptárban rendben is van.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#3333) milapsy


milapsy
aktív tag

miui 8. 4. óra kijelző idő 40% on vagyok 2 sim kártya mobilnet wifi szinkronizációk bekapcsolva, jó párszor elinditottam játékot pár percekre szinte folyamatos messenger tapicskolas. bitang jó! eui eddig ehhez képest egy lapos kerekű Csepel bicikli! :DD

"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy

(#3334) matyics válasza msanyi67 (#3331) üzenetére


matyics
őstag

Elsőre örültem, mert jó ötletnek tűnt. De hiába próbálom bármi módon lehúzni a naptár alsó sorát, nem megy.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#3335) msanyi67 válasza matyics (#3334) üzenetére


msanyi67
csendes tag

Nem tudom miért nem megy, oda húzom, ahova akarom

(#3336) Sumptuous válasza matyics (#3329) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Szerintem abban a romban egy régebbi naptár applikáció van, és az még nem tudja ezt a funkciót. :( Melyik romot használod? Tulajdonképp bárhonnan swipe-olsz lefelé, akkor megjelenik a másik fajta nézet. Vagyis ebben a verzióban.

(#3337) matyics válasza Sumptuous (#3336) üzenetére


matyics
őstag

Valószínű, hogy ez a gond amit mondtok. De nem gondoltam, hogy 4 hónappal ezelőtt ennyivel szarabb calendar volt a ROM-ban. Nekem az eredeti kapott 15-ös Indiai ROM van fent.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#3338) matyics válasza msanyi67 (#3335) üzenetére


matyics
őstag

Az általatok berakott kép nem is hasonlít sajnos az enyémre. Valszeg tényleg a régebbi ROM a gond.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#3339) luxi6894


luxi6894
újonc

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mai nap megérkezett a telóm. Mivel hogy webshop ROM van a készüléken, szerettem volna gyári rom-ot telepíteni. A leírás szerint az update.zip bemásolása után recovery módban indítottam, (a teló ki is írta hogy recovery) de 5 perc elteltével sem lépett ezen túl. Megnyomtam a kikapcsoló gombot mire újraindult és a LeEco Share the Eco World felirat bámul rám és nem lép ezen túl. Ha hosszan megnyomom a kikapcsolást mindig újraindul és ugyanitt megáll. Légyszi segítsetek ha tudtok!

(#3340) lehem válasza Sumptuous (#3113) üzenetére


lehem
tag

Nagyon jó és stabil a ROM (EUI_5.9.021S_by;aurel), már 10 napja használom. Köszönöm!

(#3341) lehem válasza matyics (#3334) üzenetére


lehem
tag

Nekem ez a naptár nagyon bejön: [link]

(#3342) tibcsi0407 válasza luxi6894 (#3339) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Lehet egy fastboot telepítőre lesz szükséged.

https://utdetailing.hu/

(#3343) szitaati válasza szitaati (#3326) üzenetére


szitaati
aktív tag

Valaki esetleg kipróbálná, hogy felmegy-e neki ez a játék? (Asphalt Extreme)
Köszönöm

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#3344) kirusz1 válasza szitaati (#3343) üzenetére


kirusz1
őstag

Szia nekem megy mokee rom

(#3345) szitaati válasza kirusz1 (#3344) üzenetére


szitaati
aktív tag

Köszi! :R

Valaki esetleg gyári ROM-mal? (Vagy az aureel félével? Karácsony után lehet, hogy lesz időm ROM-ozni, bár egyáltalán nem terveztem :(

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#3346) Sumptuous válasza szitaati (#3345) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Nekem a saját rom-al pöpecül megy. :)

(#3347) Kaneven válasza szitaati (#3345) üzenetére


Kaneven
tag

Elsőre nekem nem se ment, crashelt a play store. Majd töröltem a data-t , és permissionban engedélyeztem a storage és phone-t. Azóta működik az asphalt xtreme (Gyár 5.8.018S)

[ Szerkesztve ]

(#3348) ->Raizen<- válasza Kaneven (#3347) üzenetére


->Raizen<-
veterán

Nekem trükközés nélkül azonnal elindult.

(#3349) tibcsi0407 válasza Kaneven (#3347) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Ilyen szempontból sokkal jobb az indiai ROM. Most készítettem egyet X500-ra és gyönyörűen kéri az engedélyeket az összes alkalmazás.
A kínai EUI néha elfelejtette a dolgot, aztán lehetett vakarni a fejem.

https://utdetailing.hu/

(#3350) Rozmika válasza luxi6894 (#3339) üzenetére


Rozmika
tag

Nekem a webshop-os rommal le volt titkosítva a telefon. Erre csak teljes format után tudtam telepíteni. Lehet, hogy neked is kellene egy teljes gyalut nyomnod, ha már úgysincs veszteni valód.
Én a következőket tenném:
1, letölteném a szükséges drivereket, adb-t, rom-ot, twrp-t - telepíteni - megnézni, hogy telefont felismeri-e
2, couco twrp telepítővel feltennék egy twrp-t (de valami újabbat, bin cserével)
3, twrp módban telefon format
4, mtp-ként csatlakoztatni és felmásolni rá a 0-ás mappába a kívánt rom-ot
5, twrp alól telepíteni
6, telefont kikapcsolni telepítés után (nem menüből indítani, asszem ekkor a gyári recovery is visszamegy)

De ha rosszul írtam volna valamit akkor remélem javítanak, illetve ha nem világos valamelyik pont akkor segítünk.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LeEco Le Max 2 X820
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.