Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
burnutec
csendes tag
Sziasztok , tudom hogy 1000 éve volt már hogy ezeket a telókat piacradobták, de hozzám került egy Le 2 X620 32Gb verzió, ujonnan , és elég furán működött , összeomlottak folyamatosan az appok, otthon hagytam bekapcsolva playről updatelni, semmit nem csinált, csak 100 rol lemerültr 40% ra kevesebb mint 7 óra alatt , szerettem volna tenni rá másik romot, és téglásodott , bricked, bármilyen gyári romot szedek le , vagy az Le Eco képnél áll örökre ( SP flashtools sal letöltve , write memory val beírva a recovery és boot image-t ) , vagy Red state , és 5 másodperc mulva indulunk, de bootloopol, nem indul el, van ebből visszaút? Találkozott már valaki ilyennel? A telón még rajta vannak a gyári fóliák, arany szinű , Helio X20 as verió ( sajnos ).
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest