Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Ti hasznaltok valami memoriakezelo/ akarmilyen programot a jobb aksihasznalat erdekeben, ami root nelkul is megy?
-
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
köszi, akkor addig várok a készülékkel

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Qualocomm SoC, én elsősorban az MTK miatt "aggódom"....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A Z1-es a Lenovo égisze alatt van. A brandes készülék. A Xiaomikra olyanokra jött, ami 6.0-val érkezett.... Olyanról nem tudok, hogy 5.x indításból most valamelyik B brandes modell elérte volna a 7.x verziót....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem volt még B brandes gyártó, aki két generációt vitt volna Androidból végig. Pont ők lennének? Kétlem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Miként az MT6582 és az MT6592 esetén a 6.0-ra váltás... nem mérvadó...

-------Snapi vonalon nem tudom van-e bármi akadálya, nem hiszem hogy lenne amúgy. Kivéve az üzleti modellt: a következő telóra kell gyúrni, nem az előzőt éltetni... ez már eladták így...
-
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
köszönöm, olvastam az összeset

egy kérdés, írtad, hogy korábban lefordítottad a ZUI-t, ehhez a készülékhez letölthető custom Rom valahonnan?
köszi -
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
És ebből valószínűsíthető BB72?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na de hogy kicsit a Le nél maradjak, lesz a 7.0 szerinted?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
igen, csak arra gondoltam, hogy mindkét "banda" várta, hogy legyen egy teszt, hogy majd megmutassa neki van igaza és így várhatnak tovább, de teljesen megértelek
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Húú pedig kommentekben akkora adok kapok ment, hogy ezt most az igazi vagy nem igazi NOKIA, hogy ha ezt megtudják lehet megátkoznak

-
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
mi az hogy, fel is keltette az érdeklődésemet, tökéletes, köszönöm, csak így tovább.

-
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem ide tartozó hír, de olvastam a "kompakt gyönyörűség" cikkedet a nagy hírportálon, köszönet érte, minden tekintetben impozáns.

-
attiati
veterán
A hatterben bezaratlanul maradt programok nagyon zabaljak az aksit?
Pl nap vegen volt ugy, hogy a kepernyoido 30-35%ot vitt el, mig az Opera mini tobb, mint 20%ot.
-
MarcoDoma11
csendes tag
Akksi problemasoktol kerdeznem ,nektek is all meg a problema ?
-
JocoPoco
csendes tag
válasz
fehermokus
üzenetére
Tokeletesen leirtad a velemenyem!

-
fehermokus
aktív tag
válasz
JocoPoco
üzenetére
Számomra nem bizonyított, hogy a gyári töltő és kábel okozna bármilyen anomáliát.
Azt sokkal inkább gondolom, hogy a töltő áramkör romlik el egyes készülékekben. Akár egy extrém terhelés esetén, mint pl. már majdnem teljesen lemerült akksinál töltőre dugjuk és tolunk neki valamilyen hardcore játékot (plusz gyorstöltés bekapcsolva). Ekkor olyan nagy áramfelvételnek kellene lennie, ami okozhat problémát. Egy nem megfelelően tervezett töltőáramkör ezen kibukhat, még ha van is benne áram limit.
A hibás kábel esetét meg sem említem, az sajnos bármilyen márkánál előfordulhat. -
JocoPoco
csendes tag
Olvasgatom hogy vannak aggodalmat kabel teren. En nem aggodok, mert nem is hasznalom a gyarit se. Vettem fillerekel atalakitokat ( usb 3.1-> mikro) tolteshez , kocsiba melohelyre,stb mivel mezei kabel hegyekbe all amivel manapsag mar semmi gond! Viszont tokeletes megoldas adatkabelnek is! Twrp is igy kerult a fonra.
Toltesre az elozo fon 1A toltojet hasznalon , gyorstoltes funkciot kikapcsolva. Igy is 1.5-2 ora feltolt. Toltes feszkot pedig ugy is a telefon vezerli, innentol fogva nincs ertelme gyarit hasznalnom.De ha hulyeseget beszelek verjetek a fejem a falba!

-
JocoPoco
csendes tag
Herelesbe jo vagyok

-
JocoPoco
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Oooh. Pedig az teljesen letisztult kinai app mentes volt, ehez kepest
Viszont nem merul ugy az aksi. Maskor a reggeli 1oras vonatozas kozben merult 70-75%ra, ma pedig meg csak most ertem el ezt a szintet. Mondhatnam ugy is van 3ora elonyom! -
JocoPoco
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete nekem is megerkezett 54nap utan ez a faja kis fon (x620 3/32)! Tegnap este en is frissitettem 5.8 rol 5.9-re.
Legelso eszrevetelek:
Banyek, mi ez a kinai keplinkes vacak?!?! Majd par perc mulva jott a megvilagosodas!
Balra lett egy "asztalom" ami amolyan hirfolyam szeru amit egyenlore nem tudtam likvidalni
Kapott meg idojaras progit, kinai navit es terkepet, egy play szeru jatekletoltot, egy kinai leirast a telefonhoz, wps office, LeMall, LeStore, egy system update , live gomb let a kozepso
Azt hiszem felsoroltam mindent. Jobban belegondolva ez az eredeti es nekem meg indiai leehetett.
Ha erzekszerveim nem csalnak meg gyorsult is😊 -
MarcoDoma11
csendes tag
Miui Rom alatt lehet allitani az ertesitesi led szinet ? Keeperv miuija van a telon

-
atee_13
őstag
válasz
slezakimi
üzenetére
Az a kérdés mire akarod használni. Én azt mondom jelenleg ennél ár/érték arányban nem nagyon van jobb. Ha nincsenek nagy elvárások pl fullos játék vagy s8 vagy 6s fényképminőség ez a ketyere teljesen megállja a helyét. Egy ismerősömnek 6s van magasztalja is, de nem is ez a lényeg kezébe vette tapogatta fogdosta nem igazán tudott rosszat mondani az összeszerelésről, anyaghasználatról. Ha általános használatra kell szerintem tökéletes választás. Nyilván mondjuk egy redmi note 4 sem rossz választás, de hasonló belsővel (Helio X20+32GB) kb 30 dollárral drágább.
Még Cool 1 hez nem nagyon volt szerencsém arra még kíváncsi lennék. Belső kb ugyan ez elvileg jobb kamera, nagyobb aku. Árban meg nem lenne nagy különbség. -
atee_13
őstag
válasz
slezakimi
üzenetére
Egyenlőre nincs konkrét számadat mert az x520 at majd csak most kezdi igazán belakni az asszony.
Mikor megkapta olyan 95% körül volt az aksija 10 óra lehetett onnantól agyon használta, google szinkronizálás app telepítés, háttérkép keresés, letöltés felhőből. Annyi, hogy a fényerő kímélőre volt véve, de szinte egész nap ment így este 7 körül esett le olyan 23% körülire. Mikor mondtam, hogy most már inkább tegye töltőre.
Amit észrevettem, hogy pillanatok alatt feltölti, nincs "stopperes" adatom, de érezhetően sokkal hamarabb feltölti mint sz mtk-s és nem is melegszik fel az aksija annyira töltés közben.
Az mtk-s szerintem nem bírja eddig, bár ugye felhasználó függő is a dolog. Anyum főleg délután este felé használja akkor telefon netezés FB youtube és weblapok (4-5 óra szokott lenne, főleg ha melójához keresgél a neten) olvasgatása estére nagyrészt azért már rá szokta dugni a töltőre.
Érzésre a snapi sokkal jobban bírja de ez majd akkor derül ki, hogy mit is takar mikor már az asszony is teljesen belakta és használja a "nem tud élni nélküle" appokat is.
Ha tudok majd teszek fel képernyőképet akukról a nap végén, ha úgy összejön egy alakalom.
-
MarcoDoma11
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
se twrp ,se rom a telon
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MarcoDoma11
üzenetére
Hm, miért kell a fastboot?
-
MarcoDoma11
csendes tag
ha a telefon nem hozza be a fastboot modeot ,mi a teendő? bal alsó sarokban kiírja ,h fastboot mode ,vár 1 picit ,és újra indul
-
-
indigo
aktív tag
-
Balage700
tag
Kis kutakodás után rátaláltam a 0.19 stock recovery-ra, fastboot-ban kell valami command paramétert beírni, de azt hogy csinálom? BB72 mesternél ezt egy bat fájlban lehetett megcsinálni.
https://forum.xda-developers.com/le-2/development/leeco-le-2-x526-stock-recovery-t3449208 -
indigo
aktív tag
-
indigo
aktív tag
A telefon OTA-n keresztül letöltötte a frissítést, majd rányomva a gombra, elkezdte frissíteni a telefont. A frissítés ugye úgy történik, hogy a fekete képernyő alján egy szürke sáv jelzi a frissítés menetét. Miután végig ért a szürke sáv a képernyő alján, azt várom, hogy a frissített rendszer töltődjön be. Ehelyett a TWRP jön be. Ez így normális?
Csak abból indulok ki, hogy egy mezei felhasználó, ha frissít OTA-n keresztül, nem fog tudni mit kezdeni a TWRP-vel.
Valamint, ha kilépek a TWRP-ből, akár törölve a Chache-t, Dalvik-ot és Data-t, akár nem csinálva semmit, nem frissül a verziószám és újból felajánlja, hogy letölti a frissítést. Mi lehet a bibi? -
Danecay
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
itt a 18s az utolsó X520-hoz, érdekes.
-
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Csak pingvinezni tudok:

[kép] -
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor megvárom, amíg felrakják.

https://devs-lab.com/download-letv-official-stock-rom.html#How_to_install_LeTv_Stock_ROMs
Innen vadásztam le anno a gyári romot. -
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Festeni az ördögöt. Most megnéztem a system update-et és tölti le a frissítést x520-ra 5.9.020-ra..

-
Danecay
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm! És mi a különbség, persze a verzión kívül az indiai rom és a korábban a leeco.re-n elérhető között? A leeco.re-n kínai alapú volt? Ez rárakható simán a korábban a leeco.re-n linkelt Leeco_x520_BB72_GS_5801809291S-5.8.018S_OTA_v00-re, ami jelenleg a telefonomon van, vagy kell előtte a WIPE DATA vagy bármilyen WIPE?
-
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én maradok a gyárin, ha kiforrja magát a CM rom, akkor talán. A régi Jiayu telómra is nemrég készült bugmentes 7.1.1, amit pont azért cseréltem, mert forráskód híján nem volt épkézláb frissítése a telónak. A fejlesztés során a 6. verziót éli a 7.1.1-es android, na az pihen most a dobozában. Bár az infra hiányozna, mivel csomó kapcsolót már beprogramoztam.
Mindenesetre én csókolgatom BB72 mester lábnyomát, mivel segghülye vagyok ilyesmihez. 
-
Danecay
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tiszta sor és érthető is. ROM téren ezek szerint BB72-től már nem is kell frissítésre számítani Le 2-re? Végül is melyik volt az utolsó BB72-es X520-as ROM? Végeredményben vannak még alternatívák, elég ha csak az általad is linkelt CyanogenMOD-ot és az ITT, több készítő/módosító által közzétett ROM-okat vesszük alapul, csak hát ezeket még nem nagyon próbálta innen senki és hát biztosat a bizonytalanért? E mellett minden bizonnyal nélkülözni kellene a magyar nyelvet, ami nélkül ugyan tudnék élni, de mégiscsak jobb ha az ember a telefonjával az anyanyelvén kommunikál. Egyébként az általad, vagy az általatok fabrikált magyar nyelvet mennyire lenne komplikált implementálni egy másik esetlegesen szintén jól működő ROM-ba?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Danecay
üzenetére
leeco.re már a domain.
(#4528) fehermokus
Pontosan ezért nem folytatja rajta a munkát. Mindenki kötelező jelleggel elvárja, hogy 5-6 telefont frissítsen egyszerre. Igazából neki 1 db ROM-ot kellene elkészíteni a Grossoshop-nak, amivel elkezdik árusítani a telefont, az összes többit önszorgalomból csinálja. Abban sem bízik már, hogy támogatást kap, mert eddig kapott összesen pár Eurot többezer letöltés után.
-
Danecay
addikt
válasz
fehermokus
üzenetére
Értem! És ez mikor és melyik készülékre jött ki, mert nekem az X520-on 18s van de nem is nagyon találtam újabbat, pedig szinte napi szinten benézek ide és enne ellenére létezik, hogy átsiklottam volna 2 megjelent ROM-on is?
-
Danecay
addikt
Újabb BB72-es ROM-ról lehet esetleg tudni valamit? Rémlik,hogy kb.1,5-2 hónappal ez előtt volt arról szó, hogy várhatóan kb. 2 hét múlva lehet számítani az újabb ROM-ra BB72 műhelyéből, ehhez képest már az oldal sem elérhető ahonnan az eddigi ROM-okat lehetett letölteni.
-
Voloka
tag
Hali!
Tényleg nem tud senki tippet adni,hogy ezt érdemes-e tölteni: http://bbs.le.com//zt/eui/le_2.html
5.9...020s ? -
attiati
veterán
Opera bongeszot hasznalok es a hatterben megnyitott lapokat ujratolti, amikor par perccel kesobb arvaltok az adott lapra, hogy elolvassam.
Ez osszefuggesben lehet a leeco memoriakezelesevel?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MarcoDoma11
üzenetére
Aliexpress.
Topikban nem bizniszelünk.
-
MarcoDoma11
csendes tag
Van valakinek elado a telefonhoz mellekelt jack csatlakozo? Az enyem megadta magat 4 honap utan

-
korikmate
tag
Sziasztok!
Az x527-es 20s frissítéséről még mindig nem találok infót sehol. Tud erről valaki valamit?
Köszi!
-
gonorrea
senior tag
válasz
Dave855
üzenetére
Régebben linkeltem képet milyen volt törötten (12.18. körül), ilyen lett:
Kijelző teljesen tökéletesen működik, érzékel minden hol, kb 1 óra volt a munka gsm boltban és 3500 HUF-ba fájt (kijelző 37 $)
-
gonorrea
senior tag
Megjött aliról a kijelző (01. 07-én rendeltem), holnap viszem be egy gsm boltba, ujjak keresztbe

-
indigo
aktív tag
Szeretném az x527-es készülékemet backup-olni. Jelenleg egy 5.8.0.16-os ROM van rajta, félig magyar, félig angol nyelvvel. Ha jól értem a dolgok menetét, ehhez egy TWRP-re van szükségem, mert a gyári recovery csak törölni és update-elni enged a belső memóriáról. Ha igen, ehhez a BB72 x520-as TWRP kell?
Ezután ki szeretném próbálni a gyári orosz ROM-ot innen letöltve, mert jelenleg is orosz van rajta, csak ugye a 16-os. Ha az előbbi BB72 x520-as TWRP-t rakom fel, akkor azzal simán visszatehetem a lementett rendszeremet, ha nem tetszene a 19-es orosz ROM? Nem lesz semmi probléma?
Köszi a válaszokat! -
Voloka
tag
Üdv!
Van már valakinek infója ahttps://devs-lab.com/download-letv-official-stock-rom.html#Le_2_Mediatek_Stock_ROMoldalról tölthető x820 5.9 20s-romról?
Javasolt? -
MarcoDoma11
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen, a messenger volt a ludas...sz@r az egesz
letoroltem ,majd felraktam ujra ,es 1 regebbi verziot rakott fel ,igy megoldodott a gondom 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyári rom és recovery van rajta.