Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
-
kazan23
aktív tag
Köszi arfer,
Kicsit kaotikus itt is az info twrp és rom ügyben, mint xda-n.
Felnyitnád a szemem, hogy mi más és mi ugyanaz, szóval mi passzol?
LeTv= LeEco? X526=X527=X6xx?
Köszönöm!@emeritus: coolicool volt a webshop, ami talán másik kettővel is egy és ugyanaz, legalábbis számla szerint
(bg, gb...) -
kazan23
aktív tag
válasz
kazan23
üzenetére
A leírás működik a LeTv Le 2 64GB (Le X526) Snapdragon 652-es "valami"-hez
is?
https://logout.hu/bejegyzes/tibcsi0407/leeco_le_2_le_2_pro_custom_rom_es_twrp_telepitese.html -
kazan23
aktív tag
Igen, 64GB van a dobozon is, EUI 5.8.019S. (6.0.1)
Mi most a "normális" ROM, ami stabil és nincsenek alapszintű bug-ok?
/system:size: 3.9 GB
used: 3.4 GB
free: 519.1 MB/data:
size: 23.0 GB
used: 4.1 GB
free: 18.9 GBDevice Info:
Android: 6.0.1
Device: le_s2_ww
Model: Le X526
Maker: LeMobile
App version: v1.5 -
arfer
senior tag
válasz
kazan23
üzenetére
Van 32GB-os és 64GB-os verzió is a telóból. Neked tuti a 64GB-os van? Az van a dobozán? Ha igen, és webshop-os ROM van rajta, akkor lehet, hogy elrontották annak a felrakását, és le kell cserélned egy normális ROM-ra, de előtte TWRP-vel a data partíciót teljes méretűre kell állítani.
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok, nemrég csomagoltam ki az X526-ot. Elképzelhető, hogy a 64GB-ból (formázva 58) valójában csak 21GB a szabad hely?

-
Danecay
addikt
A MIUI 10 után érdeklődőknek, közben elérhetővé vált a 8.9.20-as verzió is.
-
amadeus11
senior tag
X620-ra van már működő 8-as droid? Nem mintha baj volna a hatossal. Csak hátha..

-
Danecay
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Közben sikerült megtalálnom a 8.9.13 global verzióját, ebből a verzióból volt fent nekem ezt megelőzően a 8.9.6. A különbséget a MIUIPro és a MIUI Port között továbbra sem tudom, hogy mi de hátha majd elmagyarázza valaki, mindenesetre nekem mindkettő volt fent és a legfeltűnőbb különbség rövidke használat után az volt, hogy a MIUIPro csak egy pár nyelvet támogatott míg a Port mint ahogy a Global jelzésből is adódik többet is, köztük a magyart is.
Annyit mindenképpen megjegyeznék, hogy a lenti link alatt található ROM fórumának posztjában a fejlécen ez áll: "Порт Le2x527 Kenzo Global miui10"
Nekem sima x520-ra volt telepítve és minden gond nélkül működött.
Tehát a link: Port_le_s2_kenzo_global_8.9.13Csak saját felelősségre!!!
-
junkpod
nagyúr
válasz
janakbacsi
üzenetére
Én messengert használok Aureal rommal, hibátlan többnyire.
-
Danecay
addikt
Szia! Nem tudok érdemleges leírást csinálni mert én nem tesztelem hanem használom a ROM-ot, így sok olyan hibája is lehet amit én nem vettem észre mert nem használom de lehet nálad egyből jelentkezne. A legutolsó ezzel kapcsolatos hozzászólásom óta annyi változott, hogy kijött a 8.9.13 ami már nem international, verzió és ennek megfelelően nem tartalmazza a magyar nyelvet sem ellentétben az általam telepített 8.9.6-al. Rövid használat után a 8.9.6 is egész stabilnak tűnt de közben én is frissítettem így a 8.9.13-t használom jelenleg, egyelőre nem angolul. A magyarul is tudó 8.9.6-ot közkívánatra feltölthetem valahová már csak azért is mert már nem találtam meg, de az ügyesebbeknek vagy más néven biztosan fellelhető. Amennyiben van erre igény jelezzétek és feltöltöm, de közben remélem a 8.9.13-ból is lesz international verzió.
-
mucike
csendes tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nagyon-nagyon egyetértek Danecay fóruntárs szavaival! A MIUI 9-es toronymagasan a legjobb a telefonra (x526)!
Kérdezném, milyen a 10-es? Tud magyarul teljesen?Más... Hogyan lehet a gyári Kamera ikont visszavarázsolni? (MIUI 9)
-
Danecay
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem vagyon nagy Facebook-os de nekem MIUI9-alatt működött az is és a messenger is, AospExtended ROM alatt csak messenger (lite) volt telepítve de az is működött. Nekem kicsit az is furcsa, hogy volt olyan ROM amivel működött, de csak pár napig. Próbáld ki a MIUI-t abból is inkább 9-t a biztonság kedvéért mert a 10 az még csak Beta ha jól tudom, háta. Számomra a MIUI tűnik leginkább olyan ROM-nak ami azt a benyomást kelti mintha a telefon sajátja lenne és direkt rá fejlesztették volna. Letisztult, átlátható, a elérhető funkciók mind működnek. Van annyira jó és stabil, hogy ezzel minden probléma nélkül akár hazai kereskedelmi forgalomba is hozható lenne a telefon, nem úgy mint azokkal a ROM-okkal amikkel kézhez kapja az ember külföldről történő rendelés után.
-
janakbacsi
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Azt is próbáltam. Azokkal sem működtek a kérdéses appok.
-
PainKiller13
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Tesóm linage rommal használja őket. Nem panaszkodott.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Danecay
üzenetére
az a helyzet, hogy először az aex-el kezdtem, de azzal már a kezdetek kezdetén sem ment a facebook és a messenger. ezért váltottam az eui-ra, amivel pár napig ment, aztán már megint nem. kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta, mert én ajánlottam nekik ezt a telefont, ami ugye 90 dollárba került csak, de pont azokat az alkalmazásokat nem tudja használni a tulajdonosa, amiket a legjobban szeretne. van itt valaki, aki használja problémamentesen a facebook, instagram, messenger appokat. ha igen, akkor árulja el legyen szíves, hogy melyik rommal? előre is köszönöm.
-
Danecay
addikt
-
emeritus
tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz
üzenetére
Az elmúlt pár oldalon volt róla szó, hogy ki milyen rendszert rakot fel.
A lényeg lenne az, hogy frissíteni kellene a gyári rendszert, amivel kaptad a telefont és lehet megoldódik a térerőprobléma.
Nekem úgy rémlik, hogy valamelyik webshop által adott ROM hibás volt és le kell cserélni, de majd a többi X526 tulaj kijavít. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Egész pontosan mire gondolsz? (nem igazán vagyok otthon ebben a témban)
Én most így láthatatlanban az Android 6.0-ra gondolok, azt kellene lecserélnem egy 7-8ra? -
törölt tag
Sziasztok!
Az 5655-ös üzenetre valaki tudna nekem válaszolni? Fontos lenne.
Köszönöm szépen
Üdv -
Danecay
addikt
Ha már a különböző ROM-okról beszélünk. Van egy kis problémám miszerint a [ROM][X52x][8.1.0_r43][VoLTE][OFFICIAL] AospExtended ROM V5.8 [DUI] romot használva nem tudom megváltoztatni a telefonom MAC address-ét. Mindent ugyanúgy csináltam mint MIUI9 alatt ahol működik is a dolog de itt nem. Azért lenne fontos mert a cégnél MAC cím alapján tiltják a WIFI hozzáférést ahol az én telefonom címe tiltva van viszont egy rendszerben nem regisztrált vagy keveset használt címmel rendelkező telefont már felenged a hálóra. Hosszúak az éjszakás műszakok na
Az XDA-n a ROM saját topikjában még nem kaptam választ de amennyiben nem tudom megoldani valószínűleg megy vissza a MIUI, annyi különbséggel, hogy ezúttal kipróbálom a 10-et. -
tibcsi0407
félisten
válasz
PainKiller13
üzenetére
Kamera sosem lesz gyári szintű.
-
PainKiller13
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Esetleg leírhatnátok, hogy ki melyik romot használja és hogy van e hibája. Lineagel nem vagyok valami elégedett, kamera pl pocsék.
-
mucike
csendes tag
Szeretnek kosznetet mondani tibcsinek es Danecy-nek a segitsegert! Az elso Rom csere utan (lineage) a masodik (miui) tokeletesen sikerult. Lett egy szuper telefonom!
-
törölt tag
Sziasztok!
Megérkezett a Le2 Le X526-os Modellszámu készülékem!
Viszont olyan problémám akadt, hogy nem tudok sehogy sem csatlakozni a hálózathoz (Telekom).Megtalálja, viszont nem csatlakozik.
SIM et érzékeli, azt hittem, hogy nincs kifüggetlenítve, de nem az.
Nem tudom, mit tehetnék, GSM be elvittem, de tanácstalanok. Azt mondták, küldjem vissza.
Segítségeteket előre is köszönöm!
(Nyíregyháza)
-
mucike
csendes tag
Sziasztok! Az x526-som Unlock-ja mindenáron egy PIN kódot kér, amiről semmit nem tudok és a telefonnal kapott egyik papíron sem szerepel. Van erre valamilyen általános kód vagy más egyéb megoldás?
-
Danecay
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Vannak annál jobb ROM-ok szerintem, ne szívasd magad.
-
trouble
senior tag
Szerintetek az x526 gyári tőltője tudja QC3-at ?
-
janakbacsi
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen, próbáltam. Nem segít.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
janakbacsi
üzenetére
Törölted az alkalmazások adatait?
-
janakbacsi
őstag
aurel féle slim eui-t felraktam. pár napig működött a facebook és az instagram rajta, de most már nem sajnos. internetkapcsolati hibát ír, pedig van net, mert a többi app, amikhez szintén kell, azok működnek. mi lehet a probléma?
-
mucike
csendes tag
Lehet, hogy okosabb másképp feltenni a kérdésemet. Az aurel rom-okról tudom, hogy magyar nyelvet is tud (köszönet tibcsinek), de a többiről nem tudok.
Valaki megmondaná, hogy mely rom-ok tudnak teljesen magyarul? Tulajdonképpen számomra ez a fontos. -
Danecay
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Nekem összességében mindegyik jól futott, egyikkel sem volt igazán bajom miután lecseréltem a websghopost amivel érkezett a telefon. Volt fent BB72-es ROM-ból több verzió, MIUI9-ből több verzió, ami mintha a telefonra lett volna szabva, nagyon szerettem, és jelenleg az AOSP Extended 8.1 Droid van fent de ezzel sin semmi bajóm. Azt mondhatom, hogy a telefon eddigi 2 éves használata során nem éreztem olyan lassulást amit nem tudtam minek betudni.
-
attiati
veterán
Nektek mennyire fut akadálymentesen a (bármilyen) rom?
Most ajtottem xiaomi mi a1-re és nulla lassulas, akadás van az x527-hez képest, amin még egy letisztult orosz 6-os android futott. Nem tudom, hogy a rommal volt e a baj, vagy összességében a telefonnal.
De az teny, hogy a leeco rom sokkal kényelmesebb volt a xiaomi stock droidjához képest. -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Megint a segítségetekre szorulok.Elkövettem egy nagy hibát romot szerettem volna cserélni és a twrp-ben a system -et is töröltem,közben eszembe jutott,hogy nem másoltam fel a belső tárhelyre a romot.Most rendszer nélkül áll a telo a LeEco feliratnál.Most vége neki vagy javítható? -
Tejcsi4
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A kábel volt a ludas... szerencsére a legolcsóbban megúsztam... köszi!
-
Danecay
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Bal alsó négyzet alakú gombbal hozod elő a gyors eléréses dolgokat mint pl. wifi, bluetooth stb. gombok. Amennyiben a megszokott fentről lehúzós megoldásra gondolsz úgy a legjobb megoldás egy valamilyen másfajta ROM telepítése lehet.
Én jelenleg ezt használom: [ROM][X52x][8.1.0_r43][VoLTE][OFFICIAL] AospExtended ROM V5.8 [DUI]
ezt megelőzően pedig ezt: [ROM] [X52X] [PORT] [MIUI 9] [MiuiPro] [8.1.18] [VoLTE] [G-APPS] MIUI 9 for Le 2Én mindkettővel meg voltam elégedve.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó topikban járok e, de van egy LETV X526-om amire szeretnék notification bart varázsolni (ahol a wifit meg egyéb dolgokat lehet kapcsolgatni), ezt miként lehet megoldani?
-
Tejcsi4
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Veszek egyet, aztán meglátjuk...
Töltő baja nem lehet?
-
Tejcsi4
csendes tag
Sziasztok!
Kettő éve szolgál egy Le2-es készülék. Eddig soha semmi probléma nem volt. Most azonban gondolt egyet és véghez vitt magától egy hard resetet. Ez még nem is lenne gond, a belső memória maradt, könnyen visszaállt minden. Ami viszont probléma, hogy a készülék nem tölt, illetve csak nagyon nyögvenyelősen. A gyorstöltés kiment, az nem működik. Egy óra alatt tölt 2%-ot kb. És nem tölt fel. Mi lehet a gond? A gyorstöltő és a kábel nem hiszem, mert tölt csak nagyon nagyon lassan. Előfordult már Veletek hasonló? Ennyit bírt az eszköz? BB72 utolsó ROM van amúgy rajta.
-
nTaur
csendes tag
Szervusztok! Szeretném megosztani veletek a tapasztalataim kijelző cserével kapcsolatban, hátha valakinek segítség lehet, ha ilyesmire készül. Szóval ma cseréltem az x620-ason. Nem ez volt az első, ezért kevésbé voltam körültekintő, mint kellett volna. Meg is lett az eredménye.
Megsérült az alsó szalagkábel, melynek következtében a 3 navigációs "gomb" elszállt. Továbbá az egyik saroknál szétszedéskor megszaladt a kis műanyag lapocska (amivel melegítés után a kijelző alá lehet nyúlni) és begyűrte a kijelző rétegei közti fóliát. Ez a kisimítása után is látható nyomot hagy... Amiért mindezeket leírom, az az, hogy ha valaki ilyenre adja a fejét (és erről ennek ellenére sem beszélnék le senkit), arra figyeljen nagyon, hogy miután kellően körbemelegítette a telefont és sikerült elemelni kissé a kijelzőt valamelyik saroknál, amikor körben megpróbálja a ragasztótól eltávolítani azt, 2-3 mm-nél mélyebbre ne nyomjon be semmit, ellenkező esetben kárt okozhat. Kivétel ez alól a telefon teteje, mert ott nem csak a peremén van ragasztva, hanem a hangszóró vonala alatt is. És érdemes vákuum tappancsot használni, amit a videókban is látni. Remélem valakinek hasznos lehet ez. Sok sikert! -
tibcsi0407
félisten
-
Udine
csendes tag
válasz
emeritus
üzenetére
Sziasztok, hogy tudom szoftver frissítést végezni a LEX 626-os telómon?A másik kérdésem,hogy a frissítés vagy minek a hiánya okozza,hogy a képernyőzár jelszavát,már második alkalommal nem fogadta el,így másodszorra kellett hard resetet csinálnom,hogy használni tudjam a telefonom.Köszönöm!
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Eddigi Androidos időszakom(android megjelenése)óta ez okozott valami miatt sokkal több fejtörést.Az első teló amivel kezdtem a változtatásokat az Xperia X8 volt,utánna jöttek Huawei,Honor,Xperia,négy éve csak Xiaomi van a családban (kb 4db)de együtt nem volt ennyi szí....s.
Még egyszer Köszönet a segítségért arfer,tibcsi0407,junkpod. -
szimla65
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szia!
Nem tudom ezeket nem ismerem.
De az este még egyszer neki kezdtem teljesen az elejéről és sikerült.AospExtended(ha jól írom)romot tettem első próbának.KÖSZÖNÖM a segítségedet és minden fórum társét.
-
szimla65
aktív tag
Ezt a rendszer frissítő alkalmazást sehogy nem lehet megszerezni?Ha feltelepíteném hátha előrébb jutnék.
-
szimla65
aktív tag
Most már semmi recovery nem jön be.Van olyan ikon amiből kettő van(pl:e-mail,letöltés,sim tool,stb),ez eddig is így volt.
-
szimla65
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
szimla65
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm megpróbálom.Már nagyon szo...t ,péntek este óta majdnem folyamatosan.És csak a nyitás van meg.
-
arfer
senior tag
válasz
szimla65
üzenetére
Esetleg föltenni a legújabb gyárit (ezt nem lehet TWRP-ből fölrakni, ld. leírás), majd utána próbálkozni a TWRP-vel?
-
arfer
senior tag
válasz
szimla65
üzenetére
Amikor jelszót kért a TWRP, nekem az volt a megoldás, hogy letöltöttem innen a 19-es stock recovery-t, azt fastbootból felflesseltem, belebootoltam a vol+ és power gombokkal, ott csináltam egy Clear Data-t, ami minden adatot legyalult, majd a korábban ismertetett módon újra feltettem az általam ajánlott TWRP-t. Innentől működött. És azért a biztonság kedvéért még egyszer mondom: X526-ra ne X620-as recovery-t meg ROM-ot próbálj feltenni.
-
-
arfer
senior tag
válasz
szimla65
üzenetére
Zárva van, fastboot oem unlock-go nyitja. Utána mehet a TWRP. DE VIGYÁZZ! Fastbootból CSAK billentyűzetkombinációval gyere ki, tehát a TWRP flesselése után hangerő fel + power hosszan nyomva a TWRP-be fog vinni. És ott mentés az első lépés. És X526-ra nehogy véletlenül az X620-as TWRP-t tedd! Azt tedd fel, amit linkeltem twrp-3.2.1-1-codeworkx-s2.img. És persze ROM-ból is az X526-ra valót tedd fel, ne az X620-ra valót.
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Pénteken megjött a teló Le2 X526
Nem lehet kiválasztani a Shift+jobb egér gomb kombóra a parancsablak nyitása itt sort,mert nincs ilyen.
Akartam a gyári recovery-vel updetelni a BB72 meg egy másik X526 -ra való gyári kinézetű romot(XDA) valami olyat ír ki,hogy nem találja a fájlt.
Ha elindítom fastboot módban akkor a fogaskeréknél két írás van (lehet,hogy nem jól írom).A fogaskerék alatt van és még egy az alja körül.Ugyan olyan kinai+angol írás.Hogy tudom megnézni ,hogy nyitott a teló vagy nem?
Az összefoglalót is elovastam már tibcsi0407 blogját is(mindkettő itt van előttem külön lapon),nem tudom mit rontok el vagy miért nem sikerül. -
attiati
veterán
Most szembejött egy lehetőség és eladó egy 1 hetes leree telefon.
A tulaj próbálta rootolni és nem bootolja be a rendszert, a logónal megáll. Recovery menü bejön.
Szerintetek van esély megmenteni egy ilyen telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bg, gb...)
is?

Kérdezném, milyen a 10-es? Tud magyarul teljesen?

Megsérült az alsó szalagkábel, melynek következtében a 3 navigációs "gomb" elszállt. Továbbá az egyik saroknál szétszedéskor megszaladt a kis műanyag lapocska (amivel melegítés után a kijelző alá lehet nyúlni) és begyűrte a kijelző rétegei közti fóliát. Ez a kisimítása után is látható nyomot hagy... Amiért mindezeket leírom, az az, hogy ha valaki ilyenre adja a fejét (és erről ennek ellenére sem beszélnék le senkit), arra figyeljen nagyon, hogy miután kellően körbemelegítette a telefont és sikerült elemelni kissé a kijelzőt valamelyik saroknál, amikor körben megpróbálja a ragasztótól eltávolítani azt, 2-3 mm-nél mélyebbre ne nyomjon be semmit, ellenkező esetben kárt okozhat. Kivétel ez alól a telefon teteje, mert ott nem csak a peremén van ragasztva, hanem a hangszóró vonala alatt is. És érdemes vákuum tappancsot használni, amit a videókban is látni. Remélem valakinek hasznos lehet ez. Sok sikert!