Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz kissgéza76 #14615 üzenetére
"A lumen jelzés meg "véletlenül"el van cseszve, hogy "ne üsse agyon" a 2 év garis cucokat.
És tényleg!"
"Az eredmény meggyőző lett! Legalább annyit nyom, mint az elődje.
Szóval én még nem temetném a V-TAC-ot! Főleg, hogy itthon nálunk minde V-TAC-al van megcsinálva. :p"Hát én abban erősen kételkedem, hogy a lumen adatok el vannak cseszve...
A katalógusban is ugyenezen adatok szerepelnek.(Bár az sem kizárt, hogy az eddigiek voltak kamu adatok.)
Engem annyira nem is villanyoz fel, hogy Samsung LED lett. Eddig is inkább a vezérlőelektronika pusztult el és nem a LED-ek.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz kissgéza76 #14617 üzenetére
Az ár már igy is a márkásaknak a legalja,ha leviszik az árat megint ócskák lesznek.A V-tac eddig azt irt amit akart,a papír elbírja.A Samura pedig a valós értéket kell.
-
pjen
félisten
válasz kissgéza76 #14615 üzenetére
Az nem tűnt fel,hogy majdnem a duplájába kerül és nem világit annyira.
-
pjen
félisten
válasz kissgéza76 #13772 üzenetére
Azt írja,masszív ütés,por és víz álló kivitel,biztonsági üveggel.Egyébként a WEB árúházak 80% a ilyen.Ezen az árszinten nincsen garancia.
-
macilaci78
nagyúr
válasz kissgéza76 #13769 üzenetére
Lehet, úgy érti, hogy 200 W hagyományos izzó fényerejével rendelkező refi, vagy 200 W r7s foglalatúval megegyező refi. Persze, ez így még hatásvadász, félrevezető és tényleg lehet szar is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pjen
félisten
válasz kissgéza76 #13769 üzenetére
A 200W lehet túlzás,a papír sok mindent elbír,de mért életveszélyes ipari szemét?
-
macilaci78
nagyúr
-
jilian
addikt
válasz kissgéza76 #11860 üzenetére
Ugyan ez az égő másik webshopp-ban már csak a hideg fehéret írja hozzá.....
Vagy úgy működik ezeknél hogyha a leg erősebbet veszed automatikusan tudja az összes WW + DW + CW?
-
jilian
addikt
válasz kissgéza76 #11860 üzenetére
Mi kell nekem még hozzá, hogy ezt az égőt be tudjam üzemelni az egyik zonámra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest