Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Chaser #16324 üzenetére
na végül a 12wattos V-tac 6400K ami bedöglött vissza vittem mixvill-be és csont nélkül cserélték
hoztam helyette 9wattos V-tac Pro-t amiben Samsung LED van és 3000K-es
nos megnéztem ez is villog a régebbi 10wattos sima V-tac 2700K is villog viszont ez a 3000K-es sokkal fényesebb és nagyon kellemes végre a 3000K színhőmérséklet. olyan mintha ez tényleg hozná a 800 lument míg a sima V-tac széria kevesebbet adott
a poén hogy jóval olcsóbb volt mint amit vissza vittem így 300 forint ráfizetéssel kaptam kettőt430forint egy ilyen 9 wattos 3000K-es V-tac Pro Samsung LED
ja és a poén hogy mondta a fickó hogy 5év gari van bármikor tönkre megy hozzam be kicserélik
azért az már majdnem örökélet
ja és a V-tac Pro úgy 1centivel rövidebb szóval kompaktabb is ha búrába rakná valaki
aki nem akar drága izzót és nem zavarja ha villog a LED akkor én ajánlom mert ilyen olcsón 5év garival
nincs semmi más ami 3000K és van is fényereje mert ennek vanWC-be bőven elég szobákba meg majd nézek 1500lumenes ugyanilyet és meglátjuk, aztán ha lesz később pénzem Philipsre cserélem de most már nagyon érdekel az 5év garanciából menyit bír
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Forgószék - prémium bőr és fa
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest