Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter889

őstag

válasz macilaci78 #13905 üzenetére

Köszönöm szépen a válaszaitok.

Tudnátok megbízható, legalább 8 wattosnak feltüntetett E27-es foglalatú RGB körtét ajánlani, ami nem zenél, és aminek a működtetéséhez nem kell mobiltelefon?
    (Akár külföldről, akár belföldről.)

Szerettem volna a V-Tacnál megnézni a a 6 wattos RGB-s izzójukat, de csak rendelésre tudták volna csak leszállítani.

(#13895) mzso, Az elemlámpás topikban a nyitó hsz-ben kifejezetten ajánlott bolt a Fasttech, úgy van feltüntetve hogy a legtutibb, tehát nemcsak egyvalaki ajánlotta. Én meg nem gondoltam, hogy az csak az elemlámpákra vonatkozik.
    A V-Tac RGB körte 6 wattosnak van feltüntetve. Olyat kerestem, ami 9-10 wattos (hogy azért legyen fényereje).

(#13896) mzso, igaz, sajnos még a közölt paramétereknek sem lehet hinni.
    De további probléma, hogy nem tüntetik fel, hogy a lumenérték a fehér fényre vagy a színesek közül melyikre vonatkozik.
    Így a lumenérték is parasztvakítás az RGB-s körték esetében.
    Feltételezem, akkor már a wattszám már jobban tükrözi a valódi fényerőt.

(#13901) szabifotos, értem.

(#13902) Zeki, sajnos tényleg nagyon gagyik sokszor. Éppen azért vettem a drágább kategóriából (mert a 11 dollár már a drágább kategória),mert reméltem, hogy minőséget kapok.
    Magyarországi boltban nem találtam RGB E27-es legalább 9 wattos körtét. Persze lehet hogy csak felületesen kerestem.
    Meg aztán átnézni a hazai boltok termékkínálatát, elmenni személyesen stb. elég problémás, különösen ha apróságokról van szó. Az hazai akciókat nincs energiám figyelgetni.

(#13905) macilaci78, hogy érted a full refundot? Jól hangzik. Kérjem vissza a teljes vételárat? És nem fogják kérni, hogy ezt postázzam nekik vissza?
    Ez a harmadik rendelésem a Fasttechről. Az első kettő kézilámpa volt, amit a lámpás topikban kifejezetten ajánlottak. Mindekettő jó minőségű, kifogástalan.
    Ezt az RGB-s körtét konkrétan senki nem ajánlotta, én néztem ki.
    Szerintem úgy lehet a legjobb vételeket csinálni, hogy olyan eladó olyan termékét kell venni, amiről itt konkrét tapasztalat alapján jókat írnak. Tehát nem hibáztathatom az elemlámpás topikot sem, hiszen az kézilámpák kifogástalanok.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés