- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Láttam a meccset, erre tényleg kíváncsi leszek
Viszont most néztem meg a Azubu Frost vs Team SoloMid meccseket (nem magyar embernek vannak időzítve ezek a streamek
), és a TSM nagyot esett a szemembe... Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen jó játékosok hogy tudnak alap hibákat elkövetni... Esetleg én vagyok az idióta, és nem értek a játékhoz, de hogy egyetlen teamfightba se a carry lett fókuszolva, az hihetetlen... Nagyjából innen kezdődik az utolsó teamfight. Fókuszsorrend: GA-s Irelia, Skarner, Taric. Meg lehet figyelni, Woong ott sétalgat, és lövöldöz hátul nyugodtan, ő csak turetdamage-et kapott. Piszokjól kezdték az earlyt TSM-ék, de midgameben ilyenek miatt szúrták el a meccset...
Szóljatok ha rosszul tudom, de elvileg a nagy damage-et osztó squishy ellenfél a fő célpont mindig, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest