- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLaci89
tag
válasz
Backspace #12201 üzenetére
Azért nincs poszt választás, mert nincsenek posztok. A Riot miért is kényszerítené rá a játékosokat hogy ugyanúgy játszanak mint a profik a versenyen(ami lehet h 1-2 hónap múlva teljesen más lesz)?
Például versenyen is látsz elég érdekes felállásokat, mint például double jungler. Gyakorlatilag egy poszt nyomogatós rendszerben mindent ami nem gyakori kizárnál, ami nem jó.Mellesleg én is szörnyű vagyok ad carryvel és nem most kezdtem, de nem megy és ezért nem is erőltetem azokat a hősöket
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest