Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey0235
aktív tag
valaki tudna egy olyan honlapot mondani ahol champekhez mutatják a mastery page-t?

-
harcikoca
senior tag
Próbálnám unlockolni a free championt de mindig ezt írja ki, mikor már napok óta bevan likeolva. Mérnem jó??
-
mandin
senior tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Akkor a közeljövőben talán marad így

-
trassher
addikt
Az hogy lehet hogy bronze-ban vagyok és a saját illetve enemy teamben is volt 1-1 silver player?
-
Dani_kp
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
-
mandin
senior tag
Kha'Zix-ot érdemes most megvenni? Lehet Ahri helyett őt venném.
-
ChromeX
addikt
Csak nekem nem tetszik ennyire hogy nem irja ki a win lose arányt? a champeknél
-
kexksz
addikt
20 percnél surrendelni kellett, mert 0/8 volt a top, az ad meg 0/7 és loss prevented! VAN ISTEN! keresztények - ateisták 1:0
-
had423
aktív tag
Miért van az, ha befutok olaffal a teamfight elején, akkor mindig batergetolnak, és pár másodperc alatt elintéznek? Warmogs + fmallett ide vagy oda.
-
reflxx
aktív tag
válasz
skitzoo
üzenetére
Ennyit írtak: You are only able to spend Refund Tokens to refund content that has been purchased in the past 90 days. Unfortunately, the content you are requesting a refund against was originally purchased more than 90 days ago, so I am sorry to say that I cannot assist you with this request.
-
skitzoo
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Na most megnyugodtam.

Más: Szerintetek visszavesznek két skin-t tőlem? Mármint egy Trundle skint meg egy Xin skint. Még 1 éve vettem őket kb, és mikor kijött ez a refund-os marhaság akkor azokat nemlehetett viszaadni mert rég vettem. A 3 lehetőséget elnyomtam mondjuk, de irtam most a RIOT-nak. Szerintetek vanrá esély hogy visszakapom az RP-t?

-
skitzoo
senior tag
Agyf*szt kaptam komolyan. Azt irja hogy játékba vagyok de már rég Defeat. (Igen újrainditottam a gamet és akkor meg reconectelnem kéne de aztse lehet)

-
Kanczy
veterán
Arra való, hogy a lanere többet ne kelljen wardot vinni. Szerintem bőven jó, laning phase után maximum eladod, és teljesen biztos, hogy pluszpénzzel jössz ki

Megint best of 5, de az első meccsen természetesen az instalock mid Kaylem elfeedeli az ellenfél Ahrit (miután a spanommal könyörögtünk neki, hogy hadd midezzünk, rommá lett volna verve Dianaval), a harmadikon pedig instalock Ashe és 0/13 Blitzcrank volt boton. Ez a játék nem akarja, hogy feljussak

-
KYZRR
őstag

-
ClydeBeka2
őstag
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3073741&fb_source=message
Div 1-esek vigyázzanak!
-
Malanrion
tag
tökjó, ismeretlen hiba, és most MINDEN eredményemet törölte rankedből, kidobott a tierből stb...ja és a send report gomb nem működik, cska a don't send dejó-.-
-
Dani_kp
addikt
Epic (tank) Lulu voltam

. Pont meg tudtam volna venni a banshee's veil. -
Kanczy
veterán
Na, most legalább tevékenyen részt vettem a defeatben... olyat feedeltem, hogy öröm volt nézni

-
Novo
csendes tag
Nagy bátran ma hajnalban letoltam a 10 placement meccset
6-4 silver V.[link]. Legjobb a jungler rammus volt mobility boots -> Thornmail kezdéssel, de még aztis sikerült megnyerni
.
Egyébként nekem is vannak lagspike-ok de csak egyszer haltam miatta -
Silencer83
addikt
sziasztok!
egy ideig nem tudtam melo miatt LOLozni, most meg nezem szedi a frissitest, season 3 ...
milyen fobb ujitasok lettek nagyvonalakban leirna valaki!?
-
BoneDragon
veterán
válasz
n a x v i L
üzenetére
Oce legalább feldobja a streamet nem csak néz mint rozi a moziba és 2 hetente megszólal. Nekem most saint tetszik nagyon, igaz most accountot húz és trollkodik. Bírom, hogy mindig mással megy jungleba
-
n a x v i L
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mert Ocelote érdekesebb, ugye ?

Am szvsz Aphromoo és PL a két legjobb streamer
. -
BoneDragon
veterán
Én wickd-et nem szoktam nézni, halál unalmas a pali ráadásul mindig ugyan azzal megy szinte.
-
reflxx
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
egyre megy

-
reflxx
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
oce megunta kevint. most wicked-del huzatja magát

fb: Mike "Wickd" Petersen
10 órája
I failed quite hard last game
Gotta shape up and win one more game to get @oceloteWorld into diamond league! -
mandin
senior tag
Ahri vagy Fiora?

-
n a x v i L
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nem : o. Kéne? Mindjárt megnézem mi folyik ott
.Szerk.: Ez most komoly? Wickd Ocelote-tal duozik?
(
) -
ClydeBeka2
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Te is nézed Wickd + Ocelote-ot?

-
n a x v i L
aktív tag
Chatben Wukong helyett mióta ir TheMonkeyKing-et?

-
Kanczy
veterán
Ehhh... 5. meccsemen a Zyránk kidczett 5-6 percre, majd én microdc boton, és megöltek. Vesztettünk

-
had423
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
ROFL és tényleg. Ma volt egy winem. Szarrá röhögtem magam.

Annyira iszonyatosan debil volt mind a két csapat. Olyan teamfightok voltak, mint ha vígjáték lett volna. Soha életemben nem láttam ennyire iszonyatosan noobokat, és szó szerint mondom. Kb mint ha valami 10-es szintűekkel játszottam volna egy alaszkai costum gameben.
Ilyet soha többet. -
skitzoo
senior tag
Division Hell!!!

-
had423
aktív tag
El nem hiszem. Mindenki így kezdte a lvl 30-at, vagy velem vannak nagy gondok?
7 meccsből 1 win. Az elején volt egy meccs amim azon ment, el hogy beszart a carry gépe, és onnan bukom az összeset. Ilyenek vannak a csapatomba, hogy mfortune 100hp-val fut singed után, a többiről nem is beszélve. Értem én, hogy ez az elohell, de azért nyernem is kéne valamikor.
Ez most egy szerencsekerék, vagy van valami biztos kiút? -
Kanczy
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... 1-1 eddig a best of 5, amivel Gold lehetek

-
m4rk_
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Nekem 21-23 körül vett le, és nekem is 3-as sorozatom volt.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Amennyit vesztettél volna amúgy is a 3 meccs alatt.
-
n a x v i L
aktív tag
Ha ezt a 3-as sorozatot, vagy mit elrontom akkor mennyire esik ivsza az LP-m? 0-ra?
-
zone
őstag
-
-
harcikoca
senior tag
ezen az oldalon mértnem tudok belépni a saját felhasznláónevemmel és jelszavammal? nemtudom megszerezni az ingyen championokat..
-
skitzoo
senior tag
Most milyen patch jött?
-
Dani_kp
addikt
Megint töltött le valamit a kliens...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.