Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila199207
tag
sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy eladtam a tv-m és szeretnék venni egy tv.tunert
láttam hogy pcie 4x és hasonlok nekem egy egyszerű m2n alaplapom van van benne sima pci és pcie ( ez a nagyon pici) 1G ram és 5200+os proci
antenna osztva van 2 felé de szép képet ad
a kérdésem hogy milyen tv-tunert vegyek?
kritériumom csak annyi hogyha digitális adás lesz vagy bejön valami uj szabvány ne keljen újat venni,
esetleg távirányító , és az is betudja állítani akii még csak képen látott ilyet több évben gondolkodok
nézegettem őket de egyiken 3 csip van másikon 1 egyiken 2 kimenet van másikon 5 érthetetlen ez az egész számomra:S
olyan 15-25 ig gondolkozom
nagy tv-s vagyok szóval most minden nap számít... a héten megszeretném venni
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest