- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
SANYA28
tag
válasz
tommy.p2 #37896 üzenetére
Szia! Én is az Euronics-ban vettem a Sharp 37dh65e tv-met. Az ára nekem is jó volt, kiválasztottam, és kértem egyet. Mondta az eladó, hogy menjek vissza délután, mert itt nincs raktáron másik boltból hozatnak. Na már itt gyanús volt! Visszamentem a doboz újracsomagolt volt, de a tv-n mindenféle fólia, matrica viritott. Úgyhogy elvittem, beüzemeltem minden rendben volt örültem, mint majom a farkának. Kb egy hónap múlva megnéztem a service menüben az üzemidőt és kiderült,hogy kb 1000 órát ment, plusz amit kb én használtam. Egyébként a tv-nek nincs semmi baja, úgyhogy leszarom,de azért legyél velük óvatos,Engem szemrebbenés nélkül átbasztak!!!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest