Hirdetés
Aktív témák
-
SANYA28
tag
válasz napata #37998 üzenetére
Bocsi,hogy belepofázok! Nekem UPC digi tv- m van. Méregdrága, de viszont a minőséggel nincs bajom.Pofátlan árak, ami máshol ingyen van(HDm1,m2 stb)azért itt fizetni kell.Viszont a set to box-al tudok felvenni, tekergetni és mivel sokat tv-zek ezért ez Nekem rohadt hasznos!
-
napata
csendes tag
-
napata
csendes tag
Értem, akkor lehet, hogy pl. a UPC-nél jobb aminőség, mert nagyobb bit streammel szolgáltat, de ott kell settopbox.
Én arra keresek választ, hogy melyik a jobb minőség: a DigiTV, ahol a kábel közvetlenül a TV-be van dugva vagy pedig a UPC és a kábel a hozzá adott settopboxon keresztül jön a TV-be Scart-on, plussz még a smart kártya dekódolja is azt.?!?!
-
anrab
addikt
válasz napata #37990 üzenetére
set top box nélkül foghatóak, és a duna, m1, m2, az mpeg4 hd csatorna. a minősége nekem megfelel az én tévémmel. össze hasonlítási alapom nincs de úgy tudom van olyan szolgáltató amelyik nagyobb bit streemmel ad. /ha jól írom/ gondolom ott jobb a minőség. de nem biztos hogy amennyivel drágább az ingyenestől , annyival jobb is.
-
napata
csendes tag
Amikor a Philips USB-jén akarok VOB-okat lejátszani, akkor az 1. VOB-nál az alul-felül levő fekete csíkot a lejátszás megkezdése után pár másodperccel eltűnteti, szétnyújtja a képet függőleges irányban, de így nagyon hosszúkásak leszenk az emberek fejei.
Ha a többi VOB-ot játszom le ott nincs ilyen probléma, marad a 2 csík alul-felül. Ez mitől van?Ha DVD lejátszó USB-re játszom le ugyanezt, ott nincs ilyen jelenség az első VOB-nál.
-
SANYA28
tag
válasz hoby36 #37972 üzenetére
Hali! Nálam a következő:
1-Kihúzni a hálozatból
2-egyszerre nyomni a tv oldalán, a bemenet választó és a hangerő le gombot
3-miközben nyomod visszadugod,bekapcsol lent a zöld led és el lehet engedni a két gombot
4-bekapcsol,bejön a kép,-egyszerre megnyomni a hangerő le és a program le gombot-és megvan a menü...
Hogy sikerült-e, kérlek jelezd!!! -
Peat76
őstag
Csak nem Philips-ed van,melyik tipus,mivel használod,meg vagy vele elégedve??
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
sonique
őstag
szevasztok egy kis segitséget .. és vélemyényeket kérnék
le szeretném cserélni a monitorom ami most egy samsung 971p
és nézegettem hogy LCD tv re vagy monitorra cseréljem
monitorban dell 2709w lenne kinézve ..na de lcd tv böl ami már led hattérvilágitásu néztem most egy
samsungot konkrétan ezt
E32B6000VWXXCkiváncsi lennék hogy mennyire rosszabb illetve jobb a minösége egy lcd tv nek egy monitorhoz képest
gondolok én is a valos szin megjelenitésre
? bites a képernyö panel pl ebben a samsungban mert sajna nem találtam rola most igy hirtelen ilyen informáciot ..
a penel tipusa ips s-pva .. stb ?mivel keveset nézek kifejezetten tv-t ezért inkabbcsak film nézésre és normal szamitogép hasznalatra lenne esetleg egy külsö hdd playerrel késöbb ...
még mint alternativa néztem ezt philips 32PFL9604H/
elöre is köszi a segitséget
-
anrab
addikt
"Log-olja a belépéseket is?"
nem tudom, de van benne egy virgin /szűz/ opció ha azt megnyomod akkor úgy jársz hogy kapsz egy üres képernyőt mint mikor megvetted. ekkor ujra kell állítani mindent mint új korában. mikor megnyomtam be is fostam hogy eltűnt minden. aztán újra állítottam.
ne evvel csak azt akartam mondani hogy lehet hogy törölte a belépéseket meg az állítgatásokat is. -
eax1650
aktív tag
Itt még demo is van! http://www.youtube.com/watch?v=NfHq0B69I3Y
És ez mind igaz?Philips 42PFL8694H
Kép:
• Felbontás: 1920x1080
• Dinamikus kontraszt arány: 80.000:1
• Képarány: 16:9
• Képátló: 42" (107cm)
• Fényerő: 500 cd/m²
• Válaszidő (tipikus): 3ms
• Látószög: 176º (H) / 176º (V)
• Megjelenítő képernyő típusa: LCD Full HD W-UXGA akt. mátrix
• Színfeldolgozás: 4 billió szín, 14 bites RGB
• Tükröződésmentes bevonattal ellátott képernyőKép javítása:
• Pixel Precise HD rendszer
• Perfect Natural Motion : http://www.youtube.com/watch?v=NfHq0B69I3Y
• 3/2 - 2/2 mozgáslebontás
• 3D színélesítés
• Active Control + fényérzékelő
• Digitális zajcsökkentés
• Dinamikus kontrasztjavítás
• Luminanicaátmenet-javító
• 2D/3D zajcsökkentés
• Progresszív pásztázás
• 100Hz[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
pincehely
addikt
válasz johnny82 #37976 üzenetére
Akkor TV kibontja az esetleges stereo jeleit, és 5.1-ben küldi ki az erőstőnek.
Ellenben a számítógépen be kell állítani, hogy 5.1-ben adja ki a jelet, ez itt nem automatikus.
Ez több módon is megtörténhet, függ az operációs rendszertől, a használt programoktól, stb.http://kefetemap.deviantart.com/
-
anrab
addikt
elég érdekes cikk! [link]
Az LCD TV-k magasabb képfrissítése csak marketing trükk[ Szerkesztve ]
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
Be akartam lépni a Philips-em szervíz menüjébe, de azt írta ki, hogy csak szervizeseknek, meg ha belépek, akkor ugrik a garancia, és egyéb elrettentő dumákat. Ezt szó szerint kell érteni? Log-olja a belépéseket is? -
nightshadow
veterán
válasz Csabi8507 #37962 üzenetére
Igen, karácsony körül. Eddig valószínű a Sony KDL-40W5500 lesz a befutó. Hogy melyik webshop, azt még nem tudom, de biztos, hogy webshop lesz, mert ott már 240k körül megkapható. A MM-ban mikor utoljára néztem, akkor 300k fölött volt. Nekem 60-80k-át nem ér a magyar garancia.
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Már a plazma topikban is felhoztam, de akkor ide is:
A jelenlegi Sony 40V3000 LCD TV-met szeretném lecserélni és a következő kettőre szűkítettem a kört:- Panasonic TX-P42G10E plazma
- Samsung 40B650 LCDAmire kell: sok-sok DVD (1080p) és sok Bluray, kevés sport, más szinte semmi. Nem érdekelnek a multimédiás képességek sem. Ami szeretnék, az a lehető legjobb kép ezekre a célokra. A szoba viszonylag jól besötétíthető, a nézési távolság kb. 230 cm. A falon elvileg elférne egy 46 colos TV is, de az már egy kicsit nagy szerintem ebből a távolságból... Szerintetek melyiket "szeressem", vagy lenne más ötlet? Az ár max. 300ezer...
-
JuliuS
tag
válasz guriga1234 #37961 üzenetére
"A P-snél semmilyen változást nem tapasztaltam a 2004.8-hoz képest."
gondolom leszámítva azt, amit már korábban írtál, hogy angol lett hirtelen a youtube.
-
Peat76
őstag
Csaó!!!Köszi a választ,jöhetne már valami komolyabb update,mondjuk egy komolyabb video codec csomag,mkv és stb...
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Csabi8507
tag
[link]-----Ez milyen bolt?
[ Szerkesztve ]
-
Csabi8507
tag
válasz nightshadow #37940 üzenetére
Köszi.
Ha jól emlékszem te is karácsony körül akarsz tv-t venni?
Döntöttél már melyiket veszed?
Webáruházban veszed? -
-
Zorg001
csendes tag
válasz guriga1234 #37959 üzenetére
Fentebb olvastam, hogy senki nem talált még semmi változást. Ezért kérdeztem. Talán van már valami tapasztalat.
-
Zorg001
csendes tag
Most akkor mi van az új samsung firmware frissítésben ??
-
wrox
őstag
válasz doktordrog #37955 üzenetére
Szerintem nem fogsz benne csalódni, tuti hogy tökéletes lesz.
Nézd a 37925-ös hsz-emet, nem hiszem hogy bármiben is rosszabb lenne a samsung, mint az én LG-m.
Kizárólag az ára miatt vettem LG-t, de nem bántam meg.
(Mindjárt nézem a Transformers2 ful HD-ban, Sample alapján nagyon durva ) -
doktordrog
aktív tag
válasz doktordrog #37941 üzenetére
Senki?
-
whited
addikt
válasz szabi__memo #37953 üzenetére
értem köszi
akkor úgy kérdem megéri led háttérvilágítású lcd-t venni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Megéri venni most Led-tv-t?mondjuk karácsonykor?Vagy tul drága?Vagy annyiért inkább 1 lcd?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
anrab
addikt
-
Peat76
őstag
válasz -zaki- #37944 üzenetére
Idióták,hogy lehet kiadni egy másik firmware-t ugyanolyan verziószámmal,nekem is feltünt.
-
nightshadow
veterán
válasz doktordrog #37941 üzenetére
Nekem nincs ilyen tv-ém, viszont itt a fórumon elég sok embernek van, majd ők tudnak neked válaszolni tapasztalatból.
-
SANYA28
tag
válasz SANYA28 #37938 üzenetére
Még valami! Vásárlásnál rábeszéltek egy hitelkártyára mert így 15k-val olcsóbb. Ok, megírtuk a papírokat és ha a számlámról 1 hónap múlva le tudják hívni a teljes vételárat akkor kamatmentes az egész. Hát nem hívták le sőt még egy hónap múlva se, úgyhogy az utolsó lehetséges napon én utaltam el nekik, különben már nem lett volna annyira ingyenhitel.(Természetesen a számlámon volt annyi pénz végig)
-
doktordrog
aktív tag
válasz nightshadow #37923 üzenetére
Egy ilyet mennyire lehet használni PC mellett is?
-
SANYA28
tag
Szia! Ha szólnak hogy kiállított darab, de nincs semmi baja akkor se vettem volna meg, mert műszaki cikket elvből nem veszek használtat! Viszont most már nem bánom mert tényleg rendben van a tv és a gari ugyanúgy él. Egyébként azt az 1000 órát nálam is leketyeghette vólna.
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Egyébként a Samunál a garancia így van:
3 év SAMSUNG jótállás: 2 év teljes körű jótállás és a 3.évben a fő alkatrészek ingyenes javítása és cseréje
Ez számomra azt jelenti, hogy a harmadik évben ha valamilyen fő alkatrész hal meg, akkor azt is ingyen javítják, cserélik. Teszem azt az LCD panel behal, akkor ingyen kicserélik, az fődarabnak számít. Ha nem így van, akkor tévedtem -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Ez a bemutatótermi darab olyan mint a gari a webshopoknál.Normál esetben tájékoztatják a vásárlót,mennyit ment a tv van e rajta sérülés stb.Amennyiben ez megtörténik eldönti az ember hogy veszi vagy nem.Az más kérdés amikor azt hirdetik hogy ez akciós meg szuper ár aztán otthon tudja meg az ember hogy mit is vett.Sokszor biztosan csak elfelejtenek szólni. -
Csabi8507
tag
Napi rendszerességgel olvasom a fórumot.Ez a garancia dolog eléggé elszomorított.Most akkor mit tegyek?
Karácsonyra szeretnék venni egy Samu 40B650-et,de nem 300 000 ért amennyiért a MM-ban árúlják.Ilyen euronics féle üzletekben meg, megsem fordult a fejemben,hogy vásárolok.
Tehát az lenne a kérdésem,hogy van olyan webáruház amelyik elfogadgató garit a samsung szervíz számára?Olvastam,hogy okt.1-től el kell fogadják a webes garipapírt ez igaz?[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz dabadab #37915 üzenetére
Dabadab és mindenki!
Tudtok nekem ajánlani olyan 26"os lcd-t amiben nem TN van? Mert én is mindegyikben azt látok, sajnos. Azt, hogy "mert azokban mind rettenetes TN panelek vannak" tényleg szó szerint kell érteni? Nincs kivétel? Örülnék ha azét lenne (persze nem dupla áron ).
Köszi
-
wrox
őstag
válasz tupacamaru #37931 üzenetére
Okesz, ma kipróbálom. Kösz az infót.
-
tupacamaru
veterán
válasz radi8tor #37927 üzenetére
Milyen TV-tek van?? Lehet hogy ez olyan LG mizéria??
wrox: Igen kell egy CRT monitor és klón módban kell meghajtani a TV-vel. Közben ennek kell futnia és fényképeket kell készíteni róla.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
wrox
őstag
válasz radi8tor #37927 üzenetére
Ja, mondjuk az enyém is kiállított darab volt, pont akkor tették ki, mikor bementem a boltba. , mivel utolsó darab lett. Volt rajta matrica gyárilag, láttam mikor kicsomagolták. 5 perc múlva csomagolhatták vissza. Nagy genyók, mert az előttem lévő vásárlónak odaadták a kiállított darabot, és a helyére tették volna a ténylegesen utolsó darabot. Gondolom, az már ment egy ideje kint, gondolták lecserélik.
[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
válasz tupacamaru #37926 üzenetére
ÖÖÖ, pontosan hogy kell? Mellétenni egy CRT monitort, és azzal, vagy hogy?
Meg mivel?
Bocs, de még nagyon tájékozatlan vagyok. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tupacamaru #37926 üzenetére
Ez butaság. Az én tv-m kávája is fel volt matricázva gyárilag. Meg apámé is.
⭐ Stella
-
tupacamaru
veterán
válasz SANYA28 #37920 üzenetére
A mindenféle matricánál kellett volna gyanusnak lennie hogy az egy kiállított darab lehetett. Mert egy origi TV-nél nincs semmilyen matrica rajta. De legalább ki volt próbálva rendesen mielőtt megvetted.
wrox nem tudsz véletlenül input-lag-ot mérni??
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
wrox
őstag
Én ma vettem egy LG-t 32LF2510, 99990 volt akcióban.
Ez az első LCD TV-m, de nagyon brutál.
Samsung párti voltam, de szerintem ez is van ugyanolyan jó.
Én monitor helyett fogom használni, kb 1,5m-ről nézem, minden frankó, nem kell a fejemet mozgatni, ha nézem. Sokan mondták hogy fárasztó, de ha megfelelő távolságból nézed, szerintem nem.
A monitort, amit lecseréltem erre egy Samsung 206BW. Képminőségre simán tudja az LG nyújtani a Samu szintjét, sőt.
Játékban frankó (COD4-et próbáltam,Fényképek gyönyörűek, majd lelép a képről, film is nagyon brutál)
Én nézem már kb 5 óra hosszája, de semmi gáz nincs vele. Film, internet vegyesen.
Ugyanúgy 2 év gar van rá, mint pl a Samsungra igaz a Samunak van egy plusz év javítási garja, de az alkatrészeket ugyanúgy ki kell fizetni, csak a munkadíjat nem , szerintem ezért az árért verhetetlen. -
vazol
tag
Egy kis segítség kéne a hozzáértőktől!
Két TV-n hezitálok egyenlőre LG 32LF2510, illetve TOSHIBA 32XV550, van valakinek tapasztalata róluk, vagy egyéb alternatíva max. 130ezerig? Egyenlőre leginkább SD anyagok, DVD ill. UPC Digital TV-re, HD csak PC-ről, de nem jellemző.
Előre is köszi!Ha nem vagy biztos benne, kérdezz és még bizonytalanabb leszel!
-
Hegyirabló
veterán
Továbbra is semmi.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
SANYA28
tag
válasz tommy.p2 #37896 üzenetére
Szia! Én is az Euronics-ban vettem a Sharp 37dh65e tv-met. Az ára nekem is jó volt, kiválasztottam, és kértem egyet. Mondta az eladó, hogy menjek vissza délután, mert itt nincs raktáron másik boltból hozatnak. Na már itt gyanús volt! Visszamentem a doboz újracsomagolt volt, de a tv-n mindenféle fólia, matrica viritott. Úgyhogy elvittem, beüzemeltem minden rendben volt örültem, mint majom a farkának. Kb egy hónap múlva megnéztem a service menüben az üzemidőt és kiderült,hogy kb 1000 órát ment, plusz amit kb én használtam. Egyébként a tv-nek nincs semmi baja, úgyhogy leszarom,de azért legyél velük óvatos,Engem szemrebbenés nélkül átbasztak!!!
-
wrox
őstag
válasz tommy.p2 #37909 üzenetére
Sajnos igen, komoly.
Egyébként az én tévém is Euronicses, akkor még nem tudtam mi a szitu, mikor vettem.
Elmúlt 3 éves, kutya baja, meg vagyok vele elégedve. Márkája Daewoo, 72 cm.
Szóval vannak ott jók is, csak szerencse kérdése.
Egyébként ahogy más is mondta, 3 napig nyüstölöd, ha valami nagy szar van, úgyis előjön, akkor vissza és csere.
A szervízháttér nem tudom milyen a Sharpnak, de gondolom nem rossz.
2 év gar van arra is?
Valami Bravo Tech vagy mi a beszállító, csak és kizárólagosan onnan rendelhetnek az Euronicses üzletvezetők. -
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám egy Samsung LED LCD-vel.
Minden baba, kivéve amikor a gépet (DVI) kötöm rá a TV-re (HDMI). A kép kicsit olyan, mintha szét akarna esni és ezt a frissítési frekikel tudom érdekesebbé vagy kevésbé érdekessé tenni.
24Hz-en majdnem jó, viszont ilyenkor meg elcsúszik a hang, ami a gépről direktben erősítőre megy.
50/60Hz-en totál olyan, mintha szét akarna törni a kép.Ha a TV USB-jére teszem a filmet, akkor totál jól játsza le.
Tuti, hogy valami szinkronizációs gond lesz, csak nem tudom hol lehetne állítgatni valamit.Van valakinek 5lete?
Ja, a gépben egy 4670-es van meg XP.
-
Viperator
őstag
Mi a véleményetek erről a Philips 32PFL7864H LCD-ről?
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
dh66e
veterán
válasz tommy.p2 #37896 üzenetére
140k egy 107cm sharpért még akkor is jó ha nevezetesen ez a típus a kínai gyárban készül.Az Euronics-os beszállításról semmit nem tudok,gondolom a kolléga aki beírt csak nem viccelt. Hazaviszed kipróbálod van 3 napod rá max ha nem jön be akkor vissza a tv.Sok sikert!
-
dabadab
titán
válasz mclaren777 #37883 üzenetére
26-osat ne vegyél, mert azokban mind rettenetes TN panelek vannak.
32-esben a fullHD felbontás nem túl lényeges - mondjuk a dolog másik része az, hogy az egyszerűbb TV-k mind HD ready-k, a jobbak meg full HD-k, szóval ez nem olyan feature, amit a többitől függetlenül lehetne választani.DRM is theft
-
Peat76
őstag
Hi!Jött uj szoftver a 8404-es Philips-hez,valaki próbálta már?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy notiról van e értelme full hd felbontású MKV-t HDMI-kábellal Full hd-s tvre kivinni, ha a noti csak 1600*900-as felbontással rendelkezik? Vagy erre a célra felesleges full hd-s tv-t venni?
-
tupacamaru
veterán
válasz mclaren777 #37883 üzenetére
Én a FullHD-set venném, de 26"-osban még nem láttam FullHD-set. De ha nem igazán lesz rákötve PC vagy BR lejátszó akkor felesleges. Én csak azért venném a Full-osat mert ki tudja hogy 1-2 év múlva mi lesz, és lehet hogy akkor már hiányozna az a felbontás.
-
wrox
őstag
válasz tommy.p2 #37898 üzenetére
Én segítenék, de sajna semmit nem tudok arról a cuccról.
Viszont!
A csajom Euronicsben dolgozott.
Miután 1 hónapja ott volt, kijelentette, hogy Euronicsből SEMMIT nem fogunk venni.
1 beszállítótól kapják a cuccokat, de nagy rész selejt.
KB 50-60 %-át visszahozták az eladott termékeknek.
NA mindegy.
Jó a szöveg is. Minőséget (köhömm), Ólcsón (persze), szakértőktől. ?????? -
wrox
őstag
Siker van. A D-SUB-on nem lehetett FULLHD-t. Vettem egy olcsó DVI-HDMI kábelt, aranyozott végűt, és tökéletes. Ami furcsa, hogy csak a mozi módban frankó a kép, szín. Ha másikba teszem, pl. kiemelt, természetes, akkor eléggé rossz a betű, meg a szín.
De 1360-as felbontásban mindegy, milyen módban van.
Egyébként tökéletes, nem vártam, hogy ennyire jó.
Ha valaki ilyet akar venni, szóljón, és informálom.
LG LF2510 -
Fidel76
tag
Látom téma volt az időkapcsoló. Nem tudom mennyire reklám, de pld Baumaxba a mechanikus időkapcsoló(olyan amilyet guriga írt 395ft(3500W,beltéri)), digitális heti időkapcsoló 1990ft.(nov. 7-én meg valami -10% akció is lesz, ha valakinek a 395 is sok) Amugy a mechanikus kb mindenhol kapható max 600ftért tesco,auchanba is ha jól emlékszem. Szóval nem nagyon érdemes érte utazgatni messzire.
Én a mechanikus időkapcsolot 1 kivetítős óránál használom, estétől reggelig a falra vetíti az időt. Igazából 2x kell hozzányulni a telepítés után, amikor az óraállítgatások vannak.
Van ilyen távirányítós dugajom is ami csak 1000Wt bír és ezt a modem/router+ az stb-nél használom, ugyanis ez a 2 nálam majdnem 50Wot fogyaszt(stb standby-ba olyan szépen zabálja a dolgokat, hogy csak néztem, még fűteni is lehet vele)
Viszont ennél a távirányítos dugajnál vigyázni kell, mert pl 1 vasaló szépen hűvösre teszi(mint nálam a bnőm). Ráadásul a kis ferdeszeműek, olyan csavarokkal fogatták össze, hogy javítani sem lehet.
Írták, hogy ha nincs nagy fogyazstás akkor tényleg feleslegesek ezek, mivel ezek is fogyasztók.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest