Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
válasz
Kocska89 #4766 üzenetére
Ugyanez a tapasztalatom, kivéve hogy a sharp felesleges védelmek százait iktatja a rendszerbe, ilyen pl. a lamp error figyelés....na hogy ennek mi értelme mikor az inverter vezérlő amúgy is tilt hiba esetén....persze értem én találd ki verd át és akkor mérni is van időd...vagy dobd ki...
A noname vétel kijelző át verzió nálam is működik, nem tapasztaltam eltérést igaz én mindig az eredeti "konfigot" dobom át, mert a t-conokon sok esetben már van minimum egy eeprom és hát nem mindig mind1 mihez készítették a tartalmát...
Olyan is volt hogy a szokásos UE40D503-ra ráfaragódott egy sharp, az ember nem akarta elhinni hogy ez az ő tévéje, annyival javult a kép minősége....
Ellentmondok:
Emberek, ne dobjátok ki a meghibásodott gépeket, ne vegyetek újat, kérdezzetek minket, mindig keresünk gazdaságos megoldást.
Egy 6-8 éves készülék, amiért anno kifizettettek egy fél autó árát és már bizonyítot egy nagygenerál után el fog menni még 6-8 évig. Persze ez csak annál igaz akinek nincs szüksége arra hogy az okostévéjét az okostelefonjáról indítsa a garázsbejáróban miközben elindít egy okosmosást is a 600000Ft-os okosmosógépén, meg lekérdezi az okoshűtőjének okostartalmát.
Annak csak újat tudok ajánlani, meg jó mély zsebet, ha meghibásodik gar után. persze ha nem romlik el közben az okosórája, ami az okosműködése közben elfelejti figyelmeztetni, hogy 380/200 a vérnyomása és emiatt elfelejtődik tárcsázódni a mentőszolgálat....ilyen világot képzelek, meg olyan okosembereket akik majd okosporszívóra próbálnak szájra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest