Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
-
bopis
csendes tag
Sziasztok,
van egy LG 42-es plazma TV-m mely pukkant egy nagyot, aztán elment a kép, azóta a képen látható eredményt műveli.
Képernyőhiba lesz? Érdemes vajon javítani?
KösziNem sikerült képet feltöltenem valamiért, ezért ide másoltam fel:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/150124/IMG_20150124_144512_www.k[link]epfeltoltes.hu_.jpg
-
törölt tag
Tisztelt Szakik!
Adott egy törött LCD paneles SAMSUNG UE26EH4500W 26"-os TV.
Javíttatni nem szeretném (kivéve, ha ingyen adják....), egyébként is akkor lássam az eredeti képét újból, amikor a hátam közepét...
Csináltam volna belőle valamilyen hasznos dolgot, de a SCART-on nem látszik a menüje. Rá lehet venni valahogy, hogy látszódjon a menü, vagy mehet a bontóba? -
Ispy
veterán
Sziasztok!
Anyáméknak van egy Samsung LE-32C450 típusú tévéjük, ami egyszer csak úgy döntött, hogy nem jön ki belőle több hang. 2010-es vásárlás, garancia már nincsen rajta. Valami ötlet mi lehet a baj? Javítható, mennyibe lenne? Vagy egyáltalán hová érdemes vinni szervizbe?
Köszi,
Ispy -
kbalage2
aktív tag
A szolgáltató a Comunique. Az a fura hogy a zaj csak akkor jelentkezik ha a modult berakom a TV-be, egyébként a kép jó (persze kártya nélkül csak pár ingyenes digitális csatorna elérhető). Ugyanarra a kábelre/fali csatlakozóra kötve egy újabb Samsung TV-vel a probléma nem jön elő.
-
Kernel
nagyúr
válasz
kbalage2 #4932 üzenetére
Nem tudom, milyen szolgáltató, én a MinDigTV szobaantennás vétele közben találkoztam hasonlóval.
A TV közelébe tett, belső ferritantennás AM-rádióval jól érzékelhető a zavarsugárzás, amit a TV impulzusáramkörei kibocsátanak, például középhullámon, zúgás formájában hallható. Ez a zavarsugárzás, "digitális zaj" a kártyafogadó környékén szokott lenni erősebb is.
Főleg szobaantennás vételnél, vagy az antennakábel, csatlakozások szakszerűtlen kivitelezése esetén a zavar rákerül az antennajelre, amitől a kép szétesik. A jelenség 1:1-ben ugyanaz, mint amit fotóztál.
Ugyanezt tapasztaltam pendrive esetében, amikor a felvétel elindításának pillanatában szintén szétesett a kép, a zavar szintén detektálható volt AM-rádióval is. A pendrive alufóliába történő burkolása a problémát teljesen megszüntette.
Későbbiekben külső antennával már nem volt szükség az alufóliás árnyékolásra, mert arra már nem tudott rázavarni a pendrive, illetve egyébként is nőtt közben az adóteljesítmény (pontosabban elindult egy másik adótorony).
-
kbalage2
aktív tag
Sziasztok!
Samsung LE40C550J1W tv-vel van a következő problémám: A szolgáltatótól kaptam egy Neotion Conax CAS7 CI modult és az előfizetői kártyát. Ha a modult berakom a TV-be (akár az előfizetői kártya nélkül), a digitális csatornák képe szétesik, zajosodik, a hang is elkezd akadozni, a HD csatornák egyenesen nézhetetlenek.
[példa]
[példaHD]
Ugyanez a modul + kártya kombináció egy másik Samsung TV-ben tökéletesen működik. Szereztem egy Technisat Conax CI modult hogy ezzel is leteszteljem, ugyanaz a hiba jelentkezik.
A modult egyébként felismeri a TV, elérhető a CI menüben, az előfizetett csatornákat "dekódolja", de az összes digitális csatornán jelentkezik a zaj.Találkozott már valaki ilyen problémával, lehet ezzel valamit kezdeni? A TV egyébként tökéletesen működik, próbáltam firmware-t is frissíteni rajta, nem segített. A Samsung support természetesen semmit nem tud hozzászólni, a szolgáltatóra mutogatnak.
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Köszönöm!Úgy néz ki pár óra szenvedés után meg lett a megoldás,a távkapcsoló alján vannak a videó vezérlő gombok,play,stop,rew,ff,azokkal lehet a menüben lépkedni és állítani,elég macerás,de legalább tudom,hogy nem a tv-nek van baja,azért nagyon szépen köszönöm a fáradozást.
-
törölt tag
BP59-00042,ezt a számot látom ráírva,meg van egy digitális kijelző a felső részén a power gomb mellett.
-
tams24
újonc
Sziasztok!
Samsung lcd tv-m ezzel a hibával.http://www.kepfeltoltes.hu/view/150121/10937543_1568989083378785_822033166_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
törölt tag
A neten megnéztem,nem ez az eredeti távja,és igen,több funkciós a távkapcsoló,egy másik samsung tv-t tökéletesen vezérel,mondjuk a sima képcsöves tv
-
törölt tag
Sziasztok!Nem régen vettem egy Samsung 55"-os projektoros tv-t,most cseréltem ki benne a két stk ic-t,a kép jó lett,de probléma a következő,be lehet lépni a tv menüjébe,de ott nem reagál a készülék semmire,tehát nem tudok semmit állítani rajta,a tv veszi a jelet mert a led villog a tv-n,de nem csinál semmit,ez a jelenség már az ic csere elött is megvolt.valaki tudna nekem tanácsot adni,hol keresendő a hiba!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest