- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
válasz
monika.gaal #4396 üzenetére
Szia!
Egy város a Duna bal pártján...
Komolyra fordítva, ha garos (mivel most vetted), akkor nincs gond , amennyiben 3 napon belül van vissza kell vinni.
Ha nem garos, mert használtan vetted, akkor be kell vizsgálni, nem tippelgetnék, írok privit! -
vitya0907
újonc
Sziasztok!
Van egy Panasonic TH-42PV60EH típusú plazmám. A napokban egy fehér sáv jelent meg a kijelzőn.
Elvittem egy tv szerelőhöz aki valami szalagkábelt magyarázott /nem értek hozzá/ s nem tudta megjavítani.
Tud valaki ebbe nekem segíteni? -
sz.z.csicsi
tag
Üdv
LG55LM660 tv-hez keresnék kijelzőt akár beszereléssel.Az előző betört.
Tud-e segíteni valaki? -
bb71
őstag
válasz
monika.gaal #4396 üzenetére
Ez így egy picit kevés infó!
Ha garis, vidd vissza! -
monika.gaal
újonc
Jó napot pár napja vettem egy lcd Vortex nevű tévét, de nem kapcsol be. Mi lehet a baja?
-
Dajkalaja
újonc
Üdv! Venni akarok egy SAMSUNG lcd tv-t használtan de van egy hibája (ismerőstől vásárolnám most próbajáraton van nálam) Magától belép a menübe és spontán csatormár vált (mármint üzemmódot) átvált AV-re vagy CD-re. Tudna valaki segíteni hogy kb. Mi lehet a baja és lehet e orvosolni?
-
mobil11
újonc
JVC LT-20B60SU
-
daara
aktív tag
]sziasztok
toshiba tévében ma valami gebasz lett,pnedrivet bedugtam hogy filmet nézek elkezdödött a film és csikok lettek a képernyőn utána mindenhol kivéve ha egyszínű kép van vagy pl a toshiba place-ba sincs amely a toshibának ilyen smart funkciója ott van a youtube skype stb.
tehát nem mindig van a képen.[/L
tl9*8 digital sorozat
tl939 digital sorozat -
mobil11
újonc
Lehet javítani a kijelző hibát?
Mert alul van egy repedés de elméletig a plamza rész nem sérült. -
mobil11
újonc
Sziasztok lenne még egy kérdésem, hogy van egy JVC lcd tav és mikor bekapcsolom akkor nincs képe csak fehéren világít a képernyő. A tv megy 2-3 percet és ez után ha kikapcsolom akkor bejön a képe az adásnak. Mi baja lehet?
-
mobil11
újonc
Szia az lenne a kérdés, hogy van egy LG LG50PB4D típusú plazma tv és bekapcsolást követően a kép alsó 15 cm részén nincs kép. Mi okozhatja ezt a hibát javítható-e?
-
axlrose32
őstag
Szia!
Bocsi, hogy ezt mondom de az elemlámpás szaki sem volt a helyzet magaslatán.
Minek a t-cont kizárni, amikor eddig is tudtuk, hogy vagy a háttér ccfl/eefl csövei vagy a inverter/táp okozza a problémát. Szeret a típus "stroboszkópot" játszani, majd értelemszerűen az inverter vezérlő ic-je előbb utóbb letilt és onnantól pont akkora a sötétség, mint a kolléga fejében...ismeretlenül is bocsánatot kérek tőle előre.
A "diffúzor" c. fejezetet pedig inkább nem kommentálnám.... -
nimfas
addikt
válasz
#34380800 #4382 üzenetére
Na.... Volt kint a szerelő bácsi a héten és most produkálta a rádió effektet a tv, hang volt kép villogott, majd letiltott.... Samsung 40" 530
Kért egy elemlámpát, nem értettem.... Aztán megértettem.
Képet nem láttam, de ahogy világította úgy nagyon halványan de lehetett látni a képet.
Azt mondta hogy javítható mert nem a tcon ment tönkre vagy mi, hanem ők a diffúzorra gyanakszik.
Még akkor már kicserél pár alkatrészt ami úgyis hulladék a Samsung Tvben, na ez rohadtul megnyugtató volt....
Hát remélem pont kerül a rejtélyre. -
törölt tag
Észrevettem, hogy az egy éves LG 42LA6208-as LED tv képernyőjének a sarkai sötétebb árnyalatúak. Mi okozhatja a hibát és lehet-e javítani?
Üdvözlettel: Arany10 -
matyo2010
csendes tag
Szia Axl!
Kérlek válaszolj a privátra.
Köszi.
-
kajak007
újonc
Üdv!
Én Londonban dolgozok és napokban vettem használtan egy charity shop-ból egy 50-es Samsung plazma tv-t (PS50C7000YK) és hazaérve kiderült, h kb 15-20 perc üzemelés után -először csak a világos részeknél szakaszosan jelentkezve majd az egész képen és folyamatosan- pixeles lesz a kép és a színek is megváltoznak, vibrálnak később néhány alapszínre redukálódnak. A tv hátlapja elég meleg, de nem vagyok biztos benne, h melegebb a kelleténél lévén plazma tv. Egyenlőre csak arra szeretnék választ kapni, h megéri megcsinálni vagy vigyem vissza a boltba. 200 angol fontért vettem, amúgy használtan ez a típus kb 300-350 között mozog.
-
koqxdio
csendes tag
Sziasztok!
Öreg(kb 8 éves) Sony KDF-E50A11E tévénk javításához keresek szakit aki esetleg helyben is tud gyógyítani.
Nagy és dög nehéz, nem cipelném sehová!(( Helyileg Káposztásmegyer, Újpest.
Egy pukkanás accony szerint aztán se kép se hang csak néha valami fura nyöszörgő hang -na ez vót a szakszerű diagnózisÜdv!
-
axlrose32
őstag
válasz
kicsimarko #4358 üzenetére
Szia!
Meg kellene számolni a villogást, az ugyanis egy hibakód. -
Watt25
veterán
Oké, akkor én is mesélek, bár ez nem olyan nagy dolog.
Apám az örökölt nyaralóját alakítgatja éppen át lakóházzá, de persze nagyrészt úgy, hogy minden a házban van. UPC direct beltéri is. Sokáig nem is használta, aztán panaszkodott, hogy kicsit késett a befizetéssel és máris kikapcsolták nála. Furcsa volt, gondoltam ránézek. Azt írja ki, hogy kártyahiba. Kártyát kiveszem. Áll rajta a por, de nagyon durván. Lefújom, visszarakom, működik... -
taknyí
senior tag
axlrose32:
Eltört egy ME 173X Asus táblagépem érintő panele. A tablet tökéletesen működik, érzékelő is, lcd is, egyelőre esztétikai a probléma. Az Asus egybe cserélné az érintő és az lcd panelt, állítólag egybe van ragasztva. A Youtub-on vállalkozó szellemű userek cserélik, nincs ragasztva az lcd-re, a keretbe van ragasztva valami fekete anyaggal. Alixpress-en 4000Ft-ért be lehet szerezni érintőpanelt. Kérdés: foglalkozol egyáltalán ilyennel? Kínomban kerestelek meg, tudom, hogy topik szerint más a terület.
-
Kernel
nagyúr
válasz
whatnot #4360 üzenetére
Ez annál is jobb, mint amikor nemrég azzal hívtak, hogy kint volt a UPC, beüzemeltek egy set top box-ot, de délutánra már elromlott a TV, nem működik. Egy óra múlva hívnak, hogy ne menjek, mert nem volt bedugva a konnektorba. (Szerelő húzta ki, vagy a tulaj, ezt már nem tudni.)
-
taknyí
senior tag
válasz
whatnot #4360 üzenetére
Gxxx jó ez a topik überbrutál sztorija... Legalább hamar és olcsón javítható volt...
Másik: eltört egy ME 173X Asus táblagépem érintő panele. Az LCD kijelző jó. Az Asus egybe cserélné az érintő és az lcd panelt, állítólag egybe van ragasztva. A Youtub-on vállalkozó szellemű userek cserélik, nincs ragasztva az lcd-re. E-bay-en 4000Ft-ért be lehet szerezni érintőpanelt. Kérdés: foglalkozol egyáltalán ilyennel, Kínomban kerestelek meg. Ja, és a tablet tökéletesen működik, érzékelő is, lcd is.
-
whatnot
őstag
Megérkezett a Sony 50W828-am. Meglepetésemre alapbeállításokkal is már korrekt a képe, de a 3D-vel gondom van.
HDMI-n és DLNA-n keresztül is kipróbáltam SBS mkv-val és ugyanaz a file, ami a bolti tévén jó volt, itt homályos. Nem szellemképes, homályos. Még a menürendszer is.
Milyen beállítást nem vettem észre? -
kicsimarko
újonc
Halilalipapi!Kérdésem volna Panasonic Viera TH-37PV500E ami már nem mai holmi, de eddig semmi gáz nem volt vele.Sajnos elkezdte játszani, hogy magától kikapcsol, nem is kell sokat várni erre .....és elég hangosan teszi ezt!
azonnal nem is tudom visszakapcsolni , csak villog a kontroll lámpa.Kuka vagy lehet kezdeni valamit a történettel?Köszi a választ
-
bb71
őstag
Adott egy LE32B650T2W LCD tv.
Kicseréltem legalább 6-10x az alaplapot benne, mert kevertem egy másik vásárolt lappal UPC CI+ ügyben.
Most hogy az eredetit visszatettem, néhány napja azt a hibajelenséget tapasztaljuk, hogy időnként (pl. reggelente stabilan) nem lehet bekapcsolni a TV-t a távval, csak ha kihúzzuk a tápkábelt majd visszadugjuk.
Ilyenkor van, hogy a piros LED villog az előlapon, majd világít, megint villog.Axel van rá ötleted, mi a francot csesztem el? Tegnap este megint szétkaptam, és lazítottam az alaplap csavarjain, ami rögzíti a lemezen, de ma reggel megint nem lehetett bekapcsolni, tehát a probléma még élő...
-
Pecasfeco
újonc
válasz
axlrose32 #4326 üzenetére
Szia,
Sajna a hiba továbbra is fennáll, tehát városi legenda volt, a táv csere, csak egy napig oldotta meg a gondot. Azóta minden kikapcsoláskor áramtalanítani kell, ha szeretném, hogy következő alkalommal be tudjam kapcsolni. Két szerelő látta már, gyógyítani egy sem tudta, merre induljak el? :-(, Csongrádiak vagyunk, erre tudsz valakit ajánlani?? Van valami amit még esetleg én tudnék tenni, ha ez a hiba csak itt fordul elő, szerelőnél egyszer sem? Köszi a választ!!
-
bump3r111
tag
Sziasztok,
Attól lehet baja Samsung LED Tv-nek, ha a HDMI kábel rossz minősége miatt (pl. megtört) elmegy a jel (fekete képernyő bevillan) ?
-
törölt tag
Van egy LG projektoros tv-m, amely bekapcsoláskor egy rövid ideig tartó berregő v. sistergő hangot ad és utána kikapcsol. Eközben a képernyő sötét marad. Köszi
-
Koxi-maxi
újonc
válasz
axlrose32 #4347 üzenetére
Szia Axl!
Köszi a gyors választ.
Keresgéltem neten, és találtam jó párat, viszont van egy kis bibi. Az adatok nem 100%-ban stimmelnek.
LG50PK350 PD01A beírtam az ebay keresőjébe.Viszont a talált main-ek közt vannak különbségek, hol a szalagkábel kivezetése hol a kártya száma nem stimmel.
Az adatok amiket nem tudok egyeztetni a következők:
LG50PK350, PD01A, EBT6094240100D, EAX61366604(0)
Azt szeretném kérdezni, hogy mindenképp egyezni kell mindegyik azonosítónak?
Küldök egy képet az általam keresett main-ről.
Bocsi az értetlenkedésért, de nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni.
Köszi a türelmed. -
bump3r111
tag
Sziasztok,
5 hónapos Samsung UE40F6400 tv-n vettem észre hogy film lejátszásakor (külső merevlemezről és DLNA kapcsolaton keresztül egyaránt) a képernyő felső harmada folyamatosan vibrál, villog. Azóta még egyszer csinálta ugyanezt. Azóta nem volt ekkora mértékű villogás, viszont sorozatosan villog egyes kis helyeken a TV, írtóan zavaró. (fehéres szürkés csíkok változó méretben, fél másodpercre)
Valaki tudja mi lehet a baja?
+1: A TV-t akkor vettem amikor 5 év garit adtak rá ingyen. Ha esetleg csere lenne a vége, az új készülékre is megkapnám az 5 évet? Előre is köszönöm. -
Koxi-maxi
újonc
-
axlrose32
őstag
válasz
Koxi-maxi #4341 üzenetére
Gyakori a táp és mainboard hiba is ezeknél.
Ha jól emlékszem ennél a kijelzőn is szereplő érték VS 206... VA 60V
Tehát ez rendben.
Az 5 és 15v szintén...ami nc az no connected tehát lehet 0.
Én scart 1-n megkínálnám dvd-ről jellel, automatice átkapcsol, hangerő fel, ha hang van, akkor a main működőképes, ha nincs, akkor halott mint állat.
Ez esetben a ctrl boardra sem mennek az rx-ek és az órajel, tehát nincs alapos ok a képalkotás elvárására -
Koxi-maxi
újonc
Sziasztok!
Új volnék itt a fórumon és szeretnék segítséget kérni.
Kaptam egy LG 50PK350 tipusu plazma tv-t.
A bátyám tv-je volt, Most kb 4 éves a készülék. Elmondása szerint sokszori bekapcsolásra indult csak be , majd további nyúzás után elment a kép csak hang volt. Most jelenleg ott tart a dolog, hogy se kép se hang.
A táp bekapcsol a készenléti piros led elalszik, relék kapcsolnak. 15 perc után kikapcsol a tv. Mindeközben se kép, se hang. A biztosítékokat rendben találtam.
Táp feszeket kimértem:
Y-sus oldalon
M5v: 5 V
Va : 60 V
Vs: 200 VY sus panelon Vsc mérőponton 150 V
Táp X oldal
Vs 200V
Nc (első két csatin ) 5 V. Gnd-hez képest
Nc (3,4,5,8 csatin) 0 volt.X panelen. VZB mérőponton 15 V mértem.
További feszek megvannak a main-és T com felé.
Csak sima multiméterrel mértem, lehet némi szórása az értékeknek.
Olvastam erről a típusról, hogy gyakori a táphiba, de tanácstalan vagyok, itt is az lehet?
Illetve mi lehet a gond?
A kezdeti hiba gondolom okozott további károkat, de merre érdemes keresni, és esetleg kimérni hogy tudnám?
Előre is köszi a hozzászólásokat, segítséget. -
Bullitt
csendes tag
Sziazstok!
Ma jöttem vissza az albérletembe és a lakótársam szólt, hogy a TV-m meghülyült. Egy elég régi LG 32LG200-as készülékről van szó.
A probléma az, hogy ha benne van a tápegység és áramra van kapcsolva a TV magától bekapcsol. A kép bejön, viszont a power led folyamatosan villog és a távirányítóval sem túlságosan kezelhető (próbáltam más inputot választani, de folyamatosan ugrál magától). Utóbbi miatt először azt hittem a távirányító hülyült meg és kivettem az elemeket, de ez sem segített. Van valami tippetek mi lehet a gond és mennyibe fájna kb. a javítás?
Köszi előre is!
-
Bigzozo
csendes tag
válasz
axlrose32 #4325 üzenetére
Köszönöm a választ, ez is J59A típusú nekem igazából a J59-hez kellene alkatrészlista van pár darab ellenállás amit nem tudok beazonosítani, konvergencia ic-ket cseréltem és nem tudom hogy a J59A chassis-on lévő ellenállások ugyanolyan értékűek-e. Az RZ123-tól RZ147-ig Lévő ellenállásokra gondolok.
-
axlrose32
őstag
válasz
Andrewstarr #4331 üzenetére
Szia!
Javítással javítható.
A szerviz beállításokhoz ne nyúlj, mert csak + munkát és költséget csinálsz.
Ez egy kijelzőhiba, amit tudok orvosolni a leírás és a kép alapján. -
ubul4545
újonc
Üdv.
Van egy samsung lcd tv model:LE40M87BD tipus számu. az lenne a probléma ami a képen látható fekete halvány foltok, mi a megoldás és ez nekem mennyibe fog fájni. előre is köszönöm. -
axlrose32
őstag
Sziasztok!
Szolgálati közlemény!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani egyik régi kedves soproni kollégánkat, moonguru-t
[link]
Az az országrész eddig eléggé lefedetlen volt elérhető és emberi áron dolgozó műszerész tekintetében (gondolom mindenki nyugatra "disszidált" aki csak tehette), a távolság pedig sokszor kizárta a Budapestre szállítást.
Keressétek bizalommal, mi segíteni fogjuk alkatrésszel, doksikkal és egyéb szupertitkos infókkal is, hogy minél gyorsabban és gazdaságosabban el tudja végezni a környékbeli javításokat. -
axlrose32
őstag
válasz
Andrewstarr #4307 üzenetére
Szia!
Kijelzőhiba, javítható! -
axlrose32
őstag
válasz
Pecasfeco #4313 üzenetére
Szia!
Igen ritkán előfordulhat, de az szemmel is látható ha a táv egyik gombja beszorul.
Vagy digit fényképezővel ellenőrizhető, hogy gomb lenyomása nélkül is adja-e az infra a jelet.
Ha nem, akkor ez csak egy városi legenda szintű nyugtatás.
Taszthiba vagy mainhiba valószínűbb. -
Bigzozo
csendes tag
Sziasztok Samsung SP-48t8he típusú tv-hez keresek a J59 chassis-hoz rajzot nincs valakinek esetleg a neten nem találtam csak a j59a típushoz.
-
nimfas
addikt
Samsung 40" 530-as tv-men újra aktiválódott a rádió üzemmód.... fényerő ugrál 60-100% közt majd letilt a kép és csak hang van.... eddig kb 5x volt szerelőnél, de mindig visszajön a hiba.
Úgy nézem nem úszom meg AXL kollégát mint utolsó lehetőség... csak az a Km ne lenne. Aztán ha jó lesz lehet eladom a fenébe
-
Pecasfeco
újonc
Szia, Kifizetettem de garanciába "javította" ismét, továbbra is gond volt a tv-vel, így vissza tudtam szerezni legalább az alkatrész árát, csak a munkadíját buktam, pár ezrest, meg most a másik szerelőnél a bevizsgálást. Kaptam egy olyan támpontot, hogy a tévé távirányítójából vegyem ki az elemet, és anélkül használjam, most egyelőre megy a tévé már jópár órája kikapcsolás nélkül, és be is kapcsolt. Érdekesnek tartanám, ha a távirányító okozna ilyen problémát
, meglátjuk hogyan viselkedik. Köszi a hozzászólást!
-
-
Watt25
veterán
válasz
Pecasfeco #4309 üzenetére
Ha esetleg pont szétszedve tesztelte a szerelő 3 napig (esetleg a spórolósan fűtetlen műhelyben), akkor melegedési hiba. Valami túlmelegszik. (Szétszedve jobb a szellőzés, ezért nem melegszik.) De ezt egy szerelőnek ki kell tudnia deríteni. (Csak egy hűtőspray kell hozzá.)
-
Pecasfeco
újonc
Sziasztok,
Van egy Samsung 37 LCD , kb 4 éves tévém. Hibája csak nálunk jelentkezik. Bekapcsolás után 10-15 perc múlva kikapcsol, utána vissza sem tudom kapcsolni. Áramtalanítom, és pár perc múlva vissza tudom kapcsolni. Ezt csinálja több mint egy hónapja. Próbáltuk másik szobába is , ugyanezt művelte. Kikapcsol, és nem hajlandó visszakapcsolni, sem a távirányítóval, sem a tévén nem kapcsolható be, áramtalanítás, és várakozás nélkül. Két szerelőnél voltunk már vele. Egyik tápot cserélt, változás nem történt, a másik 3 napig tesztelte, szétszedte, de nála egyáltalán nem jelentkezett ez a hiba. Hazahoztuk, dettó ugyanazt csinálja, így már teljes tanácstalanságban állunk. Akárki tud segíteni, tanácsot adni, nagyon szépen megköszönném
-
Roberts74
újonc
Sziasztok.
Kaptam a cégtől egy Lg 42PC1RR plazma tv-t.
Az a baja hogy bekapcsolás után nagyon lassan jön be a kép, olyan módon mintha lassan öntenék be a tintát a képernyőbe, de utána is nagyon rossz minőségű lesz a kép.
Képernyő vagy panel hiba? bár a bal alsó sarokban bele vannak égve a logók.
2007 márciusi gyártású, nem tudom mennyi üzemórát futott, állítólag azt is meglehet nézni rajta valahol?
Előre is köszönöm a válaszokat,Tisztelettel Mindenkinek..... -
viko81
csendes tag
Üdv!
Most próbálgatom a tvt, eddig a CA Modullal nem jött elő a hiba:
jelerősség: 100% ( állandó)
jelminőség (80-92% között ugrál , ennek konstansnak kellene lenni? )Elolvastam amit linkeltél, de ott egyik választ adó user azt írta, hogy neki 6x % jelminőséggel sem volt gondja (igaz nem 100% jelerősség mellett).
Amennyiben most 100% jelerősség mellett ca modullal nem jön elő a hiba, akkor kizárásos alapon a set-top box volt/lesz a ludas.
-
MR!!
aktív tag
Hali !
A 95%-os jelerősség nagyon magas !
Most CA modullal mekkora a jelszint és minőség ?
-
Watt25
veterán
CA modul nélkül felesleges kipróbálnod, mert analóg esetén ilyen hiba nem létezik, az meg, hogy hogyan tudod a MindigTV-t befogni, semmit sem számít ebben az esetben.
De ha most box nélkül jó, akkor a box-szal lehetett valami, vagy a jelszint neki nem volt jó. (Ha visszaolvasol, nekem pont az ellenkezője volt mostanában.)
Ebben az esetben (a szolgáltató hajlandó CA modul-t adni) egyébként sincsen létjogosultsága a box-nak. -
viko81
csendes tag
nincs félreértés, nem fogalmaztam teljesen egyértelműen.
1. Eddig set-top box volt, azzal produkálta a hibát, most a szolgáltató ca modult rakott be set top box helyett (mivel analóg adásokon kívül minden kódolt )
2. Egyenlőre még ca modullal nem csinálta bár nem is ment azóta fél óránál többet a tv .
3. ha ca modullal is csinálja akkor kipróbálom modul nélkül de akkor maradnak az analóg adások és a dvb tuner által befogott mindig tv-s csatornák. ( de legalább ezzel is ki lehet szűrni valamit )
Majd megkérdezem a lakókat az épületben, hogy van-e nekik hasonló problémájuk.
Többi pontra fent válaszoltam, jelenleg nem tudok többet (folyamatban a teszt)szerk : ja kábelezés, lakáson belül ŐK le ellenőriztek mindent, kicserélték a fali aljzatot, koax kábelt.
-
Watt25
veterán
Továbbgondolva:
Ha box használata esetén is pontosan ez a hibajelenség van akkor:
1. Rossz a box. (A szolgáltatói box, akkor az ő hibájuk)
2. Rossz a kábelezés valahol.
3. Rossz a jelfolyam. (Ebben az esetben mindenkinél, aki ott lakik a környéken, elő kell hogy jöjjön ez a hiba.) Ez is a szolgáltató hibája.
4. Túl magas/túl alacsony a jelszint. (Szolgáltató, vagy kábelezés hiba.)Persze ha a box kihagyásával is ugyanilyen rossz, akkor az 1. lehetőség kiesik.
-
Watt25
veterán
A kettes pontot szerintem valamelyikünk félreérti.
Tehát újabb kérdések.
1. Amennyiben box-ot használsz, akkor is van ugyanez a hiba?
2. Amennyiben a kábeltévé kábelét a tévébe dugod az antenna bemenetre, és így nézed a digitális csatornát, akkor is ugyanez a hiba?
3. Minden csatornán ezt csinálja?Közben megnéztem a videót.
A főbb kérdés továbbra is ez marad:
Set-Top-Box -on keresztül és Set-Top-box kihagyása esetén (digitális csatornát nézve) is ugyanez a probléma? Mert akkor az biztos, hogy nem a tévé hibája.
HDMI kábel hiba sem lehet, mert az nem ilyen hibát eredményez. (Aki ezt mondja, az nem ért hozzá, messzire kerüld el.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest