Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
Sasszemnél. 2020 december elején volt az első műtét. Már az elején éreztem , hogy egyik szem nem "tökéletes" és ezt jeleztem is nekik folyamatosan. Várjunk pár hetet, két hónap után ha pedig nem javul akkor újra műtenek volt a válasz. Így is volt egyébként, második hónap után egy újabb nagyobb vizsgálatot csináltak és akkor ki is lett írva az új időpont. Pechemre pont úgy jött ki, hogy az nap lett volna a műtét amikor a covid első hullámában minden műtétet felfüggesztettek. Előző délelőtt hívtak, hogy jött a határozat nekik, nem műthetnek csak ha feloldják az egészet.
Egyébként egyszer sem zárkóztak el az újraműtéstől, nagyon gördülékenyen ment az egész leszámítva a covidos mizériát ami miatt el kellett halasztani.
Megmondom őszintén pontosan nem emlékszem hogy is emelték fel a lebenyt, mert le voltam a gyógyszer miatt szedálva rendesen. Ott csak arra emlékszem, hogy a doktornő egy ideig kereste a régi vágás helyét, hogy fel tudja emelni a lebenyt. Mondta is, hogy nagyon szépen gyógyult a helye azért tart kicsit tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest