Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4821) Stigma.HC válasza zannor (#4817) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Sasszemnél. 2020 december elején volt az első műtét. Már az elején éreztem , hogy egyik szem nem "tökéletes" és ezt jeleztem is nekik folyamatosan. Várjunk pár hetet, két hónap után ha pedig nem javul akkor újra műtenek volt a válasz. Így is volt egyébként, második hónap után egy újabb nagyobb vizsgálatot csináltak és akkor ki is lett írva az új időpont. Pechemre pont úgy jött ki, hogy az nap lett volna a műtét amikor a covid első hullámában minden műtétet felfüggesztettek. Előző délelőtt hívtak, hogy jött a határozat nekik, nem műthetnek csak ha feloldják az egészet.
Egyébként egyszer sem zárkóztak el az újraműtéstől, nagyon gördülékenyen ment az egész leszámítva a covidos mizériát ami miatt el kellett halasztani.

Megmondom őszintén pontosan nem emlékszem hogy is emelték fel a lebenyt, mert le voltam a gyógyszer miatt szedálva rendesen. Ott csak arra emlékszem, hogy a doktornő egy ideig kereste a régi vágás helyét, hogy fel tudja emelni a lebenyt. Mondta is, hogy nagyon szépen gyógyult a helye azért tart kicsit tovább.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.