Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• docic

csendes tag

válasz Apollo17hu #1671 üzenetére

Most én is azt mondom, hogy ha több ilyen véleményt/tapasztalatot olvasok fél évvel ezelőtt a műtétről és az OM-ről, tuti nem vágok bele (de legalábbis nem az OM-nél).
    Voltam ma egy szemésznél, aki jártas a lézerkezelésben, és ő végre megválaszolta a kérdéseimet. Azt mondta, hogy az, hogy pluszba ment át a szemem egyéni reakció kérdése és nem az eljárásé. A tájékoztató anyagok a nagy átlagról szólnak, én pedig ezen kívül esek, a szemem "túlreagálta" a kezelést. Találkozott már ilyennel és azt mondta, hogy lehetek én még énekes halott :), ha most nagyon odafigyelnek a szememre és gyakrabban járok kontrollra. Ezt a kedves OM ugye nem így gondolta, de eszerint a doki szerint ilyenkor 2 hetente illik megnézni a szemet, nehogy túl gyorsan reagáljon a szteroid csökkentésre (átszaladjon mínuszba). Elmagyarázott mindent, a Flucon adagolást is, én pedig megnyugodtam és kértem időpontot az OM-hez 2 hét múlvára :).
    Nem gondolom, hogy maga az Optik Med egy szar intézmény lenne, mert a nagyja munkát azért itt a lézer végzi, de a stílus, ahogy a panaszos pácienssel az orvosok bánnak és a tájékoztatás hiánya felháborító és elképesztő. Én senkinek sem fogom őket ajánlani (akkor sem, ha valóban sasszemű leszek :) .

Új hozzászólás Aktív témák