- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
válasz
Pillerb #1134 üzenetére
De bent volt videóban,leraktam a fűbe és felrántott egy apró betontörmeléket. Csinált vagy 15 ezres kárt azonnal.Berántó orsó,kötél elasztós fogantyú ,kilincsek és még a rugó is eltörött .Haver állta de totál az én hibám volt. Fene gondolta,hogy befér neki ekkora törmelék és azt még jobban nem gondoltam volna ,hogy úgy szív mint egy Bg86 lombfúvó. Ha picit bővebb a gatya az odaszippantja amikor vágsz.Nem is értem ,hogy felel meg akkor a hűtés. Túlméretezett a szívóhatás rajta. Azért egy jó gép -jó helyen lesz nálam .Ha megunom eladom-ennyi.150 e-ft ért anno ez ajándék volt kár lett volna kihagyni.Azt bánom a másikat elvitték mire odaértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR