- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pfffhhhh....
Azok a fejek, apám...
A gyönyörűszép weblapról nem is beszélve. Nem tudom miért érzi fontosnak sok klán, hogy telepakolja a weblapját II. világháborús heroikus zenékkel meg ''ratatatat-bumm!'' hangokkal, meg hős amerikai katonákkal meg csillagos-sávos lobogókkal, meg a ''Ryan közlegény megmentéséből'' digizett apró, de legalább lassan betöltődő és szar minőségű videókkal. (És akkor nem említettem az ocsmányul megválasztott színeket, a 32 pontos feliratokat, és az egyéb apróságokat - a Millenium Falcon hiperűrugrásakor látható effektet végképp nem tudtam hova tenni; fogjuk rá, hogy a zöld drótvázas, forgó koponyát a keresztbe tett lábszárcsontokkal még megemésztettem...)
A fantasztikus jelmondat pedig (''Az első lövés nekünk az nektek az utolsó....'') pedig akár a magyar nyelv oktatásának csődjének is tekinthető.
Én megértem, hogy fiatalok, meg nem ezzel foglalkoznak, de azért az botrányos, hogy ennyire ne legyen valakinek vizuális kultúrája, ennyire ne lássa, ha valami szarul néz ki. (Itt most nem a szubjektív szépségről van szó, ez objektíven és egyszerűen borzasztó.)
Ami miatt ez a dolog kiborít az az, hogy sok ''komoly'' megrendelő is ilyen.
Tudom, az a bajom, hogy nem vagyok elég ''tolleráns'' (sic!) (idézet a ''Szabályzat'' menüpontból - ezt a kis olvasmányt egyébként ajánlom mindenki figyelmébe; különösen a 2. és 6. pontok között feszülő ellentmondás.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azok a fejek, apám...