Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Zsadi: jó lesz az a lista, és már szedem a demokat! Viszont kéne 1-2 zene, amiből válogathatok alá, mert ha az megvan, akkor már el is kezdeném megkomponálni

Bagya: ha nincs sok demód, akkor az is jó ha csak feltöltöd ftp-re, én majd kiválogatom belőle a szép frageket, azzal ne fáradj. ma este folyamán megpróbálok felszabadítani helyet a lampha.dox-os ftp-n.
Robaj: megy Zsadi linkjével is flashget... ja, amúgy ma lehet h beesek valamikor, warra max 1mapot tudok maradni előreláthatólag.
Többiek is gyüjtögethetik a demókat, például Q, neked biztos van egy csomó!
Ja Robaj! nem így írtam le az időpontok meghatározását a körlevélben!! azt írtam, hogy egy txt fileba, vagy akárhova írd le, hogy hanyadik kör, hanyadik p:mp körül volt! most nézhetem végig az összes kört amit leirtál, utána felírom h mikor volt a frag, után még1x végignézem, felveszem, ez kb +5-10perc minden jelenetnél. nem hiszem h ne lenne annyi időd hogy rendesen megcsináld ahogy kértem
... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- DOOM - The Dark Ages
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vírusirtó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...