Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FlasH-BacK

senior tag

Zsadi: jó lesz az a lista, és már szedem a demokat! Viszont kéne 1-2 zene, amiből válogathatok alá, mert ha az megvan, akkor már el is kezdeném megkomponálni:)
    Bagya: ha nincs sok demód, akkor az is jó ha csak feltöltöd ftp-re, én majd kiválogatom belőle a szép frageket, azzal ne fáradj. ma este folyamán megpróbálok felszabadítani helyet a lampha.dox-os ftp-n.
    Robaj: megy Zsadi linkjével is flashget... ja, amúgy ma lehet h beesek valamikor, warra max 1mapot tudok maradni előreláthatólag.

Többiek is gyüjtögethetik a demókat, például Q, neked biztos van egy csomó!:)

Ja Robaj! nem így írtam le az időpontok meghatározását a körlevélben!! azt írtam, hogy egy txt fileba, vagy akárhova írd le, hogy hanyadik kör, hanyadik p:mp körül volt! most nézhetem végig az összes kört amit leirtál, utána felírom h mikor volt a frag, után még1x végignézem, felveszem, ez kb +5-10perc minden jelenetnél. nem hiszem h ne lenne annyi időd hogy rendesen megcsináld ahogy kértem :O ... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák