Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Zsadi: jó lesz az a lista, és már szedem a demokat! Viszont kéne 1-2 zene, amiből válogathatok alá, mert ha az megvan, akkor már el is kezdeném megkomponálni

Bagya: ha nincs sok demód, akkor az is jó ha csak feltöltöd ftp-re, én majd kiválogatom belőle a szép frageket, azzal ne fáradj. ma este folyamán megpróbálok felszabadítani helyet a lampha.dox-os ftp-n.
Robaj: megy Zsadi linkjével is flashget... ja, amúgy ma lehet h beesek valamikor, warra max 1mapot tudok maradni előreláthatólag.
Többiek is gyüjtögethetik a demókat, például Q, neked biztos van egy csomó!
Ja Robaj! nem így írtam le az időpontok meghatározását a körlevélben!! azt írtam, hogy egy txt fileba, vagy akárhova írd le, hogy hanyadik kör, hanyadik p:mp körül volt! most nézhetem végig az összes kört amit leirtál, utána felírom h mikor volt a frag, után még1x végignézem, felveszem, ez kb +5-10perc minden jelenetnél. nem hiszem h ne lenne annyi időd hogy rendesen megcsináld ahogy kértem
... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Dell Precision munkaállomások
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...