Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sakal83

addikt

válasz axioma #16597 üzenetére

A keszpenz MAP-ba, a 0as hitelbol épített felépítményt berbeadni. Nincs tokekoltseged az építményen csak az onresz erejeig. A MAP kamatos kamattal fut. Az albi dij pedig a torleszto kb 50%at fedezi. Szerintem ezt nem kell tul sokat szamolgatni. (Ha a mapbol fizeted a törlesztő es berlet kulonbseget akkor is kasza mert 10 ev utan minimum 50%ot nyersz ahhoz kepest mintha sajat erobol fizeted) A penzes befektetonek ez kanaan meg az elejen. Eleve nekik van kitalalva a 10 eves futamidovel. Remélem nem vezetik ezt be mert 1000 okbol karos. Halandó majd bérelheti... Az 5%os afaval a rozsdakban pedig extraprofit.

Ez csak egy nyers es konkretumok nelkuli szamolas részemről, de ebbol árcsökkenés nem lesz.

(latom beragadt az adocsalas tema. Pedig en zartam a temat már... Ha nem akartad megerteni amit irtam hat ne tegyed. De a Csok is 70%os szamlafedezettseget kér ha jol tudom. Es az építmények jo resze emeltszintu futeskesz. A festesert es laminaltozasert egy talpraesett ember pedig nem fizet... Foleg ha szól egy rokonnak/havernak)

Új hozzászólás Aktív témák