- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
36300 - 36201
37009 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
A szerződést megkötöd 1/2/3 gyerekre. Ha 1-re, akkor az első születése után 1/1 teljesült, részükről end of story. Az hogy te utána még hány gyereket vállalsz már a lőtéri kutyát nem érdekli. Pont ez a szar benne, hogy előre meg kell mondanod, hány gyereked lesz, ahhoz hogy megkapd ezeket a kedvezményeket.
-
fpatrik17
senior tag
Egyszerűen nem találok neten választ a következőre, hátha van itt aki tud választ adni erre a következőre:
- CSOK Plusz 1 vállalt gyerek max 15 MFt. Amennyiben érkezne egy 2. gyerek, akkor is él a 10 MFt tartozás elengedés, vagy ez csak 2 vállalt gyerek esetén működik?
+1 Van-e itt esetleg olyan ember, aki CSOK Plusz és/vagy OSP-vel kombinálva építkezett/építkezni tervez a jövőben és már nagyon körbejárta a témát?

Köszi!

-
gaben22
őstag
-
sss
őstag
-
gaben22
őstag
Helosztok, kis operatív kérdés, lakásvásárlás + hitel téma, most megyek másodszor földhivatalba (elsőnél ügyvéd után voltam egyből, hogy széljegyre kerüljek), most bankot kell berakni hitel miatt. Pest, Bosnyák tér, hogy ne tartsak fel senkit ott meg én is gyorsan végezzek most is úgy kell, hogy először pénztár, befizet, aztán onnan átirányítanak máshova vagy most valami mást kell sorszámhúzónál nyomni?
-
fpatrik17
senior tag
Egyre jobb, lassan a legjobb kalkulátor lesz!
Szigorúan építő jelleggel további javaslatok:
- Babaváró úgynézem fix THM beállítást tud jelenleg (0%), mást nem. Törlesztés szüneteltetést jó lenne ha testre lehet szabni mikor legyen (gyerek születése után 3 év-ig szüneteltethető). Erre egy ilyen csúszkás megoldás, mint a CSOK Plusz-nál tökéletes lenne. Továbbá a már említett testreszabható tartozás-elengedés (2. gyereknél 30%, 3.-nál 100%) funkció még Isteni lenne.
- CSOK Plusz: 1 gyermek vállalása (15 MFt) esetében is jár a 2. gyerek utána 10 millió Ft tartozás elengedés. Ez még jó feature.Le a kalappal!

-
CorsairS
csendes tag
https://telex.hu/gazdasag/2025/12/01/ingatlan-com-ingatlanpiac-kinalat-novekedes-kereslet-csokkenes
Ezt én is tapasztalom, zuglóban hetek óta nem láttam piros változást a beállított árfigyelőben.
De azért az új hirdetések még mindig viccesek, mikor akár 1,5x áron is felrakja a hasonló lakást, mint ami nem megy el hónapok óta
De nyilván a friss hirdető nem követi az árváltozásokat. -
Pfiucska
senior tag
-
ittakary
nagyúr
-
bralda
újonc
Sziasztok Ismét!
Többen kértétek, hogy kerüljön be finanszírozási opciók közé a CSOK (#36200/#36199/#36195).
CSOK Plusszal elkészültem. Kicsit le kellett ezt azt egyszerűsíteni de szerintem a jelenlegi implementáció egy jó középút egy személyre szabható de nem túl komplikált tervezéshez.
Most akár CSOK+ Otthon Start + Babaváró + Piaci Hitel is kombinálható.
Elkezdtem kicsit könnyebben elérhetővé tenni az annuitás kalkulációt, így nem kell többé külön oldalra navigálni az havi törlesztő részletek alakulásának megnézéséhez.
https://www.hitelkoltseg.hu/
Írjátok meg nyugodta mit gondoltok róla! -
Madwe
nagyúr
Félreérted a mondatom. HA mennyezeti hűtés fűtés van, oda kell fancoil vagy egyéb párakezelésre, ilyen esetekben nem a fan coil a fő hőkezelő, párakezelés miatt szeretik.
nyilván lehet magába betenni, ezt nem vitattam. De egy mennyezeti hűtès fűtéssel rendelkező luxus újépítésnél hoztad fel. Ott ezért teszik be, amit írtam.
#36286 pont ezért teszik be. Hogy nyáron ne legyen gond a hűtésnél a páratartam harmatpontja, a fancoillal szárítanak.
-
sakal83
addikt
Szep hely, de az 10-12 eve ott semmi nem volt. Lolo parcellazta es intezte el az utakat stb.
-
simonjoe
őstag
Ezt a bank annyira elhúzta, hogy az már őrület. Augusztus végén megírtuk az adásvételit, pont ezért írtunk ilyen nagy határidőt, hogy tuti beleférjünk. Szeptember második hetében már a bankban volt minden dokumentum. Azt érzem, ez nem lesz egy könnyű menet. A földhivatal széljegyezte a vásárlói jogot dec. 31-ig. Az ügyvédünk most van síelni, agyf@...szt kapok!

#36287sss:
semmi kommunikáció a bank részéről. Hétfőn személyesen be kell akkor mennem az asztalra csapni. -
sss
őstag
-
eladocuccaim
tag
-
eladocuccaim
tag
-
Drizzt
nagyúr
Alapesetben ilyenkor szerzodes a te hibadbol meghiusul. Tehat nincs lakas es nincs foglalo. De a konkret szerzodes ismereteben lehet mas is a helyzet. De pont ezert fizetted az ugyvedet, hogy tole kerdezd meg, hogy most mi a helyzet. Valoszinu, hogy szzerzodesmodositasra lesz szukseg, amibe remelhetoleg belemegy az elado.
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!
Mi a teendő, vagy mi történik ha az adás-vételi szerződésben meghatározott időre nem történik meg a kifizetés???
December egy lett volna a határidő, de még csak a múlt héten volt az értékbecslő, arról, hogy megkapjuk-e a hitelt még semmi hír. Azt gondolom ebből az idén már semmi sem lesz, roppant kellemetlen.
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Ezen a kornyeken konkretan nyulak laktak 10 eve🙂
Szep, de varos nagyon szele. 2023ban 125mert neztem itt 85nmeres n+3ast.
-
Madwe
nagyúr
A mennyezeti hűtés fűtés mellé szoktak fancoilt tenni. A párakezelés végett, nem mint fő fűtő/hűtő eszköz.
-
eladocuccaim
tag
-
Pfiucska
senior tag
Elobb tennek fel klimat, mint hasznalnak fancoilt?
-
eladocuccaim
tag
-
sakal83
addikt
-
vans?
őstag
Sziasztok, a foldhivataltol kapott “hasznalatba vetelnek nincs akadalya” papirtol szamitva mennyi ido, amig be tudok jelentkezni a hazba? Ugyfelapun meg nem latszik a cimunk a lakcimbejelentesnel, tul lapon is telek meg, csak szeljegyen van valtozas jelezve. Nem tudom, mennyi ido utan kene utanakerdeznem…
-
tototos
addikt
-
pictigjis
őstag
és akkor ma az erste át is utalta az utolsó részletet. az általunk kért előzetes értékbecslés egyébként október 7-én volt, tehát az eredmény ismeretében kb. egy héttel utána szerződtünk, és most zárult le a banki rész
az utalással egy időben az erste jóváírta a 200 ezer osp bónuszt, illetve jött az 55 ezres értékbecslés és a közjegyzői díj (50 ezerig) visszatérítése is. a gvhiteleseknek egyébként saját hitelügyintézési kapcsolattartója van az erste központban, aláírni is a toronyban voltunk az árpád hídnál
-
Vision
veterán
A legtöbben úgyse tudják, hogy ez mit jelent, vagy miért gáz.
-
TrollBalint
addikt
-
Madwe
nagyúr
Belülről falat nem szigetelünk, mert szerkezetromlást és penészesedést okoz - egyebek mellett. Ezt nem lekorlátozásnak hívnám hanem egészségügyi bombának.
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
mi a véleményetek egy belülről szigetelt lakásról, Budapesten? Mennyire eladható vajon a környék paneljeihez képest? Város széle, lassan lehet terveznénk, hogy eladnánk, de ezt nagyban befolyásolhatja, hogy vajon mennyire vennék meg.
Mivel szigetelt, elég jók a fenntartási költségei, de mivel belülről, ez azért lekorlátoz néhány dolgot... -
orkester
őstag
-
A Zéé
addikt
Az ára azért nem véletlenül ennyi. Ez azért még Nagylengyelben is olcsónak számít így felújított állapotban.
Szépen ki van glancolva, ez tény. És a bankok nem nagyon fogják hitelezni, ez is (ha esetleg ebben gondolkoztok).
Őszintén, én nem venném meg magamnak, mert nagyon sok aknára rá lehet lépni... A tömésfal alatt vajon van alap? Milyen szigetelés van azon a részen? Ha EPS, akkor azért lehetnek bajok a fallal a későbbiekben. A tégla rész, az vajon mikor, és hogyan került mellé? Gondolom az emelt a könnyűszerkezet. Az milyen rétegrendű lehet? Hogy csinálhatták meg? A különböző részletek mennyire élnek külön életét?
Jelen esetben baj, hogy minden újrafestett, mert eltakar minden olyan jelet, amiből olvasni lehetne. -
Cseri0058
őstag
Sziasztok.
Tanácsot kérnék. Kinéztünk itt nálunk egy ingatlant.
[link]
Ennek a falazata tégla, tömés, könnyűszerkezet. Eléggé vegyes felvágott.
Jó állapotban van. Semmi sem utal arra, hogy baj lenne vele. Statikussal is megszeretnénk nézetni. Kívülről szigetelve van a ház, illetve belül gipszkarton van ahol a tömés rész van.
A pirossal körberajzolt rész az a tömés.
Szerintetek érdemes lehet vele komolyabban foglalkozni, vagy az ilyen típusú házaktól inkább menekülni kell? -
ittakary
nagyúr
pont ugyanott találod meg a rejtett buktatókat, mint ahol ezeket a ráadásokat
olvasd el figyelmesen, és nem érhet meglepetés
-
bbsofficial
aktív tag
sziasztok,
hitelügyintézőtől kaptam ajánlatokat OSP hitelre, nyilván sok különbség nincs, vannak rejtett buktatók?pl. átutalási díj 25 évnél (ha pl. havi 0,4%=800ft) többet számít, mint a kezdeti bónuszok és visszatérítések.
Unicreditnél visszajár az 1. havi törlesztő, de K&H-s vagyok most, oda is jön a fizetésem, és ott pl. nincs átutalási díj. -
robag93
aktív tag
-
Vision
veterán
-
paavoo
aktív tag
Én úgy tudom ilyenkor építész tervezőt és statikust kell hívni és beadni építésügyi hatóságnál, hogy legyen róla egy hatósági bizonyítvány, így bele tudják számítani a hasznos alapterületbe.
Az OSP-nél a lakhatásra alkalmas feltételhez tartozik hogy a VBF-kor ne legyen életveszélyes elvileg.
-
Vision
veterán
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok,
ha egy családi ház a villamos biztonsági felülvizsgálatkor életveszélyesnek minősül az kizáró ok a banknak hogy felvegyék rá OSP hitelt? Ezt amúgy kötelező megcsináltatni eladás előtt vagy ha amúgy is felújítják a vezeték hálózatot akkor eltekintenek tőle?Másik, hogy ha tetőtér utólag lett beépítve és nem lett jelezve a hivatal felé, de nem változott a homlokzat és a tetősík és ugye nem számít bele a hasznos m2-be ott is elbukhat az OSP hitel vagy csak a bank kevesebbre értékeli és kisebb hitel vehető fel rá pl?
-
A Zéé
addikt
-
mokus1
addikt
Nem ismerem a lehetőségeit a családnak, de ha az az egy ingatlana volt, akkor inkább egy hatalmas problémat vett a nyakába.
Ugye évek óta mindenki azt mondja csúcson vagyunk mégis minden növekszik, legutóbb akkor volt itt korrekció amikor válság volt.
Tegyük fel megint ugrik 10%ot az ár. Akkor a durván el is buktad, azt az pénzt. -
pictigjis
őstag
-
orkester
őstag
Aki túl van már az OSP hitelen és nem titkolja, mennyi hitelre mennyi közjegyzői díjat fizetett?
-
FireKeeper
nagyúr
-
simonjoe
őstag
Szombaton szemle és csütörtökön már ment is a levél arról, hogy megkapták a jelentést??
Az gyorsan ment!! Az SMS-t a pozitív elbírálásról a levél után másfél héttel kaptad? -
FireKeeper
nagyúr
nekem így ment:
szombati nap értékbecslő megnézte a lakást
kövi hétfőn megkaptam a számlát a becslés díjáról
csütörtökön jött levél a banktól hogy megkapták a jelentést
másfél hétre rá jött az SMS hogy elfogadták a hitelt
ezután egy hétre rá kaptam legkorábbi időpontot szerződéskötésre, és aznap jegyzőhöz is menni
a jegyző ült rajta két napotszóval értékbecsléstől folyósításig kb egy hónap.
-
tototos
addikt
-
simonjoe
őstag
-
pictigjis
őstag
-
tototos
addikt
-
pictigjis
őstag
végigvittük. október 15-én írtuk alá az adásvételit, de mi csináltattunk előzetes értékbecslést előtte, hogy pontosan tudjuk, mennyi legyen az önrész és mennyi hitelt kaphatunk (ki is maxoltuk). ennek az értékbecslésnek a díja visszajár majd
november 5-én jelezte az erste, hogy a kérelmünk jóvá lett hagyva. egy héttel ezelőtt voltunk aláírni a szerződést (a tervezet kiküldése és az aláírás között legalább három napnak el kell telnie), és rögtön utána mentünk a közjegyzőhöz is. azóta elkészült a biztosítási kötvény is (csoportos beszedést be kell majd állítani rá feltételként), jövő héten pedig folyósítás
gvhitelen keresztül intéztük, már-már váratlanul gyorsan pörgött le az egész. az előzetes értékbecslés sokat gyorsíthatott a dolgon, így nem feltétlenül relevánsak ezek az ügyintézési határidők. random belassulások bármikor lehetnek
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!!
Van itt valaki aki már "végigvitte" az OSP-t? Abban a fázisban vagyunk, hogy az értékbecslő kint volt a megvásárolni kívánt háznál. Azt mondta minden rendben van, kb. 72 óra mire a bank(Erste) látni fogja a jelentését. A kérdésem az lenne, kb. mennyi idő múlva szól a bank, hogy minden ok, és megkapjuk a kölcsönt? Majd onnan mennyi idő a "közjegyzős" szerződés?
-
pit stop
addikt
-
TheProb
veterán
-
codec
senior tag
Pont, hogy jól csinálta! Kiszállt a csúcson (vagy mi az elképzelés ár ügyileg, mert már mucsaröcsöge vályog is dubai 40nm-es lakás árában megy el) kapott mondjuk 110 millát, 10-et félrerak 1 évnyi albérletre, a maradék 100-at betolja értékpapír számlára, és kamatok bőven fedezik a lakhatási költségeit.
És boldog, mert megszabadult egy problémától. -
tototos
addikt
És még van 4 hónap a választásig addig még kitalalhatnak valami újabb agymenést hogy pörgessék a piacot.
-
Csabroncka
addikt
-
pictigjis
őstag
gazdagrét például teljesen hidegen hagy, ott sose vettünk volna lakást
egyébként részben a gyerek választott, elvégre az ő lakása lesz x év múlva. ez a lokáció meg nekünk/neki pont jó: 4 perc séta a metrómegálló, ahonnan két megálló a népliget, ha hozzánk jönne látogatóba (miért jönne
), néhány perccel később pedig bent van a belvárosban. nekünk az volt a legfontosabb, hogy "vállalható" ár legyen, közel a metróhoz. ezt már a túloldalon, a túlhype-olt józsef attila lakótelepen is sokkal több pénzért cserébe kaptuk volna megosp-vel fogjuk rá, hogy megéri, de a francokat. az egész piac pofátlanul drága
-
Csabroncka
addikt
-
tototos
addikt
-
pictigjis
őstag
olyan saját infó alapján, hogy konkrét érdeklődésem volt. az osp miatt eleve kilógott volna a lóláb, mert vagy 12 milliónyi ingóságról kellett volna külön papírt írni, hogy beleférjünk az 1,5-be. 70 valamennyire (77-78?) volt hirdetve a 45 nm-es másfél szobás lakás, és két nap alatt eladta. bőven osp indulása után, október elején
a 11-ben, a fajlagosan mindig drágább kisebb lakások árai réééééééégen túlléptek az osp-s határon. ha egyáltalán talál az ember eladót
mi amúgy végül 49-ért vettünk 35 nm-es másfél szobásat. az is 1,4-es nm-ár, de kislakásnál egyszerűen nincs már jobb/olcsóbb (x. kerület legszéle, kvázi józsef attila lakótelep túloldala a metrodomos lakópark mellett). október végén szerződtünk, már előtte se volt hasonló, azóta sincs. 51-53-ért van hasonló méret az árkád környékén (gyakorló utca) a légifolyosó alatt
11... álom
-
sakal83
addikt
-
blt-blog
junior tag
"Panelt?"
Nem panel, bar lehetne arrol vitazni, hogy a manapsag lakoparkkent eladott lakasok csak modernebb verzioi a paneleknek. -
blt-blog
junior tag
-
tototos
addikt
-
blt-blog
junior tag
-
blt-blog
junior tag
" Azt mondta kérjem az eladótól, aki viszont külföldi és nem is lakik itt, gondolom gyűlésre sem járt"
Gondolom kulfoldon is mukodik az email, amin keresztul a kozos kepviselet kuldte rendszeresen a meghivokat, illetve utana a jegyzokonyveket.
A kozos kepviselet helyesen jart el, nem kell kiadnia vadidegennek semmit egy hazrol. Az elado szerezze be ezeket, aztan cenzurazva vagy anelkul kuldje tovabb neked.
A tulajdonosok listaja elvileg nem gond, ha benne marad, hiszen ezt a tulajdoni lapokbol amugy is le tudnad kerdezni barmilyen lakasra - akar az osszesre. De peldaul az elszamolas, illetve az egyenlegek mar vita kerdese, hogy benne lehet-e vagy sem, meg lehet benne meg par szenzitiv informacio ami nem tartozik egy vadidegenre.
-
Csabroncka
addikt
-
tototos
addikt
-
pictigjis
őstag
-
tboy93
nagyúr
-
Villa7
aktív tag
-
tboy93
nagyúr
-
tototos
addikt
-
sakal83
addikt
Dehogy. Nagyobb nmerut nezek ujszeruben. Horror lett. Ugyanugy feljebb ment.
-
mandleee
tag
A tulajnak kell felhatalmaznia, hogy kiadhatják neked az infót. Adjon a KK egy formanyomtatványt amit elfogad.
-
anonym97531
újonc
Szerintem inkább a lentebbi szekciót (olcsóbb, kicsi) tolta meg az OSP. Nagyobb lakások alacsonyabb nm2 árral mennek. Mi nemrég kaptunk piaci hitelre 5.8-5.9% körüli kamatot. Ha zsebbe van a 100M, onnan azért lehet tovább menni 40-50M hitellel.
Más: Felhívtam a közös képviseletet, a társasházzal kapcsolatban ahol vásárolni szeretnénk, viszont semmilyen információt nem osztott meg (felújítások, problémák), annyit jelzett, hogy van probléma... Azt mondta kérjem az eladótól, aki viszont külföldi és nem is lakik itt, gondolom gyűlésre sem járt
. Ezt honnan lehetne megtudni, hogy pontosan mire gondolhatott? 
-
tototos
addikt
Akinek most van OSP-s lakása és eladja akkor hova tova? Vagy megy OSP-vel vidékre vagy megy másikba ami már nem OSP-s és vehet fel piaci hitelt, de az OSP megtolta az 1,5 feletti nm2 árakat is.
Ha egy panel 1,5/nm2 akkor egy 5-10 évest mellette 1,8 1,9 körül fognak adni. Ennyi pénzt meg kevesen tudnak már kifizetni, plusz sokan beneveznek olcsóbban a most épülőkbe. Pl itt újbudán a Revital ami nagy beruházás, a Waltzer is elkezdte a következő fázist, plusz a dunaparton már épül a Sundell Port. -
sakal83
addikt
Ingyensor mindenkinel szja fizetes nelkul🙂
-
favagoJoska
aktív tag
Kellene valami állami pénzesőcske osp feletti szintekre is, hogy legyen egy kis zsámó hop hop azokon a szinteken is.
-
Csabroncka
addikt
Én óva intek mindenkit a hirdetési árakhoz való hasonlítgatáshoz. Alulról torlódik a piac, de pl panelból 1,3 -1,4 millió felett már elfogy a levegő még olyan helyeken is mint Gazdagrét...
#36213 tototos : hasonlóan látom, ami OSP-nek megfelel az megy, de a határon vagy felette csend és hullaszag...
-
dnelb
veterán
-
tototos
addikt
-
VMatteo
őstag
-
tototos
addikt
-
VMatteo
őstag
-
sss
őstag
-
VMatteo
őstag
Jézusom de felmentek az árak Óbudán a Flórián tér - Bécsi út környékén.
3 év alatt másfélszeresét éri a lakásom
-
Csabroncka
addikt
-
mokus1
addikt
-
TheProb
veterán
Elvileg ezt kell alapul venni és ez maga a MOHU: MOHU | Területi szolgáltató kereső
-
Csabroncka
addikt
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
MOHU átírsást próbált valaki emailben intézni? Megküldtem nekik mailben a kérelmet, de még egy visszaigazolás sem jött, hogy legalább befogadták a levelet.
Szeretném megspórolni a személyes látogatást náluk, ha lehet...
-
tototos
addikt
-
bralda
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
-
36300 - 36201
37009 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nyilván a friss hirdető nem követi az árváltozásokat.

Szerintetek érdemes lehet vele komolyabban foglalkozni, vagy az ilyen típusú házaktól inkább menekülni kell?
Az gyorsan ment!! Az SMS-t a pozitív elbírálásról a levél után másfél héttel kaptad?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Ezt honnan lehetne megtudni, hogy pontosan mire gondolhatott? 
axioma