- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Klima kulteri egysegnek milyen messze kell lennie a telekhatartol? 2m-re van a hazfal, oda van tervezve a kulteri, max 2 db, mitsubishi vagy daikin, de a szomszed mar most aggodik, h hangos lesz. Szerk.: csak a hutesi szezon erdekes.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Lap + munkadij realis. Nekunk bar a munkadij alapvetoen benne van, de nem plafonig, igy arra is rafogunk fizetni es azt hiszem az kb 10-12eft/nm2. Nagy lapokra (60*60-ra nem kellett, felette kene) 3eft extra rajon. Anyagban kb ragasztora, fugara meg ilyenekre kb 4eft/nm2 megy el. A lapok meg kb 6-7eft-tol indulnak. Pest megye.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Elobb tennek fel klimat, mint hasznalnak fancoilt?
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Beltéri ajtóknál az ajtó körül miért raknak szigetelést?
-
Pfiucska
senior tag
Nem akar szamlat adni, kb ennyi.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Hany szazalek onreszt tartasz “nem mohonak”?
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
A honlapon szereplonel egy picivel jobbat tudott kapni a csaladtagom. A mi ugyintezonk kedves, segitokesz es elerheto volt. Idonkent nyaggatni kellett, hogy haladjanak a dolgok, de ugy nez ki, hogy minden rendben lement es az utcarol beesek kategoriahoz kepest azert tudott faragni belole. Picivel de 6% alatti kamat lett vegul nekik, vegig fix 25 evre.
-
Pfiucska
senior tag
Mi az, hogy bankmonitoros hitel?
A csaladban most vett fel hitelt rokon, bankmonitoros kozvetiton keresztul, CIB-nel.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
~ ugyanennyi penzt 25 evre, kb ugyanezzel a kamattal kapott csaladtag a CIB-nel (talan 5.99?). A 25 ev miatt nem volt mas csak az OTP, ok 6,0 felett adtak volna picivel.
-
Pfiucska
senior tag
Nekunk is elsodlegesen Bp lenne a cél, de sajnos egyre valoszinubbnek erzem, hogy kijjebb kell mennunk. De nem tudom meg mert 1-1 telepulesen (vagy relative messze Bp-tol) kivul nem olcsobb mar az agglo sem, mint egy olcso Bp-i kerulet. Azt nem tudom meg h jobban jarok-e egy hiresen nem a legjobb kerulettel (pl Soroksar es Erzsebet), mint egy Érddel vagy Dunaharasztival.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Bankok szoktak kedvezményt adni lakashitelnél, ha náluk veszem fel a babavárót + csokpluszt?
-
Pfiucska
senior tag
Szia!
Csaladtag decemberben kert ajanlatot (amit meghosszabbitottak neki jan vegeig) es a CIB-nel adtak neki a legjobbat. Bankmonitor is ot hozza ki mostanaban legolcsobbnak es nekem a ceges tapasztalatom is az, hogy a cib probal teret nyerni, igy oket erdemes lehet megnezni meg esetleg.
-
Pfiucska
senior tag
A vonat mennyire hangos itt? Nem zavaró nappal/éjjel?
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Mikozben 60-70nm lakasokra hallottam mar 1m-s festesi arakat, egy komplet csaladi haz lebontasara meglepoen kevesnek ereztem az osszeget. Tovabba, azt gondoltam, hogy egy 30-40 millas teleknel, ha van rajta egy rom, akkor egy valag penz lepucolni rola, de ezek szerint, siman meg van par millabol es nem 8 szamjegyu dologrol beszelunk.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
A kozlekedes a konkret utcatol nagyon fugg, mint sem csak a kerulettol. Mi a 19-ben lakunk (soha nem gondoltam volna, h valaha ide koltozom) es tomeggel a MOM 45-50p, kocsival 30p reggel - ezek szerintem full vallalhatoak. Hozzatennem, a keruleten belul szerintem siman tud noni tomeg eseten ez meg 15p-vel, ha sz.r helyen laksz. Deak nekunk tomeggel 30p..
De en altalaban Biatorbágyra is kierek innen 35-40p alatt, este 7 utan forditva ~25p a rekordom.. -
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Alapitó rögziti, hogy a földszinten található ténylegesen 47 db felszini vonatkozásában az egyes
adásvételi szerzödésekben a Vevök részére kizárólagos hasnálatot biztosít. Alapító kijelenti, hogy az
egyes kocsibeállók a külön tulajdoni illetöségek mellett kerül feltüntetésre, mint az egyes lakásokhoz
tartozó kizárólagos használati jog. A kizárólagos használati jog az adott lakással együtt - melyhez
tartozik - elidegeníthetö, önálló forgalom tárgya azonban nem lehet. A gépkocsibeálló hasznalati joga
a lakásingatlan mindenkori tulajdonosát illeti meg azzal, hogy a parkoló használati jogát a jogosult a
társasház bármely más tulajdonostársára átruházhatja, illetve a tulajdonostársak egymás között az
egyes parkolók használati jogát elserélhetik, feltéve, hogy erról egyidejüleg a Társasház kozos
képviselöjét irásban értesítik.
Alapito okiratbol masoltam.
-
Pfiucska
senior tag
A KK hasznalta a log a levegoben kifejezest, az altaluk vezetett nyilvantartasbol, ahova mindent elvileg bejegyeznek.
Ez csak hasznalati jog, nem ad tulajdonjogot, igy szerepelnek az alapitookiratban is. Sot, az eredeti adasvetelben, amikor a faszi vette az epittetotol, szerepel, hogy a hasznalati jog nem fog szerepelni az ingatlan-nyilvantartasban (jelentsen is ez barmit). Kell fizetni, ok nem fizettek az elmult egy evben, de megbeszeltuk, hogy nullas igazolast kerje ki a KK-tol.
Az a problemam, hogy olyat akar eladni nekem, ami elvileg nem lehetne az ove. Nem latom magamelott, hogy ha jon az uj tulaj - akire szerintem - atszall (pontosabban szerintem ott maradt az eredeti ingatlan tulajdonosanal, aki ugye uj tulaj) a hasznalati jog, hogy marpedig o nem adta ezt el nekem es o vette meg utoljara az ingatlant es ez az ove, akkor en vedeni tudom magamat egy szerzodessel, amiben az elado fel már nem is lehetett tulajdonos, amikor mi a szerzodest kotottuk. -
Pfiucska
senior tag
Használati joggal kapcsolatban van tapasztalatotok?
Van a tarsashazunkban felszini parkolo ami a lakasokhoz tartozik. Az egyik itt lako a sajatjahoz vett egyet pluszban, igy volt neki 2. Na eladta a kecot es adta melle az egyiket, mig a masikat megtartotta ELVILEG de mivel a hasznalati jog lakastulajdonhoz van kotve igy ez mar nem lehet az ove mivel mar nincs tulajdonjoga egyik lakasban sem, hiszen eladta a lakasat.
Felhivtuk a kozoskepviselot mivel ezekrol oket is ertesiteni kell, ok pedig mondtak h ja ez nekik most “log a levegoben”, nem tartotik senkihez.
Megvennem ezt a hasznalati jogot de az az erzesem, hogy most az van, hogy ha a csavotol megveszem es a KK-nak ez lejelentjuk, akkor ezt a KK majd atirja hozzank, hogy a mi nevunkhoz tartozik innentol kezdve, de az a felelmem, hogy aki megvette tole a lakast az barmikor eszbe kaphat es jelentkezhet ezert a lakasert mert bar szerzodesben ennek a parkolonak a hasznalati jogat elvileg nem vasarolta meg, de mivel az eredeti tulaj nem passzolta el amig meg lehetett, igy feltetelezem, hogy ra szall automatikusan a kovetkezo tulajra (pontosabban marad a lakas tartozekakent). Maskeppen: en attol felek, hogy most valami olyat probal eladni nekem, amivel igazabol o mar nem is rendelkezhet.KK persze mondta h fingja sincs, kerdezzek ugyvedet de nem tudom, h egy random ugyved mit fog tudni erre mondani. Nekem az jutott eszembe h megmondom az eladonak, hogy intezze el, hogy a szerzodes elott vagy a tarsashazra szalljon es onnan vegyuk meg mi, vagy pedig akinek eladta a lakasat, annak a neverol keruljon at a mienkre.. de ez, hogy egy olyan embernek a neverol keruljon a mienkre, akien jelenleg nem is lehetne (KK-nal nincs is a neven, hanem a levegoben log), az kevesbe tetszik.
A tarsashaz a felszini parkolokat kb 3-4* dragabban adja mint ez a faszi, szoval nyilvan azert kene mert aron alul adja, az elado gyorsan megakar tole szabadulni, de kukaba sem dobnam a zsetont.
-
Pfiucska
senior tag
Na, erre voltam kivancsi, hogy mikortol kapod a jobb kamatokat, de Drizzt alapjan igazabol semmi kulonbseg nem lesz a gyakorlatban akkor

2025H2-ben fogunk velhetoen aktivan elkezdeni nezelodni csaladi haz utan, de mar par honapja nezegetem az ingatlan.com-t, eleg borzaszto a helyzet ranezesre. Altalaban dragan adnak sz.rt

Ja meg ami nagyon nehez kerdes, hogy mekkora torlesztot vallaljon az ember..
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Magánszemély több lakástulajdon cseréjekor, illetve a vásárlást megelőző 3 éven belül vagy a vásárlást követő 1 éven belül több lakástulajdon vásárlása, értékesítése esetén, az illeték alapját képező értékkülönbözet megállapításánál minden egyes lakáscserével, lakásvásárlással szemben – a szerzést közvetlenül megelőző vagy követő, azonos jogcímű – a fizetésre kötelezett számára kedvezőbb illetékalapot eredményező egyetlen cserét, értékesítést lehet figyelembe venni. Ha a magánszemély a további lakáscseréivel, lakásvásárlásaival szemben nem tud igazolni az előbbi feltételeknek megfelelő, további lakáscserét, lakásértékesítést, e lakáscserék, lakásszerzések illetékkötelezettsége az általános szabályok szerint alakul.
-
Pfiucska
senior tag
Lakástulajdon vásárlásakor, ha a magánszemély vevő a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző 3 éven belül vagy a vásárlást követő 1 éven belüli eladja, akkor az illeték mértéke a két lakás értékének különbözete után 4%.
Magánszemély lakástulajdon cseréje és vásárlása esetén, ha a másik lakástulajdont a vásárlást megelőző 3 éven belül vagy azt követő 1 éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb, akkor nem kell fizetni illetéket.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Friss infók:
Panel, lakás alapvetően felújítva, ikeás bútorokkal berendezve, XI. Ker Ljubljana tér, 1mft/nm2 ár és ismerős lehet nem fogja tudni megvenni mert licitáltatják egy másik vevővel és a töke tele van
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Köszi mindenkinek

Igazából a lakástól ódzkodom. Déli aggloban nottem fel, ingaztam is onnan par evet, most bp-i lakasban élek, de mindezek alapján azt érzem, hogy nem szeretném majd a gyerekeimet lakásban nevelni. Kettesben tök jó így, de gyerekekkel kertet (is) szeretnénk. Azt nem tudom igazából, hogy idősebb/rosszabb lokációs önálló vagy fiatalabb/jobb lokációs iker. Utóbbitól félek, hogy a szomszédot ugyanúgy hallani fogom, mint egy társasházban.
Ja és déli aggló vs bp 16-17-18 ker esetén nem hiszem, hogy a bp-ivel rosszabbul jár az ember.
A budai agglók drágábbak. -
Pfiucska
senior tag
Félig off, de szeretek tervezni
100mft-ért, 4 fővel tervezve (2gyerek +2felnőtt), bp-i munkahelyeket feltételezve, hova és milyen ingatlanba költöznétek?
Lakásban nem szívesen lennék, családi ház bp külső kerületeinek szélén reális max, illetve az agglo. Nem tudom melyik a rosszabb. Tovabba a nagy kerdes, iker vagy onallo?
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Szia,
Azt gondolom, hogy a bank a hitelfelvétel pénznemében utal alapvetően. Tehát ha te forintot veszel fel, abban utal. Természetesen, külön eseményként, biztosan átváltja neked és lehet, hogy már eleve úgyis folyósítja. Érdemes lenne velük egyeztetni, hogy ezt a pénzt nem kaphatod esetleg te meg és válthatod át (nem hiszem), pl.: transferwise, revolut-n. Ha ez nem játszik, akkor a bankok nagyobb összegeknél mindig adnak egyedi árfolyamot, így akkor érdemes ebbe az irányba eltolni a dolgot.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Kulonosebb tapasztalat nelkul, ami eszembe jut, h jol hangzik, h 24 juniusig tuti eladjatok a sajatotokat, de ez egyaltalan nem fix
igy azert kitalalnek vmi B opciot is, ha ez nem jonne ossze.
Nyilvan az araktol is fugg, de szuleim hirdettek 2023-ban (nehany [3 max 6] honapig) a hazukat, edesapam szerint piaci aron, ám a loteri kutyat sem erdekelte, konkretan. Szoval azert ezzel csak ovatosan. -
Pfiucska
senior tag
+1 a lelepesi penzre, az az altalam vazolt esetben is jatszott es mindket fel jol jart vele.
Ja es a birtokba vetel is szinten lassu volt.
Nem tudom h hol vettek de a licit az ugy ment ahogy mondod, lattak h mennyi az aktualis legmagasabb licit.
-
Pfiucska
senior tag
Ismerosi korben 2 ilyen volt az elmult 2 evben:
1. Viszonylag jo aron egy kozepesen szar lakasba nyult bele, cserebe az eredeti tulaj (akinek ki kene koltoznie) azonnal berbe vette es azota is rendesen fizet. Igy igazabol baromi kenyelmes most az uj tulajnak.
2. Viszonylag jo aron egy nagyon szar lakasba (ertsd: nagyon felujitando) nyult bele, nehany Mft bukoval eladta, hogy gyorsan bemehessen a penz inkabb PMAP-ba.szerk.: Talan egy nm2-t és keruletet meg azon belul talan kornyeket lehetett tudni a lakasokrol. Az egyiket biztos a masikat mar nem tudom, de ki lehetett nyomozni hogy melyik panel lehet.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Azt gondolom, hogy a korábban és jelenleg is kelendő lakások ára nem fog továbbra sem lejjebb menni, maximum stagnálni. Már nem egyszer be lett hozva, hogy a térséget tekintve még mindig nem drágák itthon az ingatlanok és amit te is mondasz, hogy a kamatok elindulnak lefelé, az a kereslet újbóli emelkedését hozza majd magával, ami meg enyhén szólva sem a melegágya az ingatlanár-csökkenésnek.
A hulladék lokációval rendelkező ingatlanok árai esetleg eltudnak menni lefelé, de azt gondolom, hogy ez is inkább csak relatív értelemben lesz így, mint sem nominálisan.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Szüleim részéről is felmerült (50+), hogy előtörlesszék a hitelüket, de némi győzködés és egyszerű matematikával meggyőzhetőek voltak, hogy ha mindenképpen elő is akarnak törleszteni, akkor legalább várjanak vele még 1-2 évet, amíg a PMÁP
embertelen
kamatokat fog fizetni. -
Pfiucska
senior tag
Illeteket tenyleg csak a ket ingatlan kozotti reszre fizetsz (nem is allitottam ennek ellentetjet), de SZJA-t szerintem nem arra nezunk, hogy mennyibe kerul az uj ingatlanod. Eleve mas a ketto. SZJA-t eladas utan, illeteket vasarlas utan fizetsz.
-
Pfiucska
senior tag
Nem szeretnek bele vau-vau, de az a vagyonszerzesi illetek amirol beszeltek. A fentebb emlitett modon az ugyvednel igen, lehet trukkozni, viszont a kiugro esetekre konnyeden rarepulnek es akkor az altaluk megallapitott piaci ar szerint fogjak kivetni az illeteket, nem pedig a szerzodes szerinti osszeg alapjan.
Ado is van (SZJA), ha 5 even belul vetted az eladando ingatlant es dragabban adod el mint amennyibe akkor kerult.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Amugy erre van valami hivatalos, komoly forras? Nem eloszor hallom ezt, ellenben nekem nincs tapasztalatom, hogy egyet tudjak erteni vele vagy megcafolni tudjam.
-
Pfiucska
senior tag
Szerintem onmagaban attol, hogy valahova 1m befolyik/ho nem lehet megmondani, hogy mi a biztonsagos torleszto. Sokkal tobbet mond az, hogy mennyi az atlagos havi kiadas, mi marad ho vegen. 1m-bol lehet ugy is elni, hogy havi 600-t takaritok meg, es ugy is, hogy havi 100-t.
szerk.: azt meg meg ki is hagytam, h mennyire fontos tenyezo az, h mi varhato a kovetkezo evekben pl.: asszony kiesik a keresok kozul es jon 1-2-3 gyerek..
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Ha a lakasunkbol kikoltozunk egy kertesbe, akkor szeretnenk a lakast megtartani es albinak kiadni. Az ebbol szarmazo bevetelt figyelembe veszik a bankok?
A kerdest leirva azt gondolom, hogy nem, hiszen bevetel csak onnantol lesz, hogy kikoltozok, addigra meg mar kell a hitel is.
Viszont nem tekintem ugyanannak a helyzetet, hogy valakinek van egy masik lakasa es ugy vesz fel hitelt, vagy e nelkul. -
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Egyelore meg nem tartunk itt es nem 30% onerovel szeretnek nekifutni majd a hazvasarlasnak, de olyan tempoban tudnak menni az ingatlanarak, hogy mire osszelapatol az ember jelenlegi szint szerint 50% onerot, addigra az mar csak 30%-t er

Amugy azt neztem, hogy ilyen haznak a berleti díja se sokkal kisebb, illetve eleg picike a kinalat is.
Szerk.: mire ott leszunk, hogy hitelt vegyunk fel, nem szeretnek a havi bevetelunk 1/3-nal nagyobb torlesztot fizetni, azonban, ha ebbe beleveszem majd a parom fizeteset is, akkor ez az arany konnyen feltud szokkenni hasra utve 50%-ra is, amig mondjuk kvazi jovedelem nelkul otthon van gyereket nevelni. —> es ezt az 50%-t meg nem szeretnem vallalni meg rovidebb idore sem.
Ez az egesz amugy meg csak vizio, meg nehany evig nem szeretnenk hazra valtani, addig meg meg annyi minden fog tortenni, hogy felesleges most szamolgatni.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Abban a helyzetben vagyok, hogy szerintem feltudnek venni egy ilyen hitelt es meg finanszirozni is tudnank, de mi van ha nem lesz munkam/terhes a parom/vilag vege/stb
Illetve ezek felol meg talan kisebb a felelmem, de azert 20 ev ilyen torlesztovel “ijeszto”. Még ha a tapasztaltabb kollegak azt is mondjak, hogy majd ugyis kitudom valtani valami normalissal
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Nincs tapasztalatom ezekkel de ez belefer az emlitett budgetbe: https://ingatlan.com/32878797
mi a baj vele? Nyilvan tudnek meg tobb peldat is hozni, talaltam Angyalfoldon, Kalvaria teren, stb. Ertem en, hogy nem egy budai kerulet egyik sem de szerintem ez a kerdezonek is evidens volt, hogy a legyen uj, nagy, modern, jo kerulet, nagy garazzsal, az nem ez a penzmennyiseg
A garazsrol meg nem ertem amit irsz mert 1 perces kereses alapjan, 340 garazs van elado Budapesten es ebbol 270db 10m alatt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de sem a targyalt lakasban nem ez van, sem az esetek donto tobbsegeben nem ezekrol beszelunk, hanem a szokvanyos, ugyanolyan szinu, 100 eve lerakott es esetleg neha felcsiszolt parkettarol.