Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mobal

MODERÁTOR

válasz concret_hp #28730 üzenetére

Ez alapvetően így van amit írsz, de több dolog miatt is zavar:

- Én bár utólag hiba volt januári átadással köttöttem adásvételi szerződést. Többször jeleztem is és kértem, hogy az átadás történjen meg még az újéve előtt. Ez az új tulaj meghatalmazottját nem érdekelte Ő éppen külföldön tartózkodott.

- Az adásvétel után a meghatalmazott bement a közös képviselethez és átíratta a lakás egy folyamatban lévő adásvétel elején, úgy, hogy csak az előleg volt kifizetve. A közös képviselet bár kiküldött nem hivatalos értesítőt az már nem az én nevemre jött. Erről a tettről is csak később szereztem tudomást, mikor felszólítottak, hogy adjak pince kulcsot.

Én azért úgy gondolom, hogy bár az óra még az én nevemen van itt nem csak én vagyok hibás ebben a történetben. Persze fizeni én fogok 60 + 8 ezer forintot...

Az más kérdés, hogy lelkiismeretesen karácsony előtt leeresztettem fűtés szezön közepén a fűtési rendszert is 65 ezer forintért és a csöpögő szelepet lecseréltettem további 30-ért.

Jó lett volna csak leragasztani... :))

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés