Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axioma #15928 üzenetére
Ne haragudj de ezt nem értem hogy mit néztél meg és nem kötöttél bele?
Több mint 8nm a hálószoba . De ez nem zavar már régóta szeretnék olyan élet teret kialakítani ahol az ágyam van semmi (tv telefon telefon) elektromosság nincs nehezen alvó vagyok és szerintem ez is közre játszik hogy túl sokat nyomom ezeket a dolgokat . Szóval a kis szoba ággyal plusz ruhás szekrény ideális lesz nekem nem kell más .
Íróasztalon nem gondolkodtam szerintem arra nem nagyon lesz szükségem de majd menetközben kialakul. Egy jó sarok kanapét szeretnék majd venni . De első körben mosógép konyha hűtőt fogom megvenni.
Kicsi a lakás tisztában vagyok vele de nekem kezdőnek pont elég lesz ennél sokkal kisebb helyeken éltem huzamosabb ideig.
Elszoktáttok mondani hogy ti hogy nőttetek fel milyen helyeken panel , ház stb . Nos én kb 4 hektáros terület közepén nőttem fel és nem palotában .Egy kis érdekesség budapesti csoportokban már látok 50 plusz nm lakások szépen felújítotatt 28M irány áron igaz Ázsia center pólus környéke de akkor is . Utána meg garzon 80 K ért kiadó. Nem azt mondom hogy valami nagy trendfordulás lenne de mintha megmozdult volna valami bár lehet többet látok bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime stílusú akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest