Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz axioma #15928 üzenetére
Ne haragudj de ezt nem értem hogy mit néztél meg és nem kötöttél bele?
Több mint 8nm a hálószoba . De ez nem zavar már régóta szeretnék olyan élet teret kialakítani ahol az ágyam van semmi (tv telefon telefon) elektromosság nincs nehezen alvó vagyok és szerintem ez is közre játszik hogy túl sokat nyomom ezeket a dolgokat . Szóval a kis szoba ággyal plusz ruhás szekrény ideális lesz nekem nem kell más .
Íróasztalon nem gondolkodtam szerintem arra nem nagyon lesz szükségem de majd menetközben kialakul. Egy jó sarok kanapét szeretnék majd venni . De első körben mosógép konyha hűtőt fogom megvenni.
Kicsi a lakás tisztában vagyok vele de nekem kezdőnek pont elég lesz ennél sokkal kisebb helyeken éltem huzamosabb ideig.
Elszoktáttok mondani hogy ti hogy nőttetek fel milyen helyeken panel , ház stb . Nos én kb 4 hektáros terület közepén nőttem fel és nem palotában .Egy kis érdekesség budapesti csoportokban már látok 50 plusz nm lakások szépen felújítotatt 28M irány áron igaz Ázsia center pólus környéke de akkor is . Utána meg garzon 80 K ért kiadó. Nem azt mondom hogy valami nagy trendfordulás lenne de mintha megmozdult volna valami bár lehet többet látok bele.
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- LG LCD és LED TV-k
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Apple Watch